Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bodemklepcontainers

Bodemklepcontainers worden gebruikt voor opslag en transport van grondstoffen. Ze zijn eenvoudig en snel te legen. De bestuurder van de vorkheftruck kan de container vanaf zijn stoel ontgrendelen, zodat de klep omlaag klapt en de container volledig kan worden geleegd. Met diverse accessoires voor bodemklepcontainers, zoals wielen of deksels, kunnen de containers perfect aan uw specifieke behoeften worden aangepast.

8 resultaten
Bauer Centreermuur voor klapbodemcontainer 0,5-0,75 m³
Bauer Centreermuur voor klapbodemcontainer 0,5-0,75 m³
v. klapbodemcontainer 0,5-0,75m³, staal
(PK = 2 PCE)
binnen 2 weken
Bauer Centreermuur voor klapbodemcontainer 1-2 m³
Bauer Centreermuur voor klapbodemcontainer 1-2 m³
v. klapbodemcontainer 1-2m³, staal
(PK = 2 PCE)
binnen 2 weken
Bauer 2 zwenkbare/2 vaste wielen Ø 180 mm voor bodemklepcontainer/kiepbak
Bauer 2 zwenkbare/2 vaste wielen Ø 180 mm voor bodemklepcontainer/kiepbak
2zwenk-/2bokwielen, v. bodemklepcontainer/kiepbak, polyamide, draagverm. 1350kg, wiel Ø 180mm
(PK = 4 PCE)
binnen 3 weken

Wat zijn bodemklepcontainers?

Containers met scharnierende bodem worden gebruikt voor verzameling, opslag en transport. In vergelijking met andere bakken zijn bodemklepcontainers dankzij de ontgrendeling uiterst eenvoudig te legen. De bodemklep opent en sluit weer automatisch wanneer de container weer wordt geplaatst.

Om veiligheidsredenen worden klapbodemcontainers of klepbodembakken van robuuste en belastbare materialen gemaakt en meestal hebben ze gladde binnenwanden. Normaliter voorkomt een rubber vering dat de bodemklep abrupt omlaag valt.

Bodemklepcontainers voor vorkheftrucks

Bodemklepcontainers kunnen met de lepels van een vorkheftruck worden opgepakt en zo heel eenvoudig worden verplaatst. Het legen gebeurt simpel vanaf de bestuurdersstoel door bediening van een trekkoord. Dankzij de gladde binnenkant kunnen gangbare grondstoffen volledig worden verwijderd. Bodemklepcontainers voor vorkheftrucks kunnen afzonderlijk worden gebruikt of worden geïntegreerd in bestaande trailers - zo kunnen ze worden ingezet voor toevoer en afvoer van grondstoffen.

Bodemklepcontainers met wielen

Bodemklepcontainers dienen bij voorkeur met een vorkheftruck te worden verplaatst. Wanneer u in uw bedrijf de voorkeur geeft aan handmatige verplaatsing, heeft UDO BÄR ook bodemklepcontainers met handige wielen. Zo kunnen de bakken in het magazijn eenvoudig van de ene naar de andere plek worden geduwd.

Bodemklepcontainers met deksel

Bodemklepcontainers met deksel zijn aan te bevelen wanneer u uw materialen tijdens opslag of transport extra wilt beschermen. Deksels zijn een gangbaar en gewild accessoire bij bodemklepcontainers. In ons assortiment vindt u het passende deksel voor uw containers.

Wat zijn de voordelen van bodemklepcontainers?

Containers met scharnierende bodem zijn vooral gewild doordat ze eenvoudig, veilig en precies vanaf de vorkheftruck met een trekkoord of volledig automatisch kunnen worden geleegd.

Daarbij is het praktisch dat bodemklepcontainers kunnen worden gestapeld. Dat bespaart ruimte en in smalle gangen nemen ze minder plaats in.

Twijfelt u over welke bodemklepcontainer geschikt is voor uw bedrijf? Neem eens contact met ons op of kijk eens rond in ons aanbod.

Laatst bekeken
Alles weergeven