Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Etagewagens

Etagewagens helpen u om uw spullen of materiaal gemakkelijker te vervoeren. Vooral in kantoren, werkplaatsen, horeca en in verzorgingsinstellingen zijn etagewagens een grote hulp voor uw medewerkers. Bij UDO BÄR vindt u een grote selectie etagewagens, perfect afgestemd op uw behoeften.

91 resultaten

Etagewagens, een handig transportmiddel in het assortiment van UDO BÄR

Moeten er in uw bedrijf regelmatig veel spullen worden vervoerd, die op zich niet echt zwaar zijn? Dan zijn etagewagens of tafelwagens precies wat u zoekt. Aangezien heel wat bedrijven kampen met ruimtegebrek, is een etagewagen de ideale oplossing, die zich ook nog eens gemakkelijk laat manoeuvreren. Daarom wordt dit transportmiddel niet alleen in werkplaatsen en magazijnen gebruikt, maar ook in kantoren en in de horeca. De modellen in het assortiment van UDO BÄR overtuigen door hun hoge kwaliteit, lange levensduur en eenvoudige bediening. In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld de perfecte etagewagen voor uw bedrijf!

De juiste serveerwagen voor uw horecazaak

In het assortiment van UDO BÄR vindt u handige serveerwagens, perfect voor gebruik in de horeca. Of u nu een model met twee of drie etages nodig hebt, met onze serveerwagens kunnen uw werknemers servies veilig van A naar B brengen, zonder meerdere keren heen en weer te hoeven lopen. Als toebehoren biedt UDO BÄR robuuste bestekhouders, die simpelweg aan de serveerwagen kunnen worden gehangen en veel ruimte bieden. Vooral etagewagens van kunststof zijn zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en erg hygiënisch. Omdat ook grote en zware potten moeten kunnen worden verplaatst, hebben de etagewagens een gemiddeld draagvermogen van 500 kg.

Etagewagens voor uw werkplaats

Etagewagens die worden gebruikt in een werkplaats voor transport van o.a. gereedschap moeten van staal zijn. Daardoor zijn ze bijzonder stabiel en zijn ze niet alleen extra veilig in gebruik, maar ook eenvoudig te manoeuvreren. In het brede assortiment van UDO BÄR vindt u ongetwijfeld de ideale oplossing voor uw werkplaats! Wij bieden niet alleen de gangbare modellen, maar ook extra varianten met lades, zodat u ook kleine spullen veilig kunt vervoeren. Etagewagens met gaaswand zijn eveneens erg populair. Zo kunnen de spullen die u vervoert er niet uitvallen en zijn ze rondom beschermd. Kies voor kwaliteit! Met onze etagewagens biedt u uw werknemers extra werkcomfort tegen een lage prijs.

De etagewagen voor uw kantoor

Modellen die op kantoor worden gebruikt, mogen niet zwaar zijn en moeten altijd licht rollen. Zwenkbare wielen zijn bij deze modellen niet gebruikelijk. Kunststof etagewagens zijn bijzonder geschikt voor kantoren en zijn verkrijgbaar met lades en deuren. Wilt u hoofdzakelijk mappen en dossiers transporteren, dan zijn de dossier- en de mappenwagens in ons assortiment wat u nodig hebt. Deze wagens hebben een stevig gelaste stalen constructie met geïntegreerde kastvakken. Meerdere vakken hebben een optimaal formaat voor diverse mappen en dossiers. Zo kunt u ze gesorteerd en gemakkelijk vervoeren.

Merken van de categorie Etagewagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven