Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Stellingbakken

U wilt meer orde in de stellingen in uw bedrijf? Met de stellingbakken van UDO BÄR lukt u dat in een handomdraai. De praktische boxen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, naar wens met verdelers en deksels. Het voordeel van stellingbakken mag duidelijk zijn: ze zorgen voor orde en overzicht. Sorteer uw kleine onderdelen flexibel in de stellingbakken en u hebt ze op elk moment binnen handbereik - simpeler kan het niet!
24 resultaten

Wat zijn stellingbakken?

Stellingbakken zijn stabiele bakken voor magazijn en kantoor die u naar wens kunt vullen en in stellingen bewaren. Uittrekbeveiligingen zorgen dat de stellingbakken niet zomaar loskomen uit de stellingen. Stellingbakken zijn een nuttig hulpmiddel voor de opslag van kleine onderdelen in uw kantoor, uw magazijn of uw werkplaats. Met stellingbakken kunt u simpel en snel sorteren, organiseren en transporteren. Een eventuele inventarisatie verloopt sneller, want doordat u meer overzicht hebt, bespaart u tijd.

UDO BÄR heeft stellingbakken van verschillende materialen, in verschillende kleuren en in 17 verschillende maten. Afhankelijk van uw behoefte kunt u de stellingbakken indelen met verdelers. Zo kunt u ook kleine hoeveelheden onderdelen overzichtelijk bewaren. Op de meegeleverde etiketten kunt u de stellingbakken naar wens van tekst voorzien.

Bekijk ons assortiment of ontvang vrijblijvend advies.

Kunststof stellingbakken

Stellingbakken van kunststof zijn bijzonder gewild voor dagelijks gebruik op het werk. In de regel zijn deze van zeer licht en vooral breukvast polypropyleen gemaakt. Deze kunststof is bijzonder geschikt voor stellingbakken: het oppervlak is glad en is heel eenvoudig schoon te maken. Ook bij grove vervuiling.

Ons assortiment bevat talrijke stellingbakken van kunststof. Bovendien hebben we ook stellingbakken van karton. Ook deze zorgen voor orde, maar ze zijn iets minder stevig. Kijk ook eens naar onze aanbiedingen.

ESD bakken: stellingbakken met bescherming tegen elektrostatische oplading

ESD stellingbakken bieden bescherming tegen elektrostatische oplading en zijn daarom ideaal voor opslag en transport van elektronische componenten. Om schade aan elektronische componenten te vermijden, moeten deze in een speciaal beschermde omgeving worden bewaard en vervoerd. UDO BÄR heeft hiervoor een passende oplossing.

Stellingbakken en assortimentsbakken met deksel

Assortimentsbakken en opslagbakken met deksel zijn aan te bevelen wanneer u kleine onderdelen wilt beschermen tegen vervuiling, of wanneer u wilt voorkomen dat deze tijdens transport uit de bak vallen. Praktische openingen zorgen ervoor dat u ondanks het deksel kunt zien wat er in de bakken zit.

Handig toebehoren zoals deksels kunt u bij UDO BÄR combineren met diverse boxen en bakken.

Wat zijn de voordelen van stellingbakken?

Of u ze nu gebruikt op kantoor, in de werkplaats of kelder, stellingbakken zorgen voor overzicht. Heeft alles inmiddels een plek in de stellingbakken gevonden, dan bespaart u veel tijd en stress bij het zoeken naar kleine onderdelen.

Doordat de stellingbakken met verdelers kunnen worden ingedeeld, kunt u ook kleine hoeveelheden overzichtelijk bewaren. Met praktisch toebehoren zoals deksels of ESD-bescherming kunt u de stellingbak zoeken die optimaal aansluit op uw behoefte.

Wilt u persoonlijk advies? Natuurlijk! Neem dan nu contact met ons op.

Merken van de categorie Stellingbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven