Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bakkenstellingen

Bakkenstellingen zijn bij uitstek geschikt voor opslag van kleine en zeer kleine artikelen zoals schroeven en moeren in standaardbakken. Zelfs kleine artikelen van verschillend formaat kunt u hierin compact bewaren. Bij UDO BÄR stelt u online naar eigen wens een bakkenstelling samen en profiteert u van een hoogwaardige productkwaliteit en van diepgaande vakkennis op het gebied van B2B-magazijnoptimalisatie.
19 resultaten
Treston verrijdbare ESD-stelling
Treston verrijdbare ESD-stelling
v. zichtbakken, H x B x D 1630 x 780 x 715 mm, 8 x rails, aan beide zijden, standaard RAL7035
binnen 4 weken
Bakkenstelling basissectie
Bakkenstelling basissectie
in verschillende uitvoeringen
binnen 2 weken

Wat zijn bakkenstellingen?

Een bakkenstelling is simpel gezegd een stelling met bakken. Eenvoudige bakkenstellingen bestaan uit een stellingframe waarop afzonderlijke legborden evenals langsstaven, dwarsschoren en hoekplaten ter stabilisatie van de constructie zijn aangebracht. Het aantal legborden is gebaseerd op optimale benutting van de capaciteit en maakt overzichtelijke opslag van kleine artikelen mogelijk. Dat gebeurt in speciaal ontwikkelde stellingbakken of euronorm bakken in verschillende afmetingen en vormen.

Stellingen voor opslagbakken worden vooral gebruikt voor opslag en voorraad van materialen en kleine artikelen. De opslag in bakkenstellingen zorgt voor overzichtelijkheid in het magazijn. Naar keuze kunnen de stellingen afhankelijk van de specifieke behoefte worden aangepast, zodat de magazijnbakken vanaf één kant of twee kanten toegankelijk zijn. Bovendien kunnen de stellingen ook als doorrolstelling of kanbanstelling worden uitgevoerd. De stellinghoogte kan aan uw eisen worden aangepast. Geadviseerd wordt om voor de markering van de stellingen respectievelijk de bakken streepjescodes of QR-codes te gebruiken, om uw logistieke processen zo nog verder te optimaliseren.

Bakkenstellingen in de praktijk

Bakkenstellingen scoren door hun compacte en plaatsbesparende constructie. Door de vele verschillende uitvoeringen en dankzij het modulaire systeem kunt u uw magazijnstelling precies afstemmen op de daarvoor bestemde bakken en de gebruikte magazijntechniek.

Onze klanten waarderen vooral de overzichtelijkheid die een dergelijk systeem creëert. Bovendien zorgt de compacte constructie van een stelling met staanders dat artikelen optimaal beschermd zijn tegen stof.

Bij UDO BÄR vindt u complete stellingsystemen met bijpassende euroboxen voor de bakkenstelling. U kunt echter ook bij ons terecht voor afzonderlijke elementen, of dat nu een stelling of een bak is.

Wat zijn de voordelen van bakkenstellingen?

Bakkenstellingen of magazijnkasten bieden een innovatieve oplossing voor opslag van kleine artikelen. Deze voordelen bieden de systemen van UDO BÄR:

  • Veelzijdige toepassingen
  • De mogelijkheid om diverse producten overzichtelijk te bewaren - dat geldt zowel voor artikelen van verschillend formaat als voor artikelen met verschillend gewicht
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Hoog draagvermogen
  • Eenvoudig te bouwen of uit te breiden wanneer dat nodig is
  • Open constructie, vanaf één kant of twee kanten toegankelijk
  • Modulair systeem en aanpasbare hoogte
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Voor de meeste klanten zijn de voordelen van bakkenstellingen overduidelijk. Bij het ontwerp dient u ook rekening te houden met eventuele nadelen. Per stellingsysteem kunnen immers meestal slechts magazijnbakken van één formaat worden gebruikt. Bovendien is de verhouding tussen hoogte en diepte van belang. Wanneer de factor 5: 1 wordt overschreden, dan moeten de bakkenstellingen in de vloer worden verankerd of aan de muur worden vastgezet, zodat ze niet kunnen omvallen.

U twijfelt welke oplossing voor uw bedrijf geschikt is? Laat u adviseren – natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

Merken van de categorie Bakkenstellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven