Category
Zakelijke klant Particuliere klant

Stapelbakken

U wilt magazijngoederen of waardevolle materialen ruimtebesparend verzamelen, opslaan of vervoeren? Dan bieden stapelbakken uitkomst! Binnen de logistiek worden stapelbakken als gestandaardiseerde eurobakken met euronorm afmetingen op talloze gebieden ingezet. De afmetingen van de stapelbakken komen immers overeen met de afmetingen van europallets. Stapelbakken verbeteren de processen en maken het magazijn netter en overzichtelijker. UDO BÄR heeft een breed aanbod aan stapelbakken. Kijk eens rond op de website of laat u adviseren.
106 resultaten

Wat zijn stapelbakken?

Stapelbakken zijn werkelijke allrounders voor opslag en transport van goederen, vooral wanneer de goederen klein zijn en lastig te hanteren. Zonder stapelbox kan ruimtebesparende opslag een echte uitdaging zijn - met stapelbakken is dat geen probleem.

Onze stapelbakken hebben een dichte bodem, zodat er niets doorheen kan vallen. De wanden zijn ofwel dicht en ondoorzichtig, ofwel gedeeltelijk open. Stapelbakken kunnen heel praktisch op- of in elkaar worden gestapeld. Daardoor kunt u de vaak toch beperkte ruimte van uw magazijn, kantoor of kelder optimaal en efficiënt gebruiken.

Stapelbakken van kunststof en staal

Een stapelbak, ook wel stapelkrat genoemd, is meestal gemaakt van hoogwaardig kunststof, onder andere omdat dit gemakkelijk te reinigen is. Er zijn echter ook stalen stapelbakken.

Stapelbakken zijn verkrijgbaar met diverse toebehoren, bijvoorbeeld stapelbakken met deksel, wanneer de producten tijdens opslag of tijdens transport speciale bescherming nodig hebben. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met verschillende handgrepen resp. grijpopeningen.

Bij UDO BÄR vindt u stapelbakken in verschillende maten en kleuren. Ons advies is om verschillende kleuren te gebruiken, zodat u spullen in uw magazijn beter uit elkaar kunt houden. Bovendien worden de bakken geleverd met etiketten. Voor extra overzicht kunt u de stapelbakken daarmee voorzien van tekst.

Euronorm bakken

Euronorm stapelbakken of euronorm stapelboxen worden vaak eurobakken of euroboxen genoemd. Het bijzondere aan deze bakken is dat de afmetingen overeenkomen met die van de europallets. Euronorm bakken zijn daarom bij uitstek geschikt om goederen en producten op europallets te sorteren, op te slaan en te vervoeren. De gangbare euronorm bak is 800 x 600 millimeter. Dit komt overeen met een halve europallet.

De euronorm stapelbakken zijn verkrijgbaar in standaardkleuren, zijn van hoogwaardig breukvast kunststof polypropyleen en zijn uitermate geschikt om met euronorm transportwagens te worden vervoerd.

Het materiaal van de euronorm bakken is recyclebaar en wordt na recycling weer gebruikt voor de productie van nieuwe euronorm bakken. Gezien hun hoge geluiddempende vermogen worden stapelkratten niet alleen gebruikt voor opslag en transport, maar ook op rollenbanen en transportbanden. Maak nu kennis met de stapelbakken van UDO BÄR of kijk eens rond op onze website.

Wat zijn de voordelen van stapelbakken?

Stapelbakken komen in bijna elk bedrijf van pas, omdat ze de opslag en het transport van lastig te hanteren kleine items vaak aanzienlijk gemakkelijker maken.

Bovendien zijn stapelbakken gewild vanwege de volgende eigenschappen:

  • gemakkelijk te reinigen
  • hoge hygiënestandaard, geschikt voor levensmiddelen
  • temparatuurbestendig van –20 °C tot +60 °C
  • milieuvriendelijk, want opnieuw te gebruiken en eenvoudig te recyclen
  • naar wens op maat voor transport met europallets
  • robuuste constructie en zeer vormvast
U wenst advies over welke stapelbakken binnen uw bedrijf geschikt zouden zijn? Natuurlijk! Neem gerust contact met ons op.

Merken van de categorie Stapelbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven