Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Inklapbare steekwagens

Vervoert u dagelijks volumineuze, zware goederen? Dan hebt u absoluut een betrouwbaar transportmiddel nodig: de inklapbare steekwagen. Deze steekwagen is inklapbaar en kan dus gemakkelijk opgeborgen worden. Een aantrekkelijk voordeel als je opslagruimte beperkt is.
Of een inklapbare steekwagen of een andere transportkar het meest geschikt is voor u, ontdekt u snel en eenvoudig met het advies van UDO BÄR.  Neem contact met ons op en bespreek uw individuele behoeften met ons.

11 resultaten

Wat is een inklapbare steekwagen?

Een inklapbare of opvouwbare steekwagen wordt ook wel een inklapbare handwagen of steekkar genoemd. De steekwagen bestaat uit een recht frame met twee handgrepen bovenaan en twee wielen en een laadvlak onderaan. Steekwagens worden gebruikt om lastig hanteerbare of zware goederen te vervoeren.
De inklapbare steekwagen heeft als voordeel dat hij – zoals de naam al zegt – kan worden ingeklapt. Dat geldt zowel voor het laadvlak, de zogenaamde schep, als het frame. Na gebruik kunt u de omvang van de steekwagen dus aanzienlijk verkleinen. Dat is handig om plaatsbesparend op te bergen in krappe ruimtes. Bovendien kan een inklapbare steekwagen ook gemakkelijk worden meegenomen. Zodra u hem nodig hebt, klapt u de steekwagen in een handomdraai open tot een stabiele steekwagen, klaar voor gebruik.

Inklapbare steekwagens van UDO BÄR - een gedetailleerd overzicht

In de volksmond wordt een steekwagen ook wel steekkar of pakketkar genoemd. Het principe is altijd hetzelfde. Het meestal rechthoekige laadvlak loopt parallel aan de bodem. Dit laadvlak wordt onder de te vervoeren vracht geschoven. Vervolgens wordt de transportkar samen met de vracht iets naar achteren gekanteld. Het zwaartepunt van de vracht ligt zo op de wielas, waardoor de kar gemakkelijk verplaatst kan worden. Het frame helpt om de vracht te fixeren.
Bakken  en verpakkingen  om te gebruiken in combinatie met een inklapbare steekwagen vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR.
Inklapbare steekwagens zijn vaak van aluminium, waardoor ze zeer stevig, maar absoluut niet zwaar zijn.
Er zijn verschillende uitvoeringen. Ook voor uw individuele behoefte vindt u ongetwijfeld het geschikte model. Zowel de grootte van het laadvlak als het draagvermogen kan variëren. Bovendien zijn er verschillende soorten mechanismen voor het inklappen. Bij sommige modellen kunnen de schep, het frame en de banden worden ingeklapt, terwijl bij andere modellen bijvoorbeeld de banden of het frame vastgezet zijn. Overigens hebt u ook de keuze tussen luchtbanden en volrubberbanden.
Welke inklapbare steekwagen voor u de juiste is, hangt af van wat u precies wilt vervoeren.  Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.

Wat zijn de voordelen van een inklapbare steekwagen?

Met een inklapbare steekwagen vervoert u snel en eenvoudig diverse goederen van A naar B en bespaart u tijd en kracht. Hebt u hem niet meer nodig, dan klapt u hem simpelweg in en kunt u hem ruimtebesparend opbergen.
Een eventueel nadeel is dat een inklapbare steekwagen geen steunen heeft. Die maken het transport op trappen gemakkelijker, maar doorgaans hebben alleen gewone steekwagens die.
Kijk, voordat u een beslissing neemt, zeker ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . U vindt er nog veel meer. Wie weet vindt u er wel een koopje.

 

Merken van de categorie Inklapbare steekwagens

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven