Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Meubelrollers

U wilt graag meubels of andere volumineuze, zware goederen van A naar B vervoeren? Geen probleem! Met een meubelroller, een meubeltransporter of een meubelhondje. Met één of eventueel twee meubelrollers kunt u zelfs grote meubelstukken vervoeren. Of u hem nu eenmalig gebruikt bij een verhuizing of er altijd en overal gebruik van maakt, met een meubelroller thuis of in uw bedrijf hebt u alvast één transportprobleem minder.
Ontdek nu de handige meubelrollers van UDO BÄR. Mocht u gratis en vrijblijvend advies wensen, klik dan hier. 

21 resultaten
Laadbord van staal
Laadbord van staal
galvanisch blauw verzinkt, met elastische banden, in verschillende maten
binnen 2 weken
VARIOfit Möbelhund® Collectors
VARIOfit Möbelhund® Collectors
HxLxB 2000x720x700mm, v. 20rolplateaus “Möbelhunde®”, staal gelakt
binnen 4 weken
Möbelhund® 125/G met anti-slip laadruimte, draagvermogen 750 kg, TPE banden
Möbelhund® 125/G met anti-slip laadruimte, draagvermogen 750 kg, TPE banden
draagverm. 750kg, laadvl. LxB 600x600mm, laad H 253mm, Multiplexplaat, 4zwenkwielen, TPE-banden
(PK = 2 PCE)
binnen 4 weken
fetra Transportrol KF 5 met open hoekraam, draagvermogen 400 kg, TPE banden
fetra Transportrol KF 5 met open hoekraam, draagvermogen 400 kg, TPE banden
draagverm. 400kg, laadvl. LxB 500x500mm, laad H 170mm, platform open, staalplaat, m. hoekframe, RAL5007,4zwenkwielen, TPE-banden
binnen 2 weken

Wat is een meubelroller?

Een meubelroller, ook wel meubelhond of rolplank voor meubels genoemd, is een meestal rechthoekige plank van hoogwaardig kunststof met antislipcoating of stevig hout met vier wielen of rubberbanden. De meubelroller is een handig hulpmiddel bij een verhuizing en vereenvoudigt zo de werkprocessen in tal van bedrijven. U kunt er immers kisten , dozen  of andere spullen mee vervoeren.
UDO BÄR heeft meubelrollers in diverse formaten en uitvoeringen, met wielen of rubberbanden. Zelfs op oneffen terrein kunt u er uw spullen met het grootste gemak mee vervoeren. Zodra u één keer een meubelroller hebt gebruikt, zult u deze transporthulp nooit meer kunnen missen. U kunt er immers zware of volumineuze voorwerpen (gemakkelijker) mee verplaatsen. Kunt u niet beslissen welke meubelroller het meest geschikt is voor u? Laat u dan gratis en vrijblijvend adviseren. Neem nu contact met ons op.
Er zijn standaard meubelrollers, maar ook meubeltransporters die uitstekend geschikt zijn voor een bepaalde toepassing. Daartoe behoren:

Zwaarlastmeubelrollers

Zoals de naam al aangeeft, is een zwaarlastmeubelroller ontworpen om zware lasten te vervoeren. Deze meubelroller heeft een draagvlak van aluminium, een robuust, maar licht metaal en stabiele wielen, perfect geschikt voor een draagvermogen tot 250 kg. Een antislipoppervlak en een vastzetrem aan twee zwenkwielen bieden maximale veiligheid. Met behulp van de hoogwaardige zwenkwielen kunt u de meubelroller gemakkelijk besturen – zelfs wanneer u een bocht moet nemen.

Onderwagens

Een onderwagen heeft geen laadvlak, maar een volledig aan elkaar gelaste en extra stabiele constructie van plaatstaal. In dit frame plaatst u vervolgens een bak, die u eenvoudig kunt verrollen. Een onderwagen kan ook dienst doen als zwaarlastmeubelroller, want het draagvermogen bedraagt 300 kg. Idealiter kiest u een bak die perfect past in het frame, zodat die vast verankerd zit in de meubelroller en niet kan wegglijden.
Ook zulke perfect op onderwagens afgestemde bakken vindt u in het assortiment van UDO BÄR.  
Met de aanschaf van een meubelroller lost u al uw transportproblemen in een handomdraai op, bij u thuis of op het werk. U zult er vaker gebruik van maken dan u denkt, want het maakt uw leven veel gemakkelijker en u kunt uw rug ontzien.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Meubelrollers

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven