Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Zichtbakken

Zichtbakken zijn niet alleen uiterst praktisch en handig. Ze zijn ook zeer goedkoop en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zichtbakken in verschillende groottes, kleuren en materialen vindt u in de webshop van UDO BÄR. Hier vindt u meer informatie over ons product.

44 resultaten
Raja Etikettenhouder
Raja Etikettenhouder
van kunststof, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Zichtbak Basis van PP
Raja Zichtbak Basis van PP
in rood of blauw, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Kleurkeuze
Raja Zichtbakkenset met wandrail
Raja Zichtbakkenset met wandrail
van PP, met 4 of 6 bakken
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Kleurkeuze
Raja Zichtbak in verschillende kleuren
Raja Zichtbak in verschillende kleuren
met grijpopening, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Kleurkeuze
Allit Stapelbare zichtbak ProfiPlus
Allit Stapelbare zichtbak ProfiPlus
PP, met verzonken greep, in verschillende maten en kleuren
minstens 2 weken
Kleurkeuze
Lakape Stapelbare zichtbak Eco geschikt voor rollenbaan
Lakape Stapelbare zichtbak Eco geschikt voor rollenbaan
in verschillende maten en kleuren
minstens 3 weken
Kleurkeuze
Kappes Zichtbak RasterPlan® Favorit voor RasterPlan-sleufplaten
Kappes Zichtbak RasterPlan® Favorit voor RasterPlan-sleufplaten
PE, in verschillende maten en kleuren
minstens 1 week
Kleurkeuze
Vouwbare zichtbak
Vouwbare zichtbak
PP, blauw
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Stapelbare zichtbak Classic met grote verzonken greep
Stapelbare zichtbak Classic met grote verzonken greep
PE, verzonken greep aan voor- en achterzijde, verschillende maten en kleuren
minstens 1 week
Kleurkeuze
Stapelbare zichtbak Futura met diepe ingreepopening
Stapelbare zichtbak Futura met diepe ingreepopening
PE, met verzonken greep aan voor- en achterzijde, verschillende maten en kleuren
minstens 1 week
Kleurkeuze
Rollcart Zichtbak
Rollcart Zichtbak
in verschillende maten en kleuren
minstens 4 weken
Kleurkeuze
Treston ESD-zichtbak
Treston ESD-zichtbak
PP, zwart, in verschillende maten
minstens 2 weken

Zichtbakken kopen

In principe doet het er niet zoveel toe welke zichtbakken u kiest. Belangrijk is wel dat er altijd een voldoende aantal zichtbakken binnen uw bedrijf beschikbaar is. Het is dan ook nuttig om vóór de aanschaf na te gaan hoeveel u er effectief nodig hebt. Zichtbakken, ook onderdelenbakken genoemd, zijn geschikt voor het bewaren voor de meest uiteenlopende artikelen, grijpvoorraad of voor opslag van gereedschap. En dat is precies waarom ervaren professionals niet zonder zichtbakken kunnen. Het komt dus heel goed uit dat de goed gesorteerde (online) vakhandel tegenwoordig zo’n indrukwekkende veelvoud aan magazijn zichtbakken en magazijnbakjes heeft – van kunststof magazijnbakken en magazijnbakken van metaal tot magazijnbakken met deksel en magazijnbakken met grijpopening. Welke zichtbakken ook in aanmerking komen, met de nieuwe magazijnbakken van Duitse makelij kunt u alle kanten op en ze zijn dan ook ideaal voor talloze toepassingen. Geïnteresseerd in aanschaf? Dan kunt u kiezen uit heel veel verschillende zichtbakken. Klanten stellen tegenwoordig hoge eisen aan magazijnbakken voor stellingen, maar - het mag gezegd worden - de keuze aan zichtbakken is enorm. Compromisoplossingen zijn dus helemaal niet nodig. Wanneer het om zichtbakken gaat, draait het tegenwoordig veel meer om maatwerk en klantgerichtheid.

 

Stelling voor zichtbakken nu online bestellen

Ook de tijd waarin men lang moest zoeken om de dringend benodigde materialen voor bepaalde bedrijfsprocessen te vinden, behoort inmiddels tot het verleden. De ervaring leert immers steeds weer opnieuw dat er in bijna elk bedrijf wel “net die ene medewerker” is die blijkbaar maar niet wil begrijpen dat de schroeven, spijkers, kleine onderdelen of overige materialen na gebruik weer op de plek moeten worden teruggelegd waar ze vandaan kwamen. Feit is dus dat zichtbakken in allerlei uitvoeringen vooral voor die gebruiker én voor diens collega’s heel goed van pas komen. Het vervelende zoeken naar en de daarmee samenhangende (personeels)kosten vanwege verloren tijd behoren met het juiste aantal zichtbakken tot het verleden. Dankzij de praktische zichtbakken is overzichtelijk voorraadbeheer afgestemd op de behoeften volledig gewaarborgd. In Big Business wordt efficiëntie met hoofdletters geschreven. Zichtbakken, inmiddels verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, vormen, materialen en maten, bieden dan ook uiterst efficiënte ondersteuning en bieden resultaatgerichte ondernemingen langdurig extra flexibiliteit en hogere efficiëntie.

 

Magazijnbakken van kunststof

Wanneer u magazijnbakken wilt kopen, hebt u de keuze uit diverse standaardmaten. Het verdient aanbeveling om voordat u de bakken aanschaft, de maten van de stelling voor de magazijnbakken te nemen om er zeker van te zijn dat de bakken waarvoor u kiest ook daadwerkelijk in de stelling passen. Het is van ondergeschikt belang of de kasten van metaal of kunststof moeten zijn. Het is veel belangrijker dat de gewenste zichtbakken in elk opzicht voldoen aan de specifieke eisen die er door het bedrijf aan worden gesteld. Zo zijn zichtbakken in welke vorm dan ook altijd robuust en gemaakt van stabiele schokbestendige materialen. Bovendien zijn zichtbakken vaak ook temperatuurbestendig, zodat ze in het kader van de dagelijkse arbeidsprocessen nog meer veiligheid en functionaliteit garanderen.

 

Magazijnbakken met deksel

Bijzonder in trek zijn ook de praktische magazijnbakken met deksel: afhankelijk van de gewenste kwaliteit zijn deze magazijnbakken voorzien van speciale stofdeksels, die naar wens zelfs kunnen worden verzegeld. Wanneer magazijnbakken met een robuust deksel gewenst zijn, komen transparante magazijnbakken ook telkens weer in beeld; daarbij is dan meteen te zien welke materialen ze bevatten. Het spreekt voor zich dat de magazijnbakken met deksel snel en zonder problemen moeten kunnen worden geopend, zodat de gewenste materialen snel binnen handbereik zijn. Over deze uitvoering is dan ook heel goed nagedacht en ze kan een doorslaggevende bijdrage leveren aan efficiëntere arbeidsprocessen. Zo functioneel en praktisch en dus onmisbaar zichtbakken in alle verschillende uitvoeringen van kleuren, vormen en maten zijn, zo belangrijk is het ook om te beseffen dat ze nog talloze andere pluspunten hebben. Of het dan om zichtbakken met of zonder deksel gaat, bakken van kunststof of metaal: dankzij de innovatieve vormgeving en hun rechte hoeken en gladde oppervlak zorgen ze dat de beschikbare ruimte nog beter wordt benut. Daar komt nog bij dat de nieuwe zichtbakken stapelbaar zijn. Zo is het met zichtbakken dus heel gemakkelijk nog meer ruimte te besparen en kunnen zelfs grote hoeveelheden materialen die onmisbaar zijn voor de werkzaamheden of de processen op een zeer kleine ruimte worden bewaard, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit en functionaliteit. Zichtbakken zijn dus echte alleskunners, waarvan bovendien de onderkant meestal is voorzien van een speciale anti-slipcoating.

 

Transparante magazijnbakken

De talrijke voordelen van zichtbakken, ongeacht de uitvoering, spreken inderdaad voor zich. Maar dat is nog niet alles: zichtbakken onderscheiden zich bovendien doordat ze modern en tegelijkertijd ergonomisch zijn. Ze zijn dus extra ruimtebesparend én gebruiksvriendelijk. Dankzij hun speciale vormgeving en de ergonomisch gevormde handgrepen zijn zichtbakken bovendien zeer eenvoudig en simpel te vervoeren. Dat is overigens een zeer belangrijk criterium qua tijdsbesparing. Ten slotte is een ergonomisch ontwerp van groot belang wanneer gereedschappen of kleine onderdelen met spoed van de ene afdeling naar de volgende moeten worden gebracht. De praktische en functionele zichtbakken komen in dergelijke situaties dan ook goed van pas. U kunt er inderdaad altijd op vertrouwen.

 

Wanneer men bedenkt hoeveel chaos en wanorde - veroorzaakt door stressvolle of hectische momenten op het werk, zeker in de industrie - kunnen ontstaan, wordt maar al te vaak de vraag gesteld: hoe kunnen we de efficiëntie van de betreffende arbeidsprocessen verhogen zonder veel tijd en geld te moeten investeren in herstructureringen? De oplossing ligt in dit verband duidelijk voor de hand. Zichtbakken zijn niet alleen uiterst praktisch en handig. Ze zijn ook zeer goedkoop en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Meer dan genoeg redenen dus die de aanschaf van zichtbakken rechtvaardigen.

Merken van de categorie Zichtbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven