Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Magazijnwagen

Werkt u in uw bedrijf met grote en volumineuze voorwerpen? Dan zijn magazijnwagens onontbeerlijk! Zo kunt u zware producten snel en zonder grote krachtsinspanning verplaatsen. Inklapbare steekwagens of stapelwagens, bij UDO BÄR vindt u het juiste product!

153 resultaten
Raja 3-in-1 steekwagen aluminium
Raja 3-in-1 steekwagen aluminium
draagvermogen 227/340 kg, in-/uitklapbaar, 2 wielen en 2 zwenkwielen
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja zakkensteekwagen Stabil
Raja zakkensteekwagen Stabil
steekplaat BxD 240x285mm, staal, gelakt
direct leverbaar
(1-2 dagen)
fetra Platenkar
fetra Platenkar
tot 400 kg draagvermogen, schep B x D 200 x 500 mm, met of zonder profielrubber
minstens 3 weken
fetra 3-ster trappensteekwagen van aluminium
fetra 3-ster trappensteekwagen van aluminium
draagvermogen 200 kg, schep B x D 320 x 250 mm, H x B 1300 x 590 mm
minstens 3 weken
fetra Stoelensteekwagen
fetra Stoelensteekwagen
met draagarmen, draagvermogen 300 kg, schep B x D 320 x 250mm, met luchtbanden
minstens 3 weken
Rollcart 3-ster trappensteekwagen met wisselwielen
Rollcart 3-ster trappensteekwagen met wisselwielen
draagvermogen 150 kg, schep B x D 300 x 225 mm, inklapbaar of vast, met lucht- en TPE-banden
minstens 4 weken
VARIOfit aluminium stapelsteekwagen
VARIOfit aluminium stapelsteekwagen
draagvermogen 150 kg, schep B x D 320 x 250 mm, met lucht- of massief rubberen banden
4-5 weken
Rollcart Kleine stapelsteekwagen
Rollcart Kleine stapelsteekwagen
draagvermogen 200 kg, met of zonder rooster, schep B 300 mm, met lucht- of TPE-banden
minstens 4 weken
Rollcart Zakkensteekwagen met 250 kg draagvermogen
Rollcart Zakkensteekwagen met 250 kg draagvermogen
met of zonder steunbalken, met lucht- of TPE- Banden
minstens 4 weken
3-ster trappensteekwagen
3-ster trappensteekwagen
draagvermogen tot 175 kg, schep B x D 280 x 230 mm, H x B 1200 x 600 mm
minstens 1 week
VARIOfit Aluminium steekwagen met extra grote schep
VARIOfit Aluminium steekwagen met extra grote schep
draagvermogen 200 kg, schep B x D 480 x 300 mm, met lucht- of massief rubberen banden
4-5 weken
Rollcart Stapelsteekwagen met 250 kg draagvermogen
Rollcart Stapelsteekwagen met 250 kg draagvermogen
verschillende schepformaten, met lucht- of TPE-banden
minstens 4 weken
VARIOfit Zakkensteekwagen met 250 kg draagvermogen
VARIOfit Zakkensteekwagen met 250 kg draagvermogen
schep B x D 400 x 150 mm, met lucht- of massief rubberen banden
4-5 weken
Aluminium steekwagen
Aluminium steekwagen
draagvermogen 100 kg, massief rubberen banden, met rode elementen
minstens 1 week
Rollcart Stoelensteekwagen
Rollcart Stoelensteekwagen
draagvermogen 250 kg, schep B x D 300 x 225 mm, H x B 1300 x 530 mm, met massief rubberen of luchtbanden
minstens 3 weken

Grote keuze in platformwagens, steekwagens en bandenkarren

Platform- en steekwagens worden vooral gebruikt door verhuis- en transportbedrijven, om grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines of koelkasten te verplaatsen. Met speciale voorzieningen kunnen die zelfs over trappen worden vervoerd. Werkt u in de motorvoertuigbranche? In het assortiment van UDO BÄR vindt u functionele bandenkarren. Voor de bosbouw en landbouw of voor de houtverwerkende industrie kunt u bij ons ook speciale transportwagens bestellen die dan franco bij u worden afgeleverd. U kunt er zware houtblokken probleemloos van A naar B mee verplaatsen.

Magazijnwagens: ideaal voor horeca en magazijn

Moet u telkens opnieuw diverse materialen met een transportkar verplaatsen? Dan gebruikt u beter een magazijnkar. Zo'n kar is gewoonlijk van staal, heeft luchtbanden, een kunststof veiligheidsbeugel en een laadvlak. Eenvoudige magazijnkarren worden gebruikt in de horeca, in de detailhandel en in magazijnen. Kratten met voedingswaren, huishoudelijke artikelen of elektronicaproducten kunnen heel eenvoudig op een gestandaardiseerde magazijnwagen worden geladen.

Transportwagens voor gevaarlijke stoffen

UDO BÄR biedt ook transportwagens voor gevaarlijke stoffen. Een transportwagen voor gevaarlijke stoffen is zo geconstrueerd dat u er zonder enig risico vaten en andere containers met giftige stoffen mee kunt vervoeren. Voor de veiligheid van uw werknemers voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden ze regelmatig onderworpen aan intensieve testen. Bovendien is elke transportwagen uit onze webshop een merkproduct, zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen.

Gaaskarren

Met een draagvermogen van gemiddeld 150 kg zijn gaaskarren een veilige keuze voor het transport van zware, onhandzame spullen. De modellen zijn rondom voorzien van gaas, zodat er niets kan uitvallen. De hoogwaardige materialen zijn stevig aan elkaar gelast en zijn bijzonder robuust.

Magazijnwagens voor ongebruikelijke formaten

Ook pakketdiensten schaffen vaak online magazijnwagens aan, waarop ze zware pakketten veilig kunnen stapelen. Wilt u voorkomen dat uw spullen aan de zijkant van de kar glijden, kies dan voor een gaaskar (zie boven).
Voor grote, platte voorwerpen zoals spaan-, glas- of kunststofplaten zijn er speciale platenkarren. Hun U-vormig laadvlak is bekleed met vilt, zodat de platen niet kunnen verschuiven. Rolvormige voorwerpen van metaal, kunststof en dergelijke kunnen ook eenvoudig en veilig worden vervoerd op magazijnwagens die daar specifiek voor zijn bedoeld.
Voor het transport van vaten biedt UDO BÄR speciale vatenkarren, die een draagvermogen van wel 300 kg hebben. Naast de afzonderlijke karmodellen vindt u in ons assortiment ook passend toebehoren zoals riemen, inzetbakken voor bepaalde modellen en diverse reserveonderdelen.

Inklapbare modellen

Aangezien niet elk bedrijf over veel opslagruimte beschikt, bieden we ook hoogwaardige inklapbare modellen. Bij zo’n magazijnwagen kan de laadvloer gedeeltelijk ingeklapt worden, waardoor het toestel minder plaats inneemt en bijvoorbeeld tegen een muur kan worden gezet. Andere modellen kunnen dan weer volledig ingeklapt en ruimtebesparend opgeborgen worden.

Basiskarren

Met een draagvermogen van 125 kg zijn basiskarren voor heel wat bedrijven al meer dan voldoende. Deze karren hebben een hoogwaardig metalen frame dat duurzaam is en bestand tegen externe factoren. De aluminium schep is groot genoeg om voorwerpen snel en veilig te laden of lossen. De basismodellen zijn erg licht en daardoor ook gemakkelijk te bedienen. Bovendien kunnen ze worden ingeklapt en zijn ze in een handomdraai ruimtebesparend op te bergen. Dankzij de meegeleverde veiligheidsriem kunt u speciale goederen veilig vastmaken.

Brede magazijnwagens met hoog draagvermogen

Voor bedrijven die bijzonder zware voorwerpen vervoeren, heeft UDO BÄR grote magazijnwagens. Dankzij de robuuste constructie, de extra brede schep en hun draagvermogen van 250 kg kunt u zware, volumineuze voorwerpen vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de eenvoudige en praktische bediening. Dankzij het lage eigen gewicht van de karren zijn ze gemakkelijk te besturen. Door d massieve polymeerbanden zijn ze niet alleen eenvoudig te bedienen, maar hebben ze ook een uitstekende grip – zelfs op een oneffen, gladde ondergrond of een natte vloer.

Voor elk bedrijf de juiste transportmogelijkheid

UDO BÄR biedt speciaal ontwikkelde magazijnwagens voor de meest uiteenlopende toepassingen – bestel nu eenvoudig online bij uw specialist voor werkkleding, transportapparatuur en toebehoren! Zonder minimale bestelwaarde en met persoonlijk advies. Of u nu op zoekt bent naar een magazijnwagen voor kratten of hout, een trappenkar, een bandenkar of een gaaskar, in onze webshop vindt u producten van topkwaliteit voor al uw specifieke behoeften.

Merken van de categorie Magazijnwagen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven