Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Platenstellingen

UDO BÄR heeft een omvangrijk assortiment platenstellingen die kunnen worden ingezet bij diverse professionele toepassingen. Elk product, elke wijze van opslag en elke bedrijfsgrootte zijn van invloed op de keuze van de juiste platenstelling. Is deze bestemd voor opslag van kleine artikelen in kleine hoeveelheden of voor grote producten, inclusief houten pallets? Welke hoogtes zijn er mogelijk en is er al een in- en uitslagsysteem waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een platenstelling? De klantenservice van UDO BÄR is u graag van dienst om deze en andere vragen te beantwoorden.
3 resultaten

Platenstelling kopen

Wilt u de voor u perfecte platenstelling kopen, kies dan bijvoorbeeld voor het rolsysteem vooraan het vak. Door deze constructie is het erg gemakkelijk om er iets uit te halen of in te zetten. Bij ons kunt u platenstellingen kopen die aan de bovenkant dicht of open zijn. In de variant die aan de bovenkant open is, kunnen ook perfect materialen worden opgeslagen die hoger zijn dan de stellingen zelf, zodat de beschikbare hoogte optimaal wordt benut en de hoogte van de stelling geen beperkingen oplegt. De stelling voor plaatmateriaal is onmisbaar voor bedrijven. Het zorgt immers voor orde en diverse materialen kunnen er correct in worden opgeslagen. De platenstelling is ook een goede oplossing voor de opslag van plaatmateriaal evenals restmateriaal van verschillende grootte of andere goederen die verticaal moeten worden bewaard op een plek waar ze niet beschadigd kunnen raken. Daarbij zijn er zowel horizontale als verticale platenstellingen verkrijgbaar voor de opslag van goederen en materialen.

 

Met een stabiele constructie van vierkante buizen en stabiele voeten gaan onze platenstellingen langdurig mee en zorgen ze dat uw magazijn of uw verkoopruimte opgeruimd en overzichtelijk oogt en uw producten optimaal worden gepresenteerd. Dankzij de hoogwaardige coating hoeft u niet bang te zijn dat de stellingen afgeven op de opgeslagen goederen. Met platenstellingen kunt u diverse artikelen optimaal opslaan in uw magazijn of laten zien in uw toonzaal; daar komt nog bij dat het uitnemen van de goederen uiterst eenvoudig is. Afhankelijk van de benodigde opbergruimte kunt u de platenstelling naar behoefte combineren en zo optimaal inzetten als verkoopdisplay voor materialen. Natuurlijk bezit de platenstelling die u bij ons aanschaft alle eigenschappen die door de Duitse beroepsorganisatie worden voorgeschreven en ook de statische berekeningen zijn volledig conform gebruik voor bedrijfsdoeleinden.

 

Platenstellingen bestellen

Of u nu hout, glas, profielen of eventuele restanten van verschillende materialen wilt opslaan of presenteren - de platenstelling is de perfecte oplossing voor ordelijke en gestructureerde opslag en overzichtelijke presentatie aan uw klanten. Wij hebben natuurlijk een zeer breed assortiment en bieden u een ruime keuze uit platenstellingen, zodat u daadwerkelijk de voor uw toepassing optimale platenstelling vindt. Zo kunt u bij ons terecht voor een platenstelling mét en zonder dak. Natuurlijk is de stelling ook in heel veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ook qua draagvermogen is het aanbod breed. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres om een platenstelling te kopen. Zo profiteert u bij aanschaf van een platenstelling niet alleen qua keuze, maar ook qua kwaliteit van de materialen en het fabricageproces én ook van onze service van de beste voorwaarden. Koopt u bij ons een platenstelling, dan geniet u tal van voordelen. Bij de verkoop en de verdere opvolging aan u als klant is een zeer hoog serviceniveau gegarandeerd. Natuurlijk krijgt u bij ons persoonlijk advies, want wij nemen uw vragen en behoefte aan informatie net zo serieus als uw recht op een kwaliteitsproduct. Precies daarom kunt u ook de allerbeste kwaliteit verwachten van de producten die wij aanbieden; dat geldt niet alleen voor de platenstellingen, maar ook voor de rest van ons uitgebreide assortiment. Onze service bij aankoop van een platenstelling begint bij uitgebreid, diepgaand advies en eindigt niet bij de aankoop zelf. Ook de levering van de platenstelling valt natuurlijk onder onze servicebelofte. Wij bekommeren ons om u persoonlijk en zijn u bij aankoop van een passende platenstelling of wanneer u meerdere stellingen wilt combineren, graag van dienst met onze kennis en ervaring. Zo kunnen wij u ook ruimtebesparende oplossingen aanbieden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw verkoop- of opslagruimte terwijl u uw goederen en materialen tegelijkertijd praktisch en gestructureerd opslaat en presenteert.

 

Platenstellingen voor uw bedrijf

Hoge kwaliteit voor bedrijven, dat is ons doel wanneer het gaat om de optimale platenstelling afgestemd op uw individuele behoefte. Als bedrijf met een lange geschiedenis en competenties op het gebied van platenstellingen kunt u uw ontwerpen evenals de begeleiding om de platenstellingen optimaal te benutten aan ons toevertrouwen. Probeer ons uit en laat u ervan overtuigen dat wij in elk opzicht dé specialist zijn in platenstellingen en dat u gezien onze jarenlange ervaring zowel het ontwerp als de levering van de juiste platenstellingen met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Laatst bekeken
Alles weergeven