Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Greeprollers

Vindt u het vervelend dat er zo weinig plaats is in uw kantoor of magazijn en is iets vervoeren daarom bijna als een hindernissenparcours? Dat is verleden tijd zodra u een greeproller aanschaft. Greeprollers zijn kleine handwagens die uiterst wendbaar zijn en gemakkelijk met één hand kunnen worden bediend. Hiermee komt u gemakkelijk door een krappe ruimte of een smalle doorgang.
Ontdek nu vrijblijvend de praktische greeprollers uit het assortiment van UDO BÄR. Mocht u advies wensen, klik dan hier .

10 resultaten

Wat is een greeproller?

Een greeproller wordt vaak ook gewoon een handkar of een handwagen genoemd, soms ook een rolplateau met duwstang of duwbeugel. Een greeproller is een voertuig zonder motor, waarmee u de meest diverse voorwerpen gemakkelijk en moeiteloos al duwend of trekkend naar een andere plaats kunt brengen.
Het begrip handkar of handwagen klinkt dan misschien wat alledaags, maar toch zijn greeprollers heel bijzonder, omdat ze ongelooflijk wendbaar zijn en met één hand te sturen zijn. Ze zijn dan ook een uiterst handig transportmiddel binnen uw bedrijf. Zodra u er een hebt aangeschaft, kunt u nooit meer zonder.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u verschillende soorten greeprollers. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren  over welk model perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Welke voordelen biedt een greeproller?

Een greeproller is een handkar of handwagen die extreem wendbaar is en met één hand kan worden bediend. Het is het toppunt van flexibiliteit.
Bovendien verschilt het draagvermogen van model tot model. Daarnaast hebt u ook opties wat het laadvlak betreft. Er zijn uitvoeringen met één of twee laadvlakken of met een bak. De standaard greeproller heeft vier wielen. Er bestaan echter ook uitvoeringen met drie wielen, die dan nóg wendbaarder zijn.
Bakken  of verpakkingen  voor op de greeproller vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR.
Greeprollers zijn vaak van stabiel, gepoedercoat staal. Zo gaan ze lang mee en zijn bestand tegen corrosie. Dit materiaal is bovendien uiterst hygiënisch, waardoor een greeproller ook in de gezondheidszorg kan worden ingezet.
Klanten die een greeproller gebruiken, willen graag een transportmiddel dat het interne transport gemakkelijk maakt. De rolplateaus van UDO BÄR bieden hier een oplossing, omdat ze snel in beweging komen en door de kwalitatief hoogwaardige volrubberbanden zonder krachtsinspanning getrokken of geduwd kunnen worden. De volledig rubberen banden zijn bovendien stil en beschadigen de vloer niet. Door een antislipcoating op het laadvlak kan er bovendien niets wegglijden.

Wie heeft baat bij een greeproller?

Gezien de vele voordelen worden greeprollers van UDO BÄR in de meest uiteenlopende sectoren gebruikt. Want wat u ook doet of wilt vervoeren, krappe ruimtes of smalle doorgangen vormen altijd een uitdaging.
U kunt ervoor kiezen om te blijven sukkelen met een volumineus transportmiddel of u kunt voor een echte oplossing gaan: de greeproller van UDO BÄR.
Kijk ook eens in onze rubrieken  Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Greeprollers

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven