Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Assortimentsdozen

Een opgeruimde werkomgeving is een veilige werkomgeving - dat geldt zowel voor professionals als voor hobbyisten. Wanneer schroeven, spijkers of pluggen los in de werkplaats rondslingeren, zijn ze lastig terug te vinden en vormen ze een risico. Daarom is het gebruik van assortimentsdozen in elke werkplaats te adviseren. Het ordeningssysteem is uitgekiend en simpel – orde houden was nog nooit gemakkelijker! Laat u adviseren over assortimentsdozen die afgestemd zijn op uw specifieke behoefte.

49 resultaten

Wat zijn assortimentsdozen?

Assortimentsdozen zijn bakken met veel vakken of lades waarin allerlei kleine voorwerpen ordelijk en overzichtelijk kunnen worden bewaard. Zowel de controle op voorraad als het bestellen is met assortimentsdozen veel simpeler.

Er zijn sorteerdozen met vakjes die allemaal even groot zijn en sorteerdozen met vakjes met verschillende afmetingen. Assortimentsdozen of sorteerdozen behoren tot de basisuitrusting van professionele werkplaatsen, maar ook voor de thuisklusser zorgen ze in garage of kelder voor meer overzicht.

Assortimentsdozen zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor elke behoefte is er wel wat te vinden!

Organizers en ladesystemen voor werkplaats en kantoor

De behuizing van de assortimentsdoos is van staalplaat en is in verschillende kleuren verkrijgbaar, de lades zijn van robuust transparant kunststof. Het ladesysteem, ook wel ladekast genoemd, is gemakkelijk te vullen; door het systeem te kantelen, zijn de lades eenvoudig uitneembaar. Een blokkeerrand voorkomt dat ze uit zichzelf loskomen. Met de meegeleverde etiketten kunnen de ladesystemen naar wens van een opschrift worden voorzien. Ook scheidingswanden om de afzonderlijke lades van elkaar te scheiden zijn bij de levering inbegrepen. Bij gebruik van gele stapelnoppen kunnen behuizingen worden gestapeld of aan de muur worden bevestigd. Ons assortiment bevat ook een ladesysteem van hout.

Draaitoren voor assortimentsdozen

Dozen in draaitorens zorgen voor nog meer overzicht. De draaitorens in ons assortiment zijn voorzien van verstelbare voeten en kogellagers. De bijpassende bakken met deksel worden geleverd inclusief etiketten die u al dan niet kunt gebruiken. Vooral in kleine magazijnen en werkplaatsen maken de sorteerdozen in draaitorens van UDO BÄR de opslag een stuk gemakkelijker, omdat hierdoor veel plaats wordt bespaard.

Wat zijn de voordelen van assortimentsdozen?

Assortimentsdozen zorgen voor optimale ruimte in uw bedrijf. Bovendien verhogen ze de veiligheid en de productiviteit. In een nette en ordelijke omgeving zijn kleine artikelen gemakkelijker te vinden en kunnen ongevallen worden voorkomen. Bovendien beschermen de dozen hun inhoud tegen stof en vuil.

Vanwege het robuustere materiaal gaan metalen assortimentsdozen langer mee.

Twijfelt u of het aantal vakken mogelijk niet voldoende is of dat de vakken niet groot genoeg zijn? Maakt u zich geen zorgen – ook voor uw doel hebben wij vast een model in ons assortiment dat als op maat voor u gemaakt is. Kijk eens rond in ons aanbod of laat u gratis en vrijblijvend adviseren.

Merken van de categorie Assortimentsdozen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven