Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen bieden uitkomst wanneer bijzonder zware of volumineuze goederen horizontaal moeten worden opgeslagen. Dit type stelling is er in twee varianten: voor eenzijdige of tweezijdige opslag. Verder zijn er lichte, middelzware en zware draagarmstellingen. Alle modellen zijn uiterst solide en stabiel. Qua breedte, hoogte en diepte zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Zo kan de draagarmstelling aan de specifieke eisen van bedrijven worden aangepast.
31 resultaten

Selectie aan draagarmstellingen

De draagarmstelling is in veel sectoren een echte klassieker om lange en zware goederen afzonderlijk en veilig op te slaan. Wilt u in Nederland een draagarmstelling kopen, dan kiest u met UDO BÄR voor een kundige en veelzijdige webshop die draagarmstellingen voor alle gangbare toepassingen kan leveren.

 

Het speciale aan moderne draagarmstellingen

Bij dit speciale type stelling steken horizontale schoren als de armen van een zeemonster naar voren en vormen parallel aan hun verticale dragers een extra opslagveld. In de meeste gevallen worden de afzonderlijke armen voorzien van meerdere legborden, zodat er verschillende opslagetages worden gecreëerd op de draagarmstelling en bijvoorbeeld buizen, platen of profielen apart van elkaar kunnen worden neergelegd. In speciale uitvoeringen zoals een draagarmstelling voor zware belasting kunt u zelfs de langste en zwaarste goederen opslaan, wat ruimte bespaart. Als basismateriaal wordt voor een draagarmstelling bijna uitsluitend staal gebruikt, aangezien dat bestand is tegen zware belasting.

 

Ruimte in magazijnen en werkplaatsen optimaal benutten

De dubbele draagarmstelling wordt het vaakst toegepast, omdat dan aan twee kanten ruimte wordt gewonnen en de goederen nog preciezer kunnen worden verdeeld. Voor kleine ruimtes is de enkelzijdige draagarmstelling de juiste keuze; omdat er in dit geval geen contragewicht is, is deze stelling vaak minder belastbaar. Voor extra stabiliteit wordt bij de enkelzijdige draagarmstelling vaak een systeemprofiel aan de muur bevestigd. Een draagarmstelling met dak biedt nog wat extra bescherming, want die beschermt goederen buiten en in halfopen magazijnen tegen weer en wind.

 

Overzicht van de vele toepassingen van moderne draagarmstellingen

Ook al worden draagarmstellingen voornamelijk in industriële bedrijven ingezet, de toepassingsmogelijkheden zijn duidelijk veel breder. De draagarmstelling ziet men vaak terug in kantoren, bibliotheken en archieven wanneer er behoefte is aan kleinere stellingen waar mappen handmatig worden ingezet en uitgenomen. De draagarmstelling is zelfs geschikt voor huishoudelijk gebruik, om spullen veilig op te bergen of om etenswaren te bewaren. Uitvoeringen in groot formaat met veel legborden zijn echter primair bedoeld voor fabriekshallen en bedrijfsmagazijnen, zodat meterslange, zware en grote goederen ordelijk kunnen worden opgeslagen en in de draagarmstelling optimaal beschermd zijn.

 

Vertrouw op UDO BÄR bij de aanschaf van moderne draagarmstellingen

De keuze voor een functionele draagarmstelling is niet zelden ook een kwestie van prijs; dat is dan ook de reden dat zakelijke klanten op internet zoeken naar oplossingen voor opslag van goederen. UDO BÄR is een veelzijdige webshop waarin u moderne uitvoeringen van deze stelling vindt; ze zijn verkrijgbaar voor een- of tweezijdig gebruik, als draagarmstelling voor zware belasting en in veel andere uitvoeringen. Wilt u een passende stelling die is afgestemd op uw eisen, dan vindt u in deze categorie een overzicht van de talloze draagarmstellingen van UDO BÄR. Voor een faire prijs en met een vriendelijke service kunt u opslag en beheer eenvoudig duidelijker vormgeven!
Laatst bekeken
Alles weergeven