Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Transportwagen

Transportwagens van UDO BÄR: snel en gemakkelijk zware voorwerpen vervoeren. Door hun lage laadhoogte kunt u transportkarren heel eenvoudig laden en dankzij de licht lopende wielen zijn ze gemakkelijk te bedienen. Door het compacte formaat kunt u ze perfect meenemen bij een verhuizing of bij werkzaamheden op locatie. Veel van de modellen kunnen bovendien ruimtebesparend op elkaar worden gestapeld wanneer u ze niet nodig hebt.

101 resultaten
Laadbord van staal
Laadbord van staal
galvanisch blauw verzinkt, met elastische banden, in verschillende maten
binnen 2 weken
Palletonderstel
Palletonderstel
draagvermogen 500 kg, voor europallets, van staal, vuurverzinkt
binnen 2 weken
VARIOfit Möbelhund® Collectors
VARIOfit Möbelhund® Collectors
HxLxB 2000x720x700mm, v. 20rolplateaus “Möbelhunde®”, staal gelakt
binnen 4 weken

Transportwagens kopen bij UDO BÄR

UDO BÄR is de webshop voor transportwagens. We leveren in heel Nederland zonder verzendkosten  – kwalitatief hoogwaardige producten tegen een faire prijs. In ons assortiment vindt u transportwagens voor zowel kleine bakken en kratten als zware voorwerpen, stapelbakken of gevaarlijke stoffen. Voor nagenoeg elke afdeling hebben wij het perfecte model, zodat u uw goederen zonder grote krachtsinspanning van A naar B kunt vervoeren. Ons team van deskundige experts geeft u graag advies!

Transportwagens van UDO BÄR: veilig en duurzaam

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom gebruiken we voor onze transportwagens alleen maar de beste materialen. Onze modellen hebben al naargelang van hun toepassing wielen met remmen, luchtbanden of slijtvaste banden van hard kunststof met een zeer lange levensduur. Dankzij hun degelijke constructie en de hoogwaardige materialen zijn onze transportwagens niet alleen veilig en eenvoudig te bedienen, maar ook bijzonder robuust.

Magazijnbeheer, meubeltransport en meer: tal van toepassingen voor transportwagens

Naast de populaire transportwagens voor gebruik in magazijnen bieden we ook transportwagens die geschikt zijn voor buiten. Sommige modellen, de meubelrollers, zijn vooral geschikt voor het veilige transport van zware meubelen zoals wasmachines, droogtrommels of koelkasten – soms zelfs over een hobbelige ondergrond of over trappen. Op die manier maken onze transportoplossingen het dagelijkse werk van uw werknemers lichter. Aangezien ruimtegebrek een veel voorkomend probleem is in de transportsector, zijn heel wat modellen ook inklapbaar om plaats te besparen.
Ook voor kantoren en scholen bevat onze webshop voor transportwagens geschikte modellen. Ons aanbod aan transporthulpen loopt uiteen van mobiele dossierkarren en rolcontainers tot transportwagens voor afval en recycling.

Transportwagens met basisuitrusting

De typische platformwagen heeft een draagvermogen van 300 kg en kan gebruikt worden om grote, zware voorwerpen te vervoeren. Het zijn de meest geliefde modellen en dankzij hun lage eigen gewicht zijn ze eenvoudig te bedienen. Alle vier de wielen zijn zwenkbaar, zodat u ook bochten kunt maken. Het laadplatform bestaat uit meerdere lagen verlijmd multiplexhout, afgewerkt met een speciale kunststof antisliplaag. Het ruime laadvlak meet 600 bij 350 mm en biedt genoeg plaats om brede en zware voorwerpen te vervoeren. De basisversie is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en rood.

Transportwagens voor bakken: ideaal voor kleine onderdelen

Wie vaak kleine onderdelen moet vervoeren, heeft een transportwagen nodig waarop Euronorm bakken kunnen worden geplaatst. De bakken kunnen gemakkelijk in de speciale uitsparing worden gezet en vervolgens gemakkelijk op de kar worden verplaatst. De modellen hebben een draagvermogen van 250 kg. Ze zijn uitstekend geschikt voor het transport van gereedschap of onhandzame kleine spullen en bieden zowel uw spullen als uw werknemers optimale veiligheid. De vorkbehuizing van deze modellen is bijzonder robuust en is van verzinkt staal. De transportrollers zijn niet alleen eenvoudig te bedienen, maar zijn ook snel te reinigen en gemakkelijk op te bergen.

Universele greeprollers – praktisch en comfortabel

Universele greeprollers worden vaak gebruikt, omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en veel comfort bieden. Deze speciale transportkarren met een draagvermogen van gemiddeld 150 kg bieden met een kunststof bak van 1400 x 610 x 660 mm voldoende plaats om zowel kleine als grote voorwerpen veilig te vervoeren. Dat betekent dus meer veiligheid en comfort voor u en uw werknemers.

Voor elk bedrijf de juiste transportwagen

Elk bedrijf stelt zijn eigen specifieke verwachtingen aan een transportoplossing – daarom is het assortiment van UDO BÄR ook zo breed. Waar u ook naar op zoek bent - speciale wielen, modellen met extra hoog draagvermogen of passende accessoires - UDO BÄR biedt de oplossing. Profiteer van hoogwaardige transportwagens en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Merken van de categorie Transportwagen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven