Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Stellingen

Wilt u online een of meerdere stellingen of stellingkasten kopen, dan vindt u bij UDO BÄR een overzichtelijk en veelzijdig assortiment. U vindt er verschillende stellingsystemen, waaronder palletstellingen, draagarmstellingen, kantoorstellingen en verticale stellingen. UDO BÄR is goed op de hoogte van de omstandigheden in de meest uiteenlopende opslagruimtes. Dat is dan ook de reden dat voor de stellingen materialen en coatings worden gebruikt die zeer goed bestand zijn tegen de diverse klimaatomstandigheden en die ook qua verdere belasting aan de norm voldoen. Meer informatie vindt u hier.

370 resultaten
Treston ESD-magazijnwagen voor assortimentskasten
Treston ESD-magazijnwagen voor assortimentskasten
HxBxD 1600x780x715mm, v. 8magazijnen, tweezijdig, staanders RAL7035
binnen 4 weken
hofe Afstandhouder GRAVIS gaasachterwand voor palletstelling
hofe Afstandhouder GRAVIS gaasachterwand voor palletstelling
v. gaasachterwand, v. palletstelling, L 150mm
binnen 2 weken

Topseller

Stellingen voor alle werkplekken

Stellingen met een uitgekiend ontwerp maken het totale arbeidsproces lichter. Stellingsystemen zijn op de meest uiteenlopende plekken onmisbaar voor een goede organisatie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten stellingen. Op kantoor wordt gebruik gemaakt van kantoorstellingen, in het magazijn en in de werkplaats zorgen de draagarmstelling en de palletstelling voor overzichtelijkheid en ordening. Ook voor handelsfirma’s komen stellingen goed van pas. Heel praktisch: door stellingen online te kopen, zijn ze snel beschikbaar en in gebruik te nemen.

 

Stellingsystemen, de alleskunners op kantoor en in de werkplaats

Complete stellingsystemen voorzien in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige stellingen. Ze kunnen zo worden samengesteld dat ze volledig zijn afgestemd op de ergonomische eisen op de werkplek. Stellingsystemen kunnen op kantoor, in het magazijn, op de productieafdeling en in de werkplaats worden ingezet. Bij gebruik als winkelrek is een stellingsysteem een goede optie om alle artikelen in de winkel overzichtelijk te presenteren.

 

Andere stellingvarianten zijn mogelijk afhankelijk van de aard van het bedrijf en de werkplek. De palletstelling is een stelling waarop pallets dwars kunnen worden geplaatst. De stevige en stabiele stelling bewijst overal zijn waarde. De draagarmstelling is uiterst robuust en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dit type stelling kan zowel bij industriële als ambachtelijke activiteiten worden gebruikt. De bijzonder stabiele constructie zorgt dat de draagarmstelling ook geschikt is voor zware belasting. Opslag is horizontaal. Wanneer lange voorwerpen rechtop moeten worden bewaard, wordt de verticale stelling gebruikt.

 

Kwaliteit staat voorop

Of het nu gaat om kantoorstellingen of stellingen voor andere toepassingen, de kwaliteit moet altijd top zijn. Alle stellingen die in een werkomgeving staan, moeten stabiel, robuust en belastbaar zijn. Voor kantoorstellingen geldt bovendien dat het design van de stellingen moet passen bij de inrichting van de werkplek. UDO BÄR levert stellingmodellen voor alle werkruimtes. Het assortiment bevat talloze soorten stellingen van bekende merken. U kunt vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit: de diverse soorten stellingen zijn bestand tegen langdurige belasting.

 

Stellingen bestellen bij UDO BÄR

De optimale inrichting voor uw bedrijf koopt u het eenvoudigste via een bestelling in de webshop. Wanneer u stellingen online koopt, krijgt u de bestelde goederen al na korte tijd geleverd - de vakkundige stellingleverancier levert snel. Desgewenst wordt u natuurlijk voorzien van persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers zijn via e-mail of telefonisch bereikbaar en geven u uitgebreid advies over een stelling op maat. Stellingen online kopen is helemaal van nu.

Merken van de categorie Stellingen

Stellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven