Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Speciale stellingen

Speciale stellingen worden gebruikt voor opslag van speciale goederen. Dat zijn bijvoorbeeld banden, velgen, kabeltrommels, platen, flessen of kratten met drank. Het speciale eraan is dat ze qua opbouw, afmetingen en draagvermogen aangepast worden aan de goederen die erin moeten worden opgeslagen. UDO BÄR biedt oplossingen die precies zijn afgestemd op uw behoeften.
40 resultaten
Treston ESD-magazijnwagen voor assortimentskasten
Treston ESD-magazijnwagen voor assortimentskasten
HxBxD 1600x780x715mm, v. 8magazijnen, tweezijdig, staanders RAL7035
binnen 4 weken
VARIOfit Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1360 x 1350 x 790 mm, 2 niveaus
VARIOfit Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1360 x 1350 x 790 mm, 2 niveaus
grondveld, HxBxD 1360x1350x790mm, v. banden-Ø 540-820mm, veldl. 300kg, 2xverbindingsbuis (uittrekbaar), eenzijdig, staanders RAL5010, traversen verzinkt
binnen 4 weken
Treston ESD-kanban-stelling M900
Treston ESD-kanban-stelling M900
basisveld, H x B x D 1860 x 933 x 805 mm, vaklast 220 kg, 4xstalen legborden, staander RAL7035, niveaus RAL7035
binnen 4 weken

Wat zijn speciale stellingen?

Bepaalde toepassingsgebieden vragen om een speciale stellingtechniek. Daarom bestaan er speciale stellingen die bijvoorbeeld rekening houden met de afmetingen en de hoeveelheid van artikelen en met een optimale benutting van de beschikbare opslagruimte. Speciale stellingen zijn ook praktisch en zelfs nodig wanneer er voor de opslag van de artikelen bepaalde vereisten zijn, wanneer artikelen bij foutieve opslag beschadigd kunnen raken of in het ergste geval zelfs onbruikbaar worden.

Speciale stellingen in de praktijk

UDO BÄR heeft speciale stellingen voor heel verschillende producten. Zit er voor uw toepassing niet de juiste stelling bij, informeer dan bij UDO BÄR naar een stelling voor uw specifieke goederen! Als expert in het optimaliseren van B2B-magazijnen heeft UDO BÄR ook voor u de juiste speciale stellingen op voorraad.

Bandenstellingen:

Met een bandenstelling kunt u banden of complete wielen verticaal of horizontaal opbergen. In plaats van legborden heeft een bandenstelling traversen waarvan de vorm is aangepast aan die van banden. Zo kunnen banden staand worden opgeslagen. Stellingframes zorgen voor een stabiele constructie in lengterichting. Bandenstellingen kunnen ook meerdere verdiepingen hebben - de looppaden worden dan aan de staanders gekoppeld. Hierdoor is een bijzonder ruimtebesparende opslag mogelijk. De constructie van de velgenstelling is vergelijkbaar met die van de bandenstelling. Ons aanbod aan velgen- en bandenstellingen vindt u hier.

Kabeltrommelstellingen:

In industriële en ambachtelijke bedrijven wordt er gewerkt met kabeltrommels in verschillende maten. De diameter kan tien centimeter zijn, maar ook meerdere meters. In een speciale stelling voor kabeltrommels bewaart u elk type kabeltrommel veilig en ruimtebesparend. De kabeltrommel is zonder twijfel een heel speciaal artikel, dat daarom ook in een speciale stelling moet worden opgeslagen. Informeer naar het aanbod aan kabeltrommelstellingen van UDO BÄR!

Platenstellingen:

Een platenstelling wordt gebruikt voor de opslag van plaatstaal en staalplaten. Elke stelling heeft aan de zijkant twee frames die de stelling de nodige stabiliteit geven. De stelling heeft daarnaast een bodemplaat en meerdere beugels. De afstand tussen de beugels is naar wens te bepalen. De platen worden tussen de beugels gelegd waardoor er veel ruimte wordt bespaard. De platen zijn altijd snel beschikbaar. Hier vindt u ons aanbod aan platenstellingen.

Krattenstellingen

Met een krattenstelling kunt u allerlei soorten drankenkratten plaatsbesparend en overzichtelijk opslaan! Ook verschillende formaten kratten kunt u in één en dezelfde krattenstelling kwijt. De kratten worden schuin in de krattenstelling geplaatst, zodat zowel de kratten als de afzonderlijke flessen er gemakkelijk kunnen worden uitgenomen. Neus hier eens rond in het aanbod krattenstellingen en vatenstellingen van UDO BÄR!

ESD-stellingen

ESD staat voor elektrostatische ontladingen (Electro Static Discharge). Dat zijn spanningsdoorgangen die door grote potentiaalverschillen ontstaan en elektrische stroom opwekken. Om mogelijke ontbranding van elektronische componenten te vermijden, worden deze bij voorkeur opgeslagen in stellingen met een speciale ESD-coating. Een ESD-stelling garandeert gecontroleerde ontlading met een gedefinieerde oppervlakte- en afleidingsweerstand. Geïnteresseerd in een ESD-stelling? Hier vindt u alle desbetreffende producten van UDO BÄR.

Wat zijn de voordelen van speciale stellingen?

Het doorslaggevende voordeel bij gebruik van een speciale stelling spreekt voor zich:

Speciale stellingen zijn aangepast aan het specifieke product. Dit leidt enerzijds tot optimale opslagvoorwaarden. Anderzijds kan de opslagruimte efficiënt worden benut, omdat zelfs lastige vormen veilig worden bewaard.

Welke speciale goederen wilt u in een speciale stelling opslaan? Bij UDO BÄR vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Laat u adviseren!

 

 

 

 

 

 

Merken van de categorie Speciale stellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven