Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Breedvakstellingen

Wilt u onze grootvakstelling of breedvakstelling kopen, dan kunt u deze als losse stelling kopen, maar u kunt ook een stellingwand op maat samenstellen, die aan al uw eisen voldoet. Zo vormt de grootvakstelling ook voor zware artikelen de perfecte opslagplek. Wij voorzien onze commerciële afnemers graag van uitgebreid advies. Voor ons houdt kwaliteit immers niet op bij de breedvakstelling zelf, maar geldt die ook voor de service voor onze klanten wanneer zij een grootvakstelling willen aanschaffen.
21 resultaten
Shims voor breedvakstelling
Shims voor breedvakstelling
v. breedvakstelling, H 1mm
(PK = 20 PCE)
binnen 2 weken
META Deuvelinstallatie voor breedvakstelling
META Deuvelinstallatie voor breedvakstelling
v. breedvakstelling, 8schroeven + moeren
binnen 2 weken
META Shims voor breedvakstelling
META Shims voor breedvakstelling
v. breedvakstelling
binnen 3 weken
META Schroefanker voor breedvakstelling
META Schroefanker voor breedvakstelling
v. breedvakstelling
binnen 2 weken

Grootvakstelling online kopen

Een grootvakstelling heeft talloze voordelen. Het complete aanbod aan grootvakstellingen in de webshop is bedoeld voor ondernemers en geïnteresseerde bedrijven. Binnen een groot bedrijf met veel opslagruimte kan men een systeem van meerdere modellen grootvakstellingen creëren en zo het complete magazijn optimaal benutten. Wij kunnen u uitgebreid persoonlijk adviseren bij uw keuze voor een grootvakstelling. Elke grootvakstelling is van duurzame kwaliteit en voldoet aan hoge eisen voor wat betreft gebruik en belasting. Bij de opslag van volumineuze en zeer zware goederen of economische goederen zorgt een traditionele stelling normaliter voor problemen omdat deze - anders dan een grootvakstelling - niet de nodige eigenschappen bezit om de goederen veilig op te slaan. Maar veiligheid bij de opslag van producten in het magazijn is van groot belang en draagt in grote mate bij aan het verminderen van risico’s.

 

Webshop UDO BÄR

De webshop met grootvakstellingen biedt een passende oplossing voor elke behoefte; is een bedrijf op zoek naar een passende breedvakstelling, dan geldt er ook geen minimum bestelbedrag. Optioneel is de gratis en snelle levering; bij aanschaf van een grootvakstelling via internet is dat een voordeel. De beslissing om in Nederland een hoogwaardige grootvakstelling te kopen, is zo snel gemaakt. Of u kiest voor een grootvakstelling met een draagvermogen van meer of minder dan 4.600 kg, is afhankelijk van hoe de stelling binnen uw bedrijf wordt ingezet. De uitvoeringen van de grootvakstellingen verschillen niet alleen qua hoogte en draaglast, maar ook qua vormgeving en formaat. In een kleiner magazijn kan er daardoor ook zonder problemen worden gekozen voor een passende grootvakstelling en binnen de categorie worden gezocht naar het benodigde formaat.

 

De grootvakstelling komt goed van pas wanneer zware en volumineuze goederen moeten worden opgeslagen. Risico’s qua veiligheid en gezondheid van medewerkers zijn bij een grootvakstelling uitgesloten. Producten kunnen zonder aanvullende veiligheidsmaatregelen worden opgeslagen en weer uit de stelling worden gehaald. Ondanks de grote tussenruimtes bij de schoren is een grootvakstelling dankzij de hoogwaardige materialen en stabiele constructie bestand tegen langdurige, zware belasting: een stelling dus voor zware goederen waar elk bedrijf profijt van heeft. Breed- en grootvakstellingen van hoge kwaliteit kunt u tegen gunstige condities kopen en hoeven in de webshop niet duur te zijn. Deskundig advies, evenals het grote aanbod en het draagvermogen, maken het aantrekkelijk een grootvakstelling online te bestellen.

 

Grootvakstellingen voor opslag van diverse goederen

Grootvakstellingen zijn vooral ideaal voor bedrijven die niet alleen goederen van normaal formaat, maar ook lange en zeer zware goederen opslaan. Hier hebt u de keuze uit modellen met een veldlast tot 4.600 kg en stellingen met een nog hogere veldlast. Ook in deze categorie vindt u talrijke mogelijkheden om de afzonderlijke grootvakstellingen steeds verder uit te breiden, zodat niet alleen uw magazijn, maar ook uw productassortiment kan doorgroeien. Alle stellingvarianten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en dus zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

 

Grootvakstellingen in verschillende uitvoeringen

Bij veel bedrijven moeten zware of bijzonder lange goederen veilig worden opgeslagen. De grootvakstellingen in het assortiment van UDO BÄR zijn hiervoor bijzonder geschikt. Door het grote aanbod aan uiteenlopende en hoogwaardige producten is er voor elke behoefte wel een passend model. Of u nu op zoek bent naar een stelling met een bijzonder hoog draagvermogen, extra grote afmetingen of naar een systeem dat u desgewenst kunt uitbreiden, UDO BÄR heeft ook voor u het perfecte aanbod aan grootvakstellingen. Bovendien profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en geniet u nog extra voordelen.

 

Het complete aanbod aan META grootvakstellingen

Met de afmetingen 2000x4090x300 mm bieden deze grootvakstellingen voldoende plek voor de opslag van veel lange en zware goederen. U hebt dan optimaal overzicht, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt, zonder tijdverlies. Montage van deze grootvakstellingen is kinderspel en binnen een paar minuten geklaard. Zelfs wanneer de borden belast zijn, zijn ze eenvoudig in te haken. De levering omvat een basisstelling en een aanbouwstelling met zes stalen panelen. Daarnaast krijgt u bij dit model vloerankers en onderplaten, voor gegarandeerde solide bevestiging van de stelling. Deze grootvakstellingen kunnen naar wens worden uitgebreid, zodat u uw magazijn steeds kunt uitbreiden en nog meer volumineuze goederen kunt opslaan.

 

Grootvakstelling met houten borden

Met een veldlast van maximaal 4.600 kg en optimale afmetingen van 3000x1800x1050 mm bieden deze grootvakstellingen voldoende plaats voor overzichtelijke en veilige opslag van zware en volumineuze goederen. Dankzij de snelle montage van de traversen, die alleen in het staanderframe hoeven worden ingehaakt, is deze stelling snel opgezet. Door de stevig sluitende verbinding wordt een hoge langsstijfheid van de stellingen bereikt en is het model uiterst veilig voor uw medewerkers én de opgeslagen goederen. De 19 mm dikke legborden zorgen voor extra stevigheid. De inlegborden worden door een getrapt profiel van de balken voldoende beschermd. Hier vindt u ook modellen die aan beide zijden toegankelijk zijn, iets wat voor grote magazijnen bijzonder praktisch is.

 

Accessoires voor uw grootvakstellingen bij UDO BÄR kopen

Hebt u diverse accessoires nodig voor uw grootvakstellingen? Dan bent u hier aan het juiste adres. In het assortiment van UDO BÄR vindt u diverse inlegborden, passende spaanplaten en doorschuifbeveiligingen. Natuurlijk voldoen ook deze producten aan de hoge kwaliteitseisen van UDO BÄR en zijn eenvoudige montage en een lange gebruiksduur gegarandeerd. Wanneer u de ingeslagen goederen nog extra wilt beveiligen, vindt u in de categorie accessoires praktische roosterwanden, die geschikt zijn voor alle grootvakstellingen. Ook de houders voor de achterwanden van de stellingen vindt u hier; deze bieden u en uw medewerkers evenals de opgeslagen producten veel veiligheid. Daarnaast hebt u de mogelijkheid uw stellingen verder te versterken met diverse onderplaten.

 

UDO BÄR biedt veel voordelen

Bij UDO BÄR hebt u een enorm grote keuze uit grootvakstellingen; hier vindt u het juiste model voor uw magazijn zodat u zware en volumineuze goederen comfortabel en veilig kunt inslaan. Uw medewerkers kunnen de goederen in een handomdraai terugvinden. In Nederland wordt uw bestelling binnen enkele dagen zonder verdere kosten afgeleverd op het door u aangegeven adres. Indien u vragen hebt, dan geven onze deskundige medewerkers u graag persoonlijk advies.

Merken van de categorie Breedvakstellingen

Breedvakstellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven