Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Rolcontainer

Vervoert u in uw bedrijf, uw magazijn of werkplaats dagelijks pakjes, mappen, gereedschap, apparaten of andere voorwerpen? Als u deze spullen in een rolcontainer kunt laden en die gemakkelijk van A naar B kunt schuiven in plaats van ze te dragen, maakt u het intern transport in uw bedrijf een stuk eenvoudiger en sneller.
Met een rolcontainer van UDO BÄR optimaliseert en versnelt u uw interne processen. Neem nu een kijkje in ons assortiment of laat u adviseren  welke rolcontainer past bij uw individuele behoeften.

92 resultaten
Ballenwagen
Ballenwagen
draagvermogen 150 kg, met 4 draadgaaswanden, vouwbaar
binnen 2 weken
Onderwagen voor euronorm-bak
Onderwagen voor euronorm-bak
draagvermogen 300 kg, HDPE, in verschillende maten en kleuren
binnen 2 weken

Wat is een rolcontainer?

Een rolcontainer is ontworpen om zeer uiteenlopende spullen en voorwerpen eenvoudig te kunnen vervoeren. Ze worden in bijna elk bedrijf gebruikt om voorwerpen intern te transporteren, zeker wanneer de afstanden groot zijn, er te veel spullen zijn of ze te zwaar wegen om ze in de hand te dragen.
Rolcontainers van UDO BÄR moeten vooral praktisch zijn. Daarom is het ontwerp doorgaans erg simpel. Meestal hebben ze een plat laadvlak, waarop afzonderlijke spullen of bakken kunnen worden geplaatst. Het platform is voorzien van vier wielen en een stang, waarmee de rolwagen kan worden geduwd of getrokken.
Voordat u een rolcontainer voor uw bedrijf aanschaft, moet u erover nadenken wat u ermee wilt vervoeren. Er zijn immers verschillen in draagvermogen. Sommige modellen kunnen tot wel 250 kg dragen, bij andere modellen is het draagvermogen lager.
Bovendien heeft UDO BÄR rolcontainers in verschillende breedtes. Een smalle rolwagen heeft als voordeel dat u snel en eenvoudig kunt manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes. In een krappe ruimte kan een inklapbaar model bovendien handig zijn, omdat zo’n model na gebruik ingeklapt maar weinig ruimte in beslag neemt.
Vraag ons  gerust om advies, zodat u snel een rolcontainer vindt die aan uw individuele behoeften voldoet.
Er bestaan trouwens heel wat verschillende namen voor een rolcontainer. Ze worden vaak ook transportkar, rolwagen, rolkar, magazijnwagen of pakketwagen genoemd. Allemaal namen voor een handige transporthulp voor uw bedrijf.

Hoe rolcontainers, transportkarren en magazijnwagens uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen

Spullen vervoeren kan niet alleen vermoeiend zijn voor uw medewerkers, maar kan ook fysiek behoorlijk belastend zijn. Met transportkarren vereenvoudigt u de transportprocessen in uw bedrijf.
Bovendien zijn uw spullen veiliger in een rolcontainer. Als uw medewerkers alle voorwerpen en materialen moeten dragen, is het risico groter dat er iets valt en iemand letsel oploopt of dat het voorwerp beschadigt raakt.
Ook het antislipoppervlak en de handgreep zorgen dat het veiliger is om spullen met een rolcontainer te vervoeren.
Uw spullen blijven immers op hun plaats, ze kunnen niet wegglijden of omvallen. Overigens vindt u in het assortiment van UDO BÄR ook bakken  of verpakkingen  om de rolcontainer mee te vullen.
Kijk zeker ook in van onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . U vindt er vast iets dat u van pas komt!

Merken van de categorie Rolcontainer

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven