Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Kastwagens

Uw spullen veilig en afgesloten vervoeren: met een kastwagen van UDO BÄR kunt u uw spullen gemakkelijk opbergen en eenvoudig naar een andere plaats rollen. Kastwagens zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, perfect afgestemd op uw individuele behoeften. Licht en klein in aluminium, groot en volledig afgesloten om etenswaren rond te brengen of open en overzichtelijk voor het hotelwezen – bij UDO BÄR vindt u ongetwijfeld de kastwagen die perfect voldoet aan uw specifieke eisen.

13 resultaten
VARIOfit Kastwagen met 500 kg draagvermogen
VARIOfit Kastwagen met 500 kg draagvermogen
met of zonder deuren, met gaas- of dichte wanden
6-7 weken
fetra Pakketwagen met wanden van draadgaas
fetra Pakketwagen met wanden van draadgaas
draagvermogen 600 kg, verschillende uitvoeringen, RAL 5007
minstens 4 weken
fetra Kastwagen
fetra Kastwagen
met 5 etages en 3 dichte wanden, dubbele openslaande deur met venster, in verschillende maten
5-6 weken
Rollcart Kastwagen met gaaswanden
Rollcart Kastwagen met gaaswanden
draagvermogen 600 kg, met of zonder deuren, in verschillende maten
4-5 weken
fetra Kastwagen GREY EDITION
fetra Kastwagen GREY EDITION
met draadgaaswanden, draagvermogen 750 kg, RAL 7016, in verschillende maten
4-5 weken
Rollcart ESD-kastwagen
Rollcart ESD-kastwagen
met draadgaaswanden, met of zonder deuren, draagvermogen 600 kg, in verschillende maten
4-5 weken
Rollcart Kastwagen met aluminium wanden
Rollcart Kastwagen met aluminium wanden
draagvermogen 600 kg, met dubbele openslaande deur, in verschillende maten
5-6 weken
ZARGES Universele kastwagen van aluminium
ZARGES Universele kastwagen van aluminium
L x B 1260 x 630 mm, in verschillende maten
minstens 2 weken
fetra Kastwagen
fetra Kastwagen
met 750 kg draagvermogen, in verschillende uitvoeringen
minstens 4 weken
fetra Deur GREY EDITION
fetra Deur GREY EDITION
van draadgaas, voor verzamelwagens, in verschillende uitvoeringen
minstens 4 weken
VARIOfit Inlegbord voor kastwagen met plaatstalen wanden
VARIOfit Inlegbord voor kastwagen met plaatstalen wanden
in verschillende maten
minstens 4 weken
VARIOfit Inlegbord voor kastwagen met gaaswanden
VARIOfit Inlegbord voor kastwagen met gaaswanden
in verschillende maten en kleuren
minstens 4 weken
Kleurkeuze
Schakelaar cilinderslot
Schakelaar cilinderslot
v. kastwagen, aluminium, meerprijs
minstens 4 weken

Beschermd transport met een kastwagen

Deze handige transportkarren helpen u om uw spullen veilig en gemakkelijk te vervoeren. In een kastwagen kunt u onderdelen, handdoeken, maaltijden enz. afgesloten vervoeren – zo kan er niets uitvallen of vuil worden. We zien er bij de productie op toe dat er hoogwaardige, belastbare materialen worden gebruikt en dat ze schoon worden verwerkt. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat u een duurzaam artikel koopt.

Aluminium kastwagens: klein en praktisch

Deze kast op wielen bestaat uit een stabiel aluminium frame en kan tot 180 kg dragen. Door het geëloxeerde oppervlak is de kast bijzonder goed bestand tegen corrosie. De kastwagen heeft twee vleugeldeuren die gesloten kunnen worden met een centrale vergrendeling. De deuren kunnen helemaal tot tegen de zijkanten worden opengeklapt en met een magneet worden vastgezet. Dat voorkomt dat geopende deuren weer dichtvallen, wat het risico op verwondingen verkleint. Aan beide zijkanten zit een duwbeugel, waarmee u de kastwagen gemakkelijk kunt sturen. De kast heeft rondom een stootrand met slijtvaste bekleding die bestand is tegen desinfecterende middelen. Door de twee zwenk- en bokwielen met een diameter van 200 mm is de kastwagen uiterst mobiel. De wielen zijn voorzien van niet-strepende volrubberbanden en naafbescherming.

Groot en volledig afgesloten – de ideale verrijdbare kast voor de gezondheidszorg

Dit kastwagenmodel wordt vooral gebruikt voor het rondbrengen van etenswaren in ziekenhuizen. Dit model heeft een draagvermogen van 500 kg en heeft een gelast, stalen frame met een hoogwaardige poedercoating in gentiaanblauw. De wanden en het dak van de kastwagen zijn van verzinkt plaatstaal. De wagen kan gemakkelijk worden bediend met de buisvormige duwbeugel. De kastwagen is voorzien van een vast gemonteerde bodemplaat en legplanken die op een afstand van 100 mm in hoogte kunnen worden versteld. Elke legplank kan maximaal 80 kg dragen. U vindt deze legplanken ook bij ons in het assortiment en kunt er dus altijd bijbestellen. De dubbele vleugeldeuren van de kastwagen zijn uitgerust met een pompespagnolet en een cilinderslot, waarmee ze gemakkelijk en veilig kunnen worden gesloten. Met telkens twee zwenk- en bokwielen kan de kast eenvoudig en flexibel worden verplaatst. De wielen hebben een diameter van 200 mm, zijn voorzien van niet-strepende, thermoplastische rubberbanden en de zwenkwielen zijn uitgerust met een vastzetrem en een voetbeschermer.

Open kastwagens voor het hotelwezen

Er zijn ook kastwagens met een vergelijkbaar profiel, maar die helemaal open zijn. Zo kunt u steeds zien wat erin ligt. Deze worden vooral in hotels gebruikt, waar ze uitstekend geschikt zijn om bedlinnen en handdoeken mee te vervoeren. De verrijdbare kast bestaat uit een gelast stalen frame met een poedercoating in gentiaanblauw. De wanden en de bovenkant zijn bij dit model echter van volledig gelast draadgaas. De bodemplaat is ook bij deze kastwagen vast gemonteerd. Met legplanken van composiet hout in beukenlook kunt u de kastwagen naar eigen wens indelen. Dankzij het geïntegreerde raster zijn de legplanken in steeds 100 mm in hoogte verstelbaar. Ook deze kar heeft twee zwenk- en twee bokwielen, die zijn voorzien van niet-strepende, thermoplastische rubberbanden. De zwenkwielen kunnen worden vastgezet met een rem en zijn voorzien van een voetbeschermer.

Merken van de categorie Kastwagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven