Category
Zakelijke klant Particuliere klant

Transportbakken

Bent u op zoek naar de beste bak waarin u uw materialen en goederen kunt bewaren en vervoeren? Transportbakken of vouwkratten zijn dan een goede keuze. Of ze nu van kunststof, metaal of hout zijn, met of zonder deksel, in euronorm of in een formaat van uw keuze: bij UDO BÄR vindt u transportbakken die precies aan uw eisen voldoen. Wij geven u graag advies over de transportbakken die het meest geschikt zijn voor uw processen.
132 resultaten

Wat zijn transportbakken?

Transportbakken worden in alle industriële sectoren, in de handel en dienstverlening gebruikt. Omdat transportbakken opslag en transport van materialen en goederen gemakkelijker of soms zelfs gewoon mogelijk maken, belandt nagenoeg elk product op het ene of andere moment wel in een transportbak.

Transportbakken zijn er in gestandaardiseerd europalletformaat. Dat is praktisch, want in veel magazijnen worden europallets gebruikt. Aangezien de specifieke eisen van klanten bij UDO BÄR de hoogste prioriteit hebben, vindt u bij ons echter ook transportbakken met andere afmetingen. Bij de keuze van transportbak spelen diverse factoren een rol. Daarom zijn wij u graag behulpzaam bij uw keuze. Graag stellen wij u enkele highlights in ons assortiment voor.

Transportbakken met deksel

Transportbakken met deksel zorgen voor extra veiligheid, want tijdens opslag en transport worden hoogwaardige artikelen beter beschermd. Bovendien worden de producten niet vies.

Transportbakken van kunststof met of zonder deksel

Transportboxen van kunststof met of zonder deksel zijn zeer geschikt voor transport en opslag van hoogwaardige goederen. Transportboxen van robuust polypropyleen voldoen aan de eisen van talrijke branches en zijn daarom bijzonder in trek.

Transportbakken van metaal

Metalen transportbakken overtuigen door hun uitstekende vormvastheid, hoge stabiliteit en lange levensduur.

Transportkisten van hout

Transportkisten van triplex of multiplex worden bij voorkeur gemaakt met een europallet als basis. Daaromheen worden dan houten wanden of metalen netten aangebracht, al dan niet met opening.

Welke voordelen bieden transportbakken uw bedrijf?

Transportbakken zorgen voor orde in uw magazijn en maken het transport eenvoudiger. Bovendien overtuigen ze vanwege de volgende voordelen:

  • Veilige opslag in robuuste boxen, naar wens ook met deksel
  • Kostenbesparing: transportboxen gaan lang mee en zijn honderden keren te gebruiken
  • Leeg nemen ze weinig ruimte in, omdat ze in elkaar kunnen worden gestapeld
  • Duurzame oplossing want transportbakken zijn vaak opnieuw te gebruiken en het gebruikte kunststof kan worden gerecycled.
  • Veelzijdig inzetbaar: bijna elk product kan in de bakken worden bewaard en vervoerd

Wilt u weten welke transportbakken of vouwkratten het beste aansluiten op uw behoeften? Neem contact met ons op of kijk eens rond in ons aanbod.

Merken van de categorie Transportbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven