Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Kiepbakken

Kiepbakken worden gebruikt voor opslag en transport van stortgoederen. Door ze te kantelen zijn ze heel eenvoudig te legen. Dat bespaart tijd en zorgt voor een optimaal arbeidsproces. Er zijn verschillende soorten kiepbakken: kiep- of kantelbakken voor heftrucks, kiepbakken met rollen of kiepcontainers met afrolsysteem om er maar enkele te noemen. Ga voor de kiepbak die helemaal aansluit op uw behoeften!
53 resultaten

Wat zijn kiepbakken?

Kiep- of kantelbakken zijn er in diverse vormen en maten. De bakken zijn geschikt voor de opslag van allerlei soorten goederen. Bovendien zijn kiepbakken uitstekend geschikt om grondstoffen of bulkmateriaal te laden, over te laden, of te storten.

Kiepbakken zijn meestal gemaakt van degelijk staal of kunststof.

Kiepbakken voor heftrucks

De kiepbakken voor heftrucks van UDO BÄR zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, bijvoorbeeld van staal of polyethyleen. Daardoor zijn de kiepbakken bijzonder robuust en zonder problemen op te tillen met de lepels van een vorkheftruck of een stapelaar.

Kiepcontainers

Kiep- of kantelcontainers kunnen eenvoudig met een vorkheftruck of een palletwagen worden vervoerd. Kiepcontainers hebben meestal een kiepfunctie. Deze wordt dan geactiveerd met behulp van een knop. De bestuurder kan de lading kiepen zonder uit de heftruck te komen.

Kantelbak

Een kantelbak is een soort open transportbak die via een driepuntskoppeling aan hydraulica kan worden gekoppeld. Met zo'n bak kunnen bijvoorbeeld weidepalen over een weiland worden vervoerd. Een kantelbak is een soort transportbak - het specifieke aan de bakken is dat ze kunnen kantelen of kiepen.

Kiepbakken van kunststof

Kiepbakken van kunststof zijn vaak van polyethyleen, een vormbare maar zo goed als onbreekbare kunststof. Kiepbakken van kunststof zijn goed reinigbaar en daarom bij uitstek geschikt voor de levensmiddelenindustrie.

Kiepbakken met wielen

Kiepbakken met wielen zijn vooral gewild omdat ze een extra transportmogelijkheid bieden. De bakken kunnen niet alleen met een vorkheftruck worden verplaatst, maar dankzij de aangebrachte wielen ook handmatig.

Kiepbakken met deksel

Er zijn ook kiepbakken met deksel, zodat u de op uw specifieke behoeften afgestemde bak kunt kiezen. Dit type kiepbak is aan te bevelen wanneer u uw goederen tijdens het transport wilt beschermen.

Kiepbakken met afrolsysteem

Kiepbakken voor heftrucks met afrolsysteem hebben een gunstig lastzwaartepunt. Het afrolsysteem ontziet de heftruck bij het legen en de bak keert automatisch terug naar zijn uitgangspositie.

Kiepbakken van metaal

Metalen kiepbakken zijn vaak van robuust staal en gaan daarom lang mee. UDO BÄR heeft ook kiepbakken van draadgaas; deze zijn zeer geschikt zijn voor de opslag van lichtgewicht goederen.

Wat zijn de voordelen van kiepbakken?

Kiepbakken zijn een veilige oplossing voor opslag, transport en het storten van stortgoederen. Met verschillend toebehoren kunnen kiepbakken naar wens bijvoorbeeld worden voorzien van wielen of een deksel. Tal van klanten van UDO BÄR weten de flexibiliteit van de bakken enorm te waarderen. Of het nu gaat om afval, spaanders, zware goederen of vloeistoffen, opslag en transport in kiepbakken heeft zich al bewezen als een goede en efficiënte keuze.

U weet niet welke kiepbakken het meest geschikt zijn voor uw arbeidsprocessen? Kijk eens rond in ons aanbod of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Merken van de categorie Kiepbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven