Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Transportmiddelen

U zou graag hebben dat er wat minder spullen gedragen moeten worden in uw bedrijf? Dan hebt u geschikte transportmiddelen nodig. Modellen die exact afgestemd zijn op uw specifieke behoeften en bovendien zeer flexibel inzetbaar zijn. Bij UDO BÄR vindt u hoogwaardige, op uw behoeften afgestemde transportmiddelen.

Vertel ons wat u wilt vervoeren. Wij zoeken een passend transportmiddel voor u uit. Neem nu contact met ons op .

804 resultaten
Tafelwagen CLAX BOX met 300 kg draagvermogen
Tafelwagen CLAX BOX met 300 kg draagvermogen
platform hout, RAL 7016, in verschillende uitvoeringen
direct leverbaar (ca. 3 werkdagen)

Topseller

Wat zijn transportmiddelen?

Transportmiddelen worden vooral in de logistiek gebruikt. U kunt er voorwerpen, spullen, bakken of andere goederen voor transport mee verzamelen. Met een speciaal transportmiddel komt u snel en eenvoudig van A naar B. Daarom zijn de modellen meestal voorzien van banden of wielen, zodat ze met lading en al gemakkelijk kunnen worden voortgeduwd of voortgetrokken. Het assortiment van UDO BÄR bevat een brede waaier aan transportmiddelen voor de logistiek. Voor elke mogelijke toepassing is er wel een oplossing.

Neem nu contact met ons op en laat u gratis en vrijblijvend adviseren over welke transportmiddelen u kunt inzetten om het transport in uw bedrijf te optimaliseren .

Hier vindt u een overzicht van de veelzijdige wereld van transportmiddelen, transportwagens en transportvoertuigen bij UDO BÄR:

Plateauwagens

Een plateauwagen is een kleine transportwagen die in zijn eenvoudigste vorm bestaat uit een plateau, vier wielen en een duwbeugel. Afhankelijk van uw individuele behoeften kan een plateauwagen ook worden uitgerust met wanden en roosters, zodat kleine onderdelen er niet kunnen uitvallen. Bovendien kan het draagvermogen variëren, zijn er verschillende opties voor de banden en hebt u keuze uit diverse soorten duwbeugels.
Meer informatie vindt u in de categorie Plateauwagens bij UDO BÄR .

Met magazijnwagens eenvoudig spullen vervoeren

De verzamelnaam ‘magazijnwagens’ omvat gewoonlijk tal van verschillende transportmiddelen en transportwagens. Magazijnwagens kunnen transportwagens, rolcontainers of plateauwagens zijn – het begrip is niet duidelijk omlijnd. Het is in feite een aanduiding voor alle praktische hulpmiddelen waarmee u zware of volumineuze goederen kunt verplaatsen.

Meubelrollers

In tegenstelling tot magazijnwagens of transportwagens hebben meubelrollers meestal geen duwbeugel. Het zijn in plaats daarvan vaak kleine rechthoekige planken uitgerust met vier wielen. Het principe van een transportwagen is even simpel als geniaal, want zelfs volumineuze goederen kunt u met één of meerdere transportwagens gemakkelijk verplaatsen.
Meer informatie vindt u in de categorie Meubelrollers bij UDO BÄR .

Rolcontainers voor uw bedrijf

Rolcontainers of bakwagens doen hun naam eer aan: het zijn wagens om bakken mee te vervoeren. Rolcontainers zijn gemakkelijk te laden en helpen u het overzicht bewaren tijdens het transport. Ze zijn erg flexibel inzetbaar en verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen, onder andere in Euronorm-afmetingen.

Lees meer over rolcontainers in de gelijknamige categorie bij UDO BÄR .

Hulpmiddel in de productiehal: industriële wagens en speciale wagens

Aangezien transportwagens vooral in de industrie en productie worden gebruikt, worden ze soms ook industriële wagens  genoemd. Dit is een algemene naam voor een transporthulpmiddel dat wordt gebruikt in magazijnen, industriehallen en logistieke centra. Er zijn tal van modellen, die aangepast worden aan de te vervoeren spullen.

Tafelwagens en etagewagens voor kantoor en bedrijf

Tafelwagens en etagewagens zijn transportwagens die niet met één, maar met meerdere laadvlakken zijn uitgerust. Bij tafelwagens zijn het er doorgaans twee, bij etagewagens gewoonlijk drie of meer. Tafelwagens en etagewagens worden gebruikt in tal van verschillende sectoren. Zowel in de detailhandel en de horeca als in magazijnen, verzendafdelingen of de industrie vormen tafelwagens en etagewagens de oplossing voor tal van transportproblemen.
Meer details hierover vindt u in de categorie Tafelwagens en etagewagens bij UDO BÄR .

Transportvoertuigen – bedrijfsfietsen en bedrijfssteps

Een transportvoertuig is een voertuig dat is uitgerust met een laadvlak voor verschillende soorten spullen. Zo kunt u die gemakkelijk van A naar B verplaatsen. Transportvoertuigen hoeven niet voorzien te zijn van een motor. Klimaatbescherming en duurzaamheid worden immers steeds belangrijker. Bedrijfsfietsen en transportfietsen worden dan ook steeds populairder. Ook bedrijfssteps worden steeds vaker gebruikt om grote afstanden binnen een bedrijf af te leggen.
Meer informatie vindt u ook in onze categorie Transportvoertuigen .

Merken van de categorie Transportmiddelen

Transportmiddelen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven