Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Kantoor- en archiefstellingen

De kantoor- en archiefstellingen van UDO BÄR zijn slim uitgekiend en bieden zelfs uitkomst bij lastige uitdagingen. Dankzij de hoge belastbaarheid kunt u elke kantoorstelling optimaal vullen en daardoor de beschikbare opbergruimte volledig benutten. Naar behoefte en afhankelijk van gebruik is er een groot aantal multifunctionele meubels dat het dagelijkse leven op kantoor effectief gemakkelijker kan maken. Hier volgt een overzicht van de dossier- en archiefstellingen van UDO BÄR.
22 resultaten

Dossier- en archiefstellingen

Hoe netter de werkplek, des te efficiënter verloopt het werk. Deze simpele uitdrukking geeft al aan dat een of meerdere kantoorstellingen, afhankelijk van de grootte van het kantoor, cruciaal zijn bij de inrichting ervan. Stellingsystemen voor kantoren zorgen voor een ordelijke omgeving. Functionele en mooi vormgegeven stellingen zijn een opbergplek voor de dagelijks benodigde spullen.

 

Het assortiment legbordstellingen

UDO BÄR levert legbordstellingen in alle gangbare afmetingen voor kantoren. De afmetingen zijn optimaal afgestemd op het formaat van mappen en andere kantoorbenodigdheden. Zo kan alle ruimte worden benut. De legbordstellingen zijn eenvoudig boutloos in elkaar te zetten en zijn na montage uiterst stabiel. De diagonale schoren zorgen voor een nog stabielere constructie. De legbordstelling en variaties daarop kunnen worden uitgebreid met extra legborden. Het verzinkte materiaal is uitermate corrosiebestendig en zorgt ook in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid voor goede bescherming. Alle gebruikte materialen voldoen aan strenge regelgeving en zorgen daardoor voor een zeer hoog veiligheidsniveau. Op deze kantoorstellingen voor de inrichting van kantoren zit 5 jaar garantie. Wilt u dit soort kantoorstellingen in Nederland kopen, dan maakt u met de legbordstelling en variaties daarop een goede keuze.

 

Geschroefde stellingen met verschillende kenmerken

Het assortiment geschroefde stellingen bestaat uit stellingen met diverse afmetingen en uitvoeringen. Deze stellingsystemen voor kantoor onderscheiden zich door de basisafmetingen en door andere kenmerken. Er zijn stellingen voor eenzijdig of dubbelzijdig gebruik. Stellingen voor eenzijdig gebruik zijn bedoeld voor aanbouw. Zo kunnen kantoorstellingen met dezelfde breedte en vakhoogte optimaal worden verlengd. Ook zijn er uitvoeringen met of zonder aanslagstrips op de randen van de stellingvakken. Een kantoorstelling met stopranden heeft het voordeel dat mappen of andere spullen niet naar achteren kunnen worden weggeschoven. Dit wordt vooral toegepast wanneer een stelling niet tegen een wand, maar los in een ruimte is geplaatst. De geschroefde stellingen worden geleverd met het benodigde montagemateriaal; na montage staan ze stevig en stabiel op de vloer. Wilt u deze kantoorstellingen in Nederland kopen, dan vindt u bij UDO BÄR een veelzijdig assortiment van hoogwaardige kwaliteit.

 

Archiefstellingen met beschermfunctie

Archiefstellingen hebben dichte zijwanden, een dichte achterwand en een dichte bovenkant. Bij de standaard uitvoeringen is dus alleen de voorkant open. Een dergelijke kantoorstelling biedt zeer goede bescherming. Daarnaast zijn deze kantoorstellingen uiterst stabiel. De totale constructie is uitermate solide en mooi vormgegeven. Voor verdere bescherming zijn deze praktische archiefstellingen ook verkrijgbaar met een of meerdere deuren. De uitvoeringen met deuren bieden diverse beschermingsmogelijkheden. Óf de volledige voorzijde kan worden afgedekt, óf alleen bepaalde delen.

 

Praktische plafondhoge stellingen

Deze stellingsystemen voor kantoren worden tegen de muur geplaatst. Er zijn verschillende basisafmetingen, rechte en gehoekte vakken en voor de hoeken in een ruimte zijn er speciale tussenelementen en vakverdelers. De kantoorstellingen zijn uiterst veelzijdig inzetbaar. Doordat er ook schuine legborden kunnen worden gebruikt, zijn ze ook uitermate geschikt voor presentatiedoeleinden.

 

Wilt u online dossier- en archiefstellingen kopen, dan bent u bij UDO BÄR aan het juiste adres. Wij geven u graag persoonlijk advies om de voor u perfecte kantoorstelling te vinden. Het assortiment omvat talloze hoogwaardige dossier- en archiefstellingen van bekende fabrikanten.

Merken van de categorie Kantoor- en archiefstellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven