Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Tafelwagens en Etagewagens

Bent u op zoek naar een universeel transportmiddel voor uw kantoor of uw magazijn? Tip: neem een kijkje in het assortiment tafelwagens en etagewagens van UDO BÄR. U vindt ze in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Met diverse accessoires kunt u een tafelwagen of etagewagen perfect aan uw individuele behoeften aanpassen.
We stellen u graag de verschillende modellen voor. Neem gerust contact met ons op .

277 resultaten

Wat zijn tafelwagens en etagewagens?

Tafelwagens en etagewagens zijn transportmiddelen die uitgerust zijn met meerdere legborden boven elkaar en vier wielen. Op elk legbord kunt u spullen plaatsen om die dan gemakkelijk van A naar B te duwen of te trekken. Het robuuste frame is doorgaans voorzien van twee of drie legborden. Er zijn echter ook modellen met vier of meer etages.
Wat wilt u in uw bedrijf of uw magazijn vervoeren met een tafelwagen of etagewagen? Laat ons weten wat u nodig hebt, zodat we u kunnen adviseren welk transportmiddel het meest geschikt is voor u .
Tafelwagens en etagewagens zijn een voordeel in elk bedrijf, omdat ze robuust, wendbaar en flexibel inzetbaar zijn. U kunt er allerhande transportproblemen snel en eenvoudig mee oplossen.


Waarvoor kunt u tafelwagens en etagewagens gebruiken?

Tafelwagens en etagewagens, soms ook roltafels genoemd, zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Het volgende overzicht helpt u bij uw keuze.


Orderpickwagens

Als tafel- en etagewagens in een magazijn worden gebruikt voor het orderpicken van goederen, dan worden ze vaak orderpickwagens genoemd. In de praktijk worden ze met de hand van en naar de rekken en de verpakkingstafels door het magazijn getrokken of geduwd.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u orderpickwagens met roosterwanden, waarin u naar believen inlegplanken kunt plaatsen. Daarnaast zijn er ook modellen met een open frame voor kunststofbakken of modellen met een ingebouwde trapladder, zodat ook de spullen op de bovenste plank goed bereikbaar zijn.
Bakken voor tafelwagens en etagewagens vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR .


Kantoorwagens

Tafelwagens en etagewagens zijn echte allrounders. Dossiers, post of koffieservies, heel wat modellen komen ook op kantoor goed van pas. Daarbij houden we bij UDO BÄR altijd uw behoeften in het achterhoofd. We bieden verschillende modellen voor uw perfecte kantoorwagen, die u met diverse accessoires zelf modulair kunt uitbreiden.
Kies het aantal plateaus, vakken en wanden, bepaal het draagvermogen en nog veel meer! We bespreken graag uw individuele behoeften met u in detail .


Mobiele lessenaar

Een mobiele lessenaar lijkt qua opbouw op een tafelwagen of etagewagen. Hij is bijvoorbeeld ook voorzien van legborden en wielen. Meestal is een mobiele lessenaar echter smaller dan een tafel- of etagewagen en is hij ook voorzien van een schrijfplank en een pennenvak. Bij sommige modellen kan het bovenste legbord 45° gekanteld worden. Afhankelijk van uw behoeften bieden we ook mobiele lessenaars met laden, afsluitbare kasten of in breder formaat.

Merken van de categorie Tafelwagens en Etagewagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven