Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Werkplaatswagens

Zou u graag wat meer orde scheppen in uw werkplaats? Wilt u uw gereedschap graag overzichtelijk gesorteerd en veilig kunnen opbergen? Dat kan met een gereedschapswagen. Tangen, schroevendraaiers, slaggereedschap of dopsleutels, in een gereedschapswagen van UDO BÄR passen tot wel 300 onderdelen.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u ongetwijfeld het model dat perfect past bij uw specifieke behoeften. U wenst persoonlijk advies? Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

49 resultaten
fetra Tafel- en kastwagen met laden
fetra Tafel- en kastwagen met laden
draagvermogen tot 600 kg, in verschillende uitvoeringen
binnen 2 weken

Wat is een gereedschapswagen?

Een gereedschapswagen of gereedschapskar is een gereedschapskist op wielen. Het is een grote voorraadkast op vier wielen, doorgaans uitgerust met een uitgekiend ladesysteem. Gereedschap en andere kleine onderdelen kunnen in een gereedschapssysteem overzichtelijk opgeborgen, georganiseerd en vervoerd worden.
De bovenste plank kunt u gebruiken zoals u zelf wenst. Sommigen hebben een voorkeur voor een robuuste werkplank van hout of kunststof zodat de gereedschapswagen een mobiele werkbank wordt. Anderen verkiezen dan weer een kastvormig element om spullen in op te bergen, een robuust rooster of een oliedichte bak.
Bij UDO BÄR vindt u gereedschapswagens in diverse uitvoeringen. We stellen u graag onze modellen voor. Neem gerust contact met ons op. 

Wat zijn de voordelen van een gereedschapswagen?

Een gereedschapswagen, een dienstwagen voor de werkplaats als het ware, biedt veel ruimte voor uw gereedschap. Het is handig om gereedschap in een gesloten kast te bewaren, omdat gereedschap dat rondslingert sneller verslijt en aan kwaliteit en waarde inboet. U kunt uw gereedschap dan ook langer gebruiken, als u het veilig en wel in een speciale wagen opbergt.
Bovendien spaart u tijd uit en hebt u minder stress omdat u niet langer hoeft te zoeken naar gereedschap nadat u een gereedschapswagen hebt aangeschaft. Voor elk stuk gereedschap is er een duidelijke plaats en in één beweging hebt u uw gereedschap bij de hand.
In een gereedschapskoffer of gereedschapskast kunt u uw gereedschap ook veilig en overzichtelijk bewaren, maar een gereedschapswagen is veel mobieler. U rolt uw gereedschap simpelweg naar de plaats waar u het nodig hebt.

Tafelwagen met bak

De tafelwagen  met bak van UDO BÄR is in feite geen echte gereedschapswagen, maar wordt vaak gebruikt in werkplaatsen. In principe is een tafelwagen voorzien van twee plateaus, waarom spullen kunnen worden vervoerd. Bij UDO BÄR vindt u echter speciale, afneembare bakken in verschillende hoogtes. Tafelwagens met bak worden gebruikt in tal van verschillende sectoren. Ze zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het transport van gereinigde of vettige onderdelen, aangezien er niets op de vloer kan druppelen.
Meer informatie over modellen met en zonder bak vindt u ook in onze categorie Tafelwagens .
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Werkplaatswagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven