Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bandenstellingen

15 resultaten
VARIOfit Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1360 x 1350 x 790 mm, 2 niveaus
VARIOfit Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1360 x 1350 x 790 mm, 2 niveaus
grondveld, HxBxD 1360x1350x790mm, v. banden-Ø 540-820mm, veldl. 300kg, 2xverbindingsbuis (uittrekbaar), eenzijdig, staanders RAL5010, traversen verzinkt
binnen 4 weken
Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1950 x 1300 x 500 mm, 3 niveaus
Bandenstelling, hoogte x breedte x diepte 1950 x 1300 x 500 mm, 3 niveaus
HxBxD 1950x1300x500mm, v. banden-Ø 680mm, vaklast 100kg, 3xtraversen, tweezijdig, staanders RAL5017, traversen RAL5017
binnen 1 week

Bandenstellingen kopen voor het professioneel opslaan van banden en velgen in werkplaats of magazijn

In werkplaatsen of in het magazijn moeten banden op de juiste wijze en ruimtebesparend worden opgeslagen. De bandenstellingen in de webshop van UDO BÄR zijn hiervoor ideaal. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor professionele opslag van banden, velgen of wielen en zijn in veel verschillende maten en varianten verkrijgbaar. Magazijnstellingen zijn in verschillende hoogtes en dieptes te bestellen en in uitvoeringen die vanaf één of twee kanten toegankelijk zijn.

Met de accessoires die eveneens in de webshop verkrijgbaar zijn, kunnen de bandenstellingsystemen geschikt worden gemaakt voor de meest uiteenlopende eisen en plaatselijke omstandigheden. Alle producten zijn van topkwaliteit en perfect voor gebruik in bedrijfsomgevingen waar hoge eisen worden gesteld.

 

Bandenstellingsystemen met diverse aanbouw- en basisvelden

De bandenstellingsystemen bestaan uit basis- en aanbouwvelden met verschillende afmetingen met een draagvermogen tot 150 kg per vak. Het aanbod van UDO BÄR omvat systemen voor bandvriendelijke opslag van autobanden met een diameter van 550 tot 750 millimeter. De vakgroottes zijn perfect geschikt voor het opslaan van autobanden en winterbanden met een bandbreedte van circa 210 millimeter.

 

Door de bijzondere constructie waarbij de banden vlak worden neergelegd en de beschermingshoogte voor de velgen kan worden aangepast, kunnen banden bandvriendelijk worden opgeslagen en weer eenvoudig uit de stelling worden genomen. De complete constructie is uiterst stabiel en kan met steek- en schroefverbindingen worden opgebouwd. Dankzij de steekverbindingen zijn sommige stellingen zelfs zonder gereedschap te monteren. Stellingen voor grotere banddiameters en -breedtes of voor vrachtwagenbanden zijn op verzoek leverbaar. Alle stellingonderdelen zijn verzinkt en daardoor goed beschermd tegen corrosie.

 

Individuele bandenstellingsystemen op aanvraag

UDO BÄR biedt zijn klanten op maat ontworpen stellingen in speciale uitvoeringen. Advies kan telefonisch worden gegeven of door de buitendienst op locatie. Naast het uitgebreide assortiment van professionele magazijnbenodigdheden en hoogwaardige stellingen zijn ook accessoires en uitbreidingsartikelen verkrijgbaar, zoals:

  • Verbindingshoeken
  • Verbindingsframes
  • Traversenparen

Merken van de categorie Bandenstellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven