Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn de ideale keuze als u op zoek bent naar een optimale opslagmogelijkheid voor kleine tot middelgrote artikelen. Of u nu mappen, dozen, pallets of gevaarlijke stoffen wilt opslaan, in het brede assortiment legbordstellingen van UDO BÄR vindt u ongetwijfeld een geschikte stellingkast voor uw individuele behoeften. Zo maakt u optimaal gebruik van uw opbergruimte en bewaart u altijd het overzicht dankzij ruimtebesparende en stabiele ontwerpen.

142 resultaten
PAVOY Rekken Basis, breedte 1000 mm, RAL7035 lichtgrijs
PAVOY Rekken Basis, breedte 1000 mm, RAL7035 lichtgrijs
HxBxD 1800x1000x500mm, 8x2vakken, romp RAL7035
5-6 weken
complete inhaakstelling voor dossiers, 6 vloer, RAL7035 lichtgrijs
complete inhaakstelling voor dossiers, 6 vloer, RAL7035 lichtgrijs
basis+aanbouw, HxBxD 2100x2000x300mm, vaklast 200kg, elk veld 6xStalen bodem, 6ordnerhoogtes, tweezijdig, staanders RAL7035
binnen 1 week
PAVOY Rekken Basis, breedte 1000 mm, RAL7035 lichtgrijs
PAVOY Rekken Basis, breedte 1000 mm, RAL7035 lichtgrijs
HxBxD 1800x1000x500mm, 8x4vakken, romp RAL7035
5-6 weken

Wat zijn legbordstellingen?

Legbordstellingen maken gebruik van gesloten schappen. De afzonderlijke schappen worden tussen stellingframes bevestigd. Langsstaven, dwarsschoren, geschroefde hoekplaten en andere componenten stabiliseren de eenvoudige maar effectieve constructie. De schappen worden tussen de steunen en het stalen frame in de stelling geschoven. Meestal zijn ze gemaakt van metaal, spaanplaat of kunststof. Als alternatief kunnen open opslagroosters worden gebruikt. Door de hoge functionaliteit zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers.

Hoe legbordstellingen in de praktijk worden gebruikt

Dossier- en archiefstellingen:

Berg uw mappen en archiefdozen op in stellingkasten op maat tot een hoogte van 2,50 meter. Optionele stopranden op de schappen voorkomen dat de mappen doorschuiven. Meer informatie over de dossier- en archiefstellingen van UDO BÄR vindt u hier.

Palletstellingen:

Legbordstellingen in de speciale uitvoering als palletstelling optimaliseren de opslag en het orderpicken van goederen op pallets. Bij het plannen van uw op maat gemaakte palletstelling wordt rekening gehouden met het palletgewicht, de afmetingen van de opgeslagen goederen, de pallethoogte, het aantal pallets, de hoogte van de ruimte en het soort bediening met een heftruck. Meer informatie over ons assortiment palletstellingen.

Brede stellingkasten:

Brede stellingkasten zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor de opslag van zware of omvangrijke goederen. Dankzij een speciale indeling kunnen ook kleinere goederen in elk compartiment worden opgeslagen. Meer informatie over ons assortiment brede stellingkasten!

Stelling voor lange goederen:

Hebt u een stelling nodig die de afmetingen van een standaard stelling overschrijdt? Omdat u bijvoorbeeld buizen, profielen, liggers of balken wilt opslaan? In een stelling voor lange goederen is er voor lange goederen voldoende ruimte. Legbordstellingen die aan uw behoeften zijn aangepast en de juiste afmetingen hebben, maken uw dagelijkse werk veel gemakkelijker. Meer informatie over de stellingen voor lange goederen van UDO BÄR vindt u hier.

Stellingen voor gevaarlijke goederen:

Watervervuilende vloeistoffen of grondstoffen worden netjes opgeslagen op een stelling voor gevaarlijke goederen, die is beveiligd met een lekbak en ruimte biedt voor jerrycans, schalen en blikken. In dergelijke stellingsystemen kunt u ook gevaarlijke stoffen bijvullen en overgieten. Bekijk ons aanbod stellingen voor gevaarlijke goederen in de webshop!

Bakkenstellingen/voorraadstellingen:

In bakken- of voorraadstellingen slaat u kleine onderdelen overzichtelijk op in speciaal daarvoor ontworpen bakken of Euronorm bakken in diverse maten en vormen. Wilt u meer weten over de container- en voorraadstellingen die UDO BÄR aanbiedt? Alle informatie daarover vindt u hier.

Bandenstellingen:

Met rekken die speciaal voor banden zijn ontworpen, kunt u banden of complete wielen verticaal of horizontaal opbergen. Dat bespaart ruimte. Een overzicht van alle bandenstellingen van UDO BÄR vindt u hier.

Voordelen: Zo profiteert u van legbordstellingen

Wat u ook wilt opbergen, legbordstellingen vormen de perfecte oplossing. Ze zijn stabiel en uiterst flexibel in gebruik. Maar daarnaast bieden ze nog meer voordelen bij de opslag van goederen.

  • Ze laten immers ook een open constructie toe, die vrije toegang tot de goederen mogelijk maakt. Goederen en producten kunnen zo aan één of beide zijden worden gepickt of klaargezet.
  • De afmetingen van de legbordstellingen zijn flexibel. Stel bijvoorbeeld de hoogte individueel in tot 3 meter of meer om optimaal gebruik te maken van de hoogte van de ruimte. Met de configurator kunt u snel en eenvoudig een legbordstelling samenstellen die voldoet aan uw individuele behoeften en afmetingen
  • Lange levensduur dankzij robuuste materialen zoals metaal en spaanplaat
  • Uitstekende verhouding tussen kosten en baten
  • Eenvoudig te monteren, eenvoudig om te bouwen en uit te breiden indien nodig

Er zijn nauwelijks nadelen aan de opslag in legbordstellingen. Volledigheidshalve dient echter de beperkte draagkracht te worden vermeld. Bovendien dient u rekening te houden met opslagprioriteiten voor een efficiënt beheer, aangezien legbordstellingsystemen vaak niet kunnen worden geautomatiseerd.

Merken van de categorie Legbordstellingen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven