Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Vuilnisbakken

Of het nu gaat om een compacte vuilnisbak of afvalemmer, in de industrie, in kantoren en buiten vereenvoudigen vuilnisbakken het scheiden van afval. Voor het verzamelen en het scheiden van afval tot aan het verwijderen ervan heeft UDO BÄR verschillende modellen.
Twijfelt u welke vuilnisbak het meest voldoet aan uw behoeften?  We geven u graag advies .

222 resultaten

Afvalsortering in bedrijven

Voor het scheiden van restafval en industrieel afval kunt u vuilnisbakken met meerdere vakken of afvalsorteerstations op centrale plaatsen neerzetten. Deze systeemoplossingen zorgen ervoor dat het minder werk is om afval te scheiden. Bovendien vereenvoudigen ze het overgieten van de vuilnisbakken in de juiste afvalcontainer.
Het systematisch scheiden van afval helpt om de hoeveelheid betaald afval te minimaliseren en herbruikbaar afval terug in de materiaalkringloop te brengen. Goed voor het milieu en de portemonnee!
Hier vindt u een overzicht van de verschillende toepassingen:

Speciale vuilnisbak voor gevaarlijke stoffen en de medische sector

Pedaalemmers met een pedaal en een afsluitbaar deksel zorgen voor een hygiënische verwijdering van afval in keukens, badkamers en gezondheidsinstellingen Zo hoeft u het deksel niet met de hand aan te raken. In een pedaalemmer zit een uitneembare afvalemmer, waarin afval rechtstreeks of in een vuilniszak wordt gegooid.
In sommige sectoren zijn afvalsystemen voor eenmalig gebruik wettelijk voorgeschreven. Zodra ze gevuld zijn, worden ze afgesloten en afhankelijk van de inhoud verbrand of veilig opgeslagen. In de medische wereld is dat vooral het geval met organisch en besmettelijk afval, maar dat geldt evenzeer voor bedrijven waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt.

Kleine vuilnisbakken voor buiten

Afvalemmers van roestvrij staal of gepoedercoat metaal zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Vooral voor ingangszones en recepties zijn afvalbakken met asbak  aan te bevelen. Voor buiten, in parkeergarages en op parkings zijn staande of hangende vuilnisbakken met afneembaar deksel of een klapsysteem voor het legen ideaal. Ze zorgen ervoor dat het terrein netjes blijft en er minder reinigingswerk is.

Ruime afvalcontainers voor buiten

Grote afvalcontainers van stevig, weerbestendig kunststof zijn voornamelijk bedoeld voor het tijdelijk opslaan van afval buiten. Deze afvalbakken of afvalcontainers zijn geregeld in de Europese norm DIN EN 840. UDO BÄR heeft ze in volumes van 60 tot 1.100 liter. Restafval en herbruikbaar afval zoals papier, glas, pmd of composteerbaar afval worden in verschillende soorten containers met bepaalde typische eigenschappen verzameld.
Zo zorgen verluchtingsgaten en afvoerroosters bij afvalcontainers voor composteerbaar afval ervoor dat er minder geuroverlast is en het rottingsproces versneld wordt. Voor documenten worden containers met een inwerpgleuf in een afsluitbaar deksel gebruikt. Voor glas zijn afvalcontainers met inwerpopeningen inclusief borstels of rubber lippen geschikt. Voedselverwerkende bedrijven moeten bij het verwijderen van etensresten wettelijke hygiënevoorschriften naleven, bijvoorbeeld via het gebruik van speciale bakken voor etensresten, zodat die niet beginnen te stinken.
Dankzij de twee of vier wielen of zwenkwielen kunnen volle afvalcontainers probleemloos worden verplaatst naar de plaats waar ze worden geleegd. Als accessoires hebben we bovendien extra’s zoals sloten of dekselopeners voor pedaalemmers. Zo kunt u uw vuilnisbakken jarenlang gebruiken.

Geluidsisolatie

Moet u een afvalcontainer voor 7 of na 20 uur vullen, dus buiten de uren die bepaald zijn in de Europese Richtlijn Omgevingslawaai? Dan zorgen geluidsisolerende vuilnisbakken ervoor dat de wettelijke geluidsemissienormen niet worden overschreden. Er zijn modellen met dekseldemping, met een rubberen dekselrand of met wielvering. Bovendien kunnen afvalcontainers stil worden geleegd. Zo kunt u ze op elk moment overdag en ‘s nachts gebruiken.

Vuilnisbakken optimaliseren uw dagelijkse werk

UDO BÄR heeft voor elke behoefte een vuilnisbak in de gewenste grootte, voor welke sector dan ook. Zo leeft u wettelijke bepalingen na en vereenvoudigt u uw werkprocessen. Al onze vuilnisbakken zijn eenvoudig te bedienen en door slechts één persoon te verplaatsen en te legen.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . U vindt er vast iets dat u van pas komt!

Merken van de categorie Vuilnisbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven