Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Magazijnbakken

Bent u zoek naar een passende magazijnbak die aan al uw eisen voldoet, dan bent u in onze webshop precies aan het juiste adres! UDO BÄR biedt de beste service en merkartikelen voor een faire prijs! Of het nu gaat om bakken om kleine artikelen in te verplaatsen, om standaardbakken, bakken voor vloeistoffen, metalen bakken, grote bakken of pallets en opzetranden, UDO BÄR heeft gegarandeerd een passend aanbod voor elk magazijn.482 resultaten
transportwagen
transportwagen
v. euronorm-bak, L x B 600 x 400 mm, onderstel rood
binnen 2 weken

Topseller

Voor elke toepassing de juiste magazijnbak!

Van magazijnbak tot bakmarkeringen: wij bieden onze klanten al jarenlang een afwisselend en innovatief assortiment – en natuurlijk onze uitstekende en gewaardeerde service.

Volop keuze uit magazijnbakken bij UDO BÄR

Bij ons vindt u magazijnbakken in talloze uitvoeringen: van grote bakken voor vuilnis en afval tot bakken voor kleine artikelen: bij ons vindt u alles wat u voor het transport ervan nodig hebt. Ons assortiment bevat tevens magazijnbakken voor stellingen en bakken voor kleine onderdelen, zichtbakken en stapelbare magazijnbakken; we hebben zelfs bakken voor strooimateriaal.

Voordat u uw eerste bakken aanschaft, kan het geen kwaad eens goed na te denken over hoe u ze gaat gebruiken. Hoe zal het magazijn of de productiehal er over vijf jaar uitzien? Welke stellingen hebt u nodig en hoeveel opslagruimte? De antwoorden op die vragen leiden u naar het juiste systeem voor productie en magazijn en dat weer naar de bakken die u wilt gebruiken.

Hebt u eenmaal voor een systeem gekozen, dan wisselt u niet binnen een handomdraai naar een ander, want niet alle systemen zijn met elkaar te combineren. Wanneer bijvoorbeeld opslagbakken die niet optimaal op elkaar passen worden gestapeld, kan dat tot gevaarlijke en mogelijk ook dure situaties leiden.

Een stapel die omvalt, kan tot ongevallen leiden; het materiaal kan beschadigd raken en ook het opruimen gebeurt niet vanzelf, maar vergt kostbare tijd.

Ook het soort artikelen dat wordt opgeslagen speelt een rol bij de keuze van magazijnbakken. In geval van kleine onderdelen zijn kunststof magazijnbakken gebruikelijk. In geval van grotere onderdelen doet men er goed aan deze alleen te gebruiken als de onderdelen niet veel wegen. Voor zware onderdelen zijn opslagbakken nodig die het gewicht kunnen dragen en ook in een stapel hun vorm behouden. Daarbij dient u er steeds op te letten dat de bakken daadwerkelijk geschikt zijn voor het doel waarvoor ze worden gebruikt.

De bakken kunnen worden voorzien van inzetten voor indeling, zodat flexibele opslag mogelijk is. De indeling moet zo worden gekozen, dat voldoende stabiliteit gewaarborgd is.

Onze magazijnbakken zijn in verschillende kleuren leverbaar. Die kunt u al gebruiken voor de herkenbaarheid. Bovendien zijn er, afhankelijk van het bakkensysteem, ook markeringssystemen, zodat de inhoud van de bakken altijd duidelijk is zonder dat u steeds hoeft te kijken wat erin zit.

Magazijnbakken op de juiste manier inzetten

Bakken kunnen op dezelfde manier als ladesystemen worden gebruikt - zo kunt u gemakkelijker bij de inhoud. Maar let erop dat u niet teveel ‘lades’ tegelijkertijd opent! De stelling met de opslagbakken zou anders kunnen omvallen. Lades of bakken? Wanneer u steeds maar een paar artikelen nodig hebt, kan het ladesysteem gunstiger zijn omdat u zo de stellingdiepte beter kunt benutten. Enkele modellen zijn voorzien van een optionele en uiterst nuttige veiligheidsfunctie: bij het openen van een lade worden alle andere lades automatisch geblokkeerd.

U bent op zoek naar bijzonder ruimtebesparende opslagmogelijkheden voor kleine artikelen? Wat vindt u van een draaitoren? Deze biedt plaats aan meer bakken en door de toren te draaien kunt u overal gemakkelijk bij. Daarnaast zijn er bakkenkasten, met stellingen voor magazijnbakken, maar ook met plaats voor kleine bakken die simpel in de deur worden gehangen.

Moet vervuiling van de artikelen worden voorkomen? Dan kunt u kiezen voor magazijnbakken met deksel of voor een kantelbakkenmagazijn. Bij ons niet alleen als vaste stelling verkrijgbaar, maar ook als draagbare stelling of als rolwagen.

Let erop dat de stellingen voor de opslagbakken niet “tot in de hemel reiken”. Zicht krijgen op wat in de bovenste vakken zit, kan in dat geval moeilijk worden en u hebt dan hulpmiddelen nodig om erbij te komen. Hoge stellingen voor magazijnbakken moeten bovendien aan de muur worden vastgezet, zodat ze niet kunnen omvallen. Kleine onderdelen van metaal kunnen immers ook behoorlijk wat wegen.

Webshop voor magazijnbakken

Euronorm stapelbare magazijnbakken zijn opslagbakken waarvan de afmetingen zijn afgestemd op die van een Europallet. Wanneer u bijvoorbeeld stapelbare bakken op pallets verstuurd, is het aan te raden op de Euronorm-markering te letten. Bij het stapelen hoeft u zich niet tot één specifiek formaat bak te beperken. Een bak die één maat kleiner is, wordt eenvoudig dwars op de grotere bak gezet. Wanneer u de pallet dan nog met krimpfolie omwikkelt, kunt u gesorteerde artikelen in verschillende hoeveelheden kosteneffectief versturen. Met name voor transport binnen bedrijven of voor het transport tussen fabrieken is dit aan te bevelen.

Kunststof opslagbakken wegen relatief weinig, tenminste in verhouding tot hun stalen soortgenoten. Het kan nog lichter wanneer u manden in plaats van dichte bakken gebruikt, mits de artikelen zich daartoe lenen.

Ook op het gebied van magazijnbakken hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Zo zijn er tegenwoordig bakken die als draaibare, stapelbare bakken boven op elkaar kunnen worden gestapeld, bij 180 graden gedraaid echter ook leeg in elkaar kunnen worden gestapeld. Bij het vervoer van lege bakken wordt zo ruimte bespaard. Ook deze zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Weer een ander systeem is de inklapbare box. Wanneer deze leeg is, kan er tot 80 procent ruimte worden bespaard.

Magazijnbakken kopen? Volop keuze!

Wat we nog meer hebben? Bij ons vindt u ook conische bakken die bij bepaalde magazijnartikelen handig kunnen zijn. Of zoekt u een verrijdbare standaard voor uw magazijnbakken, bakken met deksel of stapelbare transportkoffers? Natuurlijk hebben wij ook heel gebruikelijke dingen in de aanbieding, zoals emmers en vaten. Of bent u misschien op zoek naar ronde bakken, stapelbare IBC-containers of ruimtebesparende tanks in standaarduitvoering of in een uitvoering voor gevaarlijke stoffen? Hebt u een verrijdbare rechthoekige bak nodig of moet u met de palletwagen onder de bak kunnen rijden?

Tip: met complete stellingen, inclusief de opslagbakken, legt u gemakkelijker een basis voor diverse opslagmogelijkheden. Dit is vooral aan te raden bij kleine artikelen.

Merken van de categorie Magazijnbakken

Opslagbakken en transportbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven