Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Insteekhoezen

Wilt u dat informatie over bakken, artikelen of stellingen gemakkelijk zichtbaar en toegankelijk is? Dan zijn insteekhoezen een perfecte keuze. Door de stabiele, transparante voorzijde kunnen u en uw medewerkers snel alle belangrijke informatie zien en deze zo nodig ook eenvoudig scannen. Het assortiment van UDO BÄR bevat talrijke insteekmappen in diverse uitvoeringen. Van magnetische insteekhoezen, hoezen met draadbeugel tot zichtmappen in DIN A4, DIN A5 of DIN A6 – wat u ook zoekt, ons assortiment bevat oplossingen voor elke behoefte. Overtuig uzelf of ontvang vrijblijvend advies.
7 resultaten

Wat zijn insteekhoezen?

Insteekhoezen zijn plastic mappen die u op stellingen, bakken of artikelen kunt aanbrengen om aan te geven wat erin zit. Vooral insteekhoezen om op te hangen worden veel gebruikt. Meestal zijn insteekhoezen van stevig kunststof met een versterkt bovendeel en een transparant venster. Documenten in de hoes zijn zo goed te lezen of scannen en hoeven niet uit de hoes te worden gehaald.

Het assortiment van UDO BÄR bevat een grote variëteit aan insteekhoezen en insteekmappen in verschillende kleuren en afmetingen. Gangbare formaten zijn onder andere insteekhoezen in A4, A5 en A6 formaat. De hoezen zijn zowel in staande als liggende uitvoering verkrijgbaar. Kijk gerust eens rond in ons assortiment.

Insteekmappen in alle gangbare formaten: van A4 tot A6

Documenthouders zorgen voor meer overzicht wanneer u bakken of artikelen samen met informatie of bijbehorende documentatie opslaat. Om ze goed uit elkaar te kunnen houden zijn er bijvoorbeeld documenthoezen in verschillende kleuren. Kies daarbij het formaat dat u nodig hebt: bij UDO BÄR vindt u insteekmappen in formaat DIN A4, DIN A5 en DIN A6.

Magnetische insteekhoezen en zelfklevende insteekhoezen

Zelfklevende insteekhoezen of insteekhoezen die magnetisch worden bevestigd zijn snel aan te brengen en weer te verwijderen. De magneetstrip of plakstrip zit op de achterkant van de hoes. Daarnaast hebben deze hoezen natuurlijk ook een transparant venster, naar keuze met of zonder beschermflap, zodat informatie direct zichtbaar is.

Hoezen met draadbeugel

Draadbeugelhoezen zijn met name geschikt om informatie op gaascontainers en draadmanden aan te brengen. Ze zijn van stevige transparante pvc-folie en hebben een ingesealde draadbeugel rondom.

Dankzij de stabiele folie zijn documenten en papieren altijd beschermd tegen beschadiging. De draadbeugel maakt de hoes ook stabieler en voorkomt dat de hoes kreukt. De hoezen kunnen zonder gereedschap aan de magazijnbak worden bevestigd. De draadbeugelhoes kan snel weer worden verwijderd en kan veelvuldig opnieuw worden gebruikt. De versie met beschermflap kan zonder problemen buiten worden gebruikt want deze beschermt de inhoud van de map tegen regen en vuil.

 

Wat zijn de voordelen van insteekhoezen en insteekmappen?

Of u nu meer informatie of de inhoud van bakken wilt aangeven, met zichtmappen doet u dat snel en simpel. Zoals de naam al zegt, hebt u met zichtmappen vrij zicht op alle belangrijke informatie.

De zichtmappen zijn van stevig materiaal en gaan dus lang mee. U kunt ze dus vaak opnieuw gebruiken! Met zichtmappen zorgt u bovendien heel eenvoudig voor orde in uw magazijn én bespaart u tijd omdat uw processen efficiënter worden.

Wilt u advies over welke insteekhoezen het meest geschikt zijn voor uw specifieke behoefte? Neem dan contact met ons op!
Laatst bekeken
Alles weergeven