Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Speciale wagens

Moet u tijdens uw werkdag speciale goederen, zoals balken of zware platen van de ene plaats naar de andere vervoeren? Bent u op zoek naar een speciale opbergoplossing voor uw gereedschap? Neem dan zeker een kijkje in de categorie Speciale wagens van UDO BÄR. Hier vindt u transporthulpmiddelen voor zeer diverse speciale goederen – doordacht en slim tegelijk.
We geven u graag advies over welke speciale wagen de juiste is voor uw bedrijf  .

47 resultaten

Wat is een speciale wagen?

Onder de categorie speciale wagens of industriële wagens vallen bij UDO BÄR transportwagens en transporthulpmiddelen van uiteenlopende aard. Het is ons hoofddoel om al uw specifieke transportproblemen binnen uw bedrijf op te lossen. Met een speciale of een industriële wagen die is afgestemd op uw behoeften, is dat een fluitje van een cent.
Weet u min of meer wat voor speciale wagen u nodig hebt, maar hebt u nog geen idee welke industriële wagen dan het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies. Uiteraard gratis en vrijblijvend .
Hier vindt u een kort overzicht van onze speciale wagens. Maak u geen zorgen als u er het juiste model voor u niet in terugvindt. Ook voor u vinden we absoluut een passende speciale wagen. Neem gerust contact met ons op .

Materiaalwagen

Met een materiaalwagen zorgt u ervoor dat u in uw werkplaats gereedschap en ander werkmateriaal altijd bij de hand hebt en gemakkelijk van A naar B kunt verplaatsen. Een materiaalwagen bestaat uit een platform op wielen, waarop een roosterwand is bevestigd. Alle benodigdheden voor het werk hangt u in het rooster – klaar is Kees! Handige accessoires van UDO BÄR, zoals een vorkdrager of een gegolfde drager, maken van de materiaalwagen een handig hulpmiddel in uw dagelijkse werk, eentje dat u binnenkort niet meer kunt missen.

Platenkarren of platenstaanders

Zoals de naam al aangeeft, kunt u met een platenkar onhandzame, zware platen, deuren of ramen veilig en eenvoudig vervoeren. De platen leunen tegen een robuuste metalen constructie, die lijkt op een borstwering. Daarmee kunnen meerdere platen gemakkelijk in één keer vervoerd worden. Een laadvlak met antislipoppervlak voorkomt dat de platen ongewild wegglijden.

Langmateriaalwagens

Langmateriaalwagens zijn industriële wagens die uitstekend geschikt zijn voor het transport van lange materialen. Daaronder vallen stangen, profielen, buizen en tal van andere langwerpige voorwerpen. Bij UDO BÄR vindt u langmateriaalwagens in diverse uitvoeringen. Daarbij kunnen de grootte van het laadvlak, het materiaal en het aantal rongen variëren.

Draagarmwagens

Een draagarmwagen is uitgerust met zijdelingse steunen of ‘armen’, waarop u uw te vervoeren spullen kunt leggen. Er zijn draagarmwagens die eenzijdig gebruikt worden, maar ook draagarmwagens met armen aan beide kanten. Bovendien varieert de afstand tussen de armen of het aantal armen.

Hefrollers

Hefrollers worden gebruikt in combinatie met platte rolplaten, die twee kleine wielen en twee steunen hebben. De hefroller wordt onder de rolplaat geschoven, zodat die twee extra wielen krijgt. Zo kunnen rolplaten eenvoudig verplaatst worden. Het gebruik van een hefroller en rolplaat is bijzonder handig, wanneer u uw lading op de rolplaat laat liggen en die er niet telkens af wilt halen of wilt terugplaatsen.
Kratten, bakken  en verpakkingen  voor uw speciale wagens vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Speciale wagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven