Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn

Zeker is de juiste opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn belangrijk. Daarbij moet er een evenwicht gevonden worden tussen enerzijds de individuele behoeften van het bedrijf en anderzijds de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Bij UDO BÄR vindt u hiervoor de geschikte producten.

150 resultaten
PE-opvangbak voor kleinemballage
PE-opvangbak voor kleinemballage
met of zonder rooster, in verschillende maten
minstens 2 weken
Opvangbak met rooster
Opvangbak met rooster
D 1300 mm, in verschillende maten en kleuren
minstens 3 weken
Kleurkeuze
Stellingbak
Stellingbak
met of zonder rooster, in verschillende maten, gelakt, RAL 6011
minstens 3 weken
Bauer Opvangbak voor IBC
Bauer Opvangbak voor IBC
met rooster, in verschillende maten en kleuren
minstens 3 weken
Kleurkeuze
META Palletstelling voor vaten en IBC
META Palletstelling voor vaten en IBC
basis- of aanbouwsectie, vaklast tot 3760 kg, in verschillende maten
minstens 1 week
Bauer Vatenbok met hoeksteunen
Bauer Vatenbok met hoeksteunen
voor vaten van 60 of 200 liter, verzinkt
minstens 2 weken
hofe Stelling met opvanglegborden basissectie
hofe Stelling met opvanglegborden basissectie
in verschillende maten, met 4 of 5 opvanglegborden
minstens 2 weken
hofe Gevaarlijke stoffen rek met PE bakken voor kleine containers
hofe Gevaarlijke stoffen rek met PE bakken voor kleine containers
grondveld, v. aquatoxische/bijtende stoffen, HxBxD 2000x1060x635mm, 4xopvanglegbord/PE-opvangbak, tweezijdig, staander verzinkt
minstens 4 weken
Opvangbak pro-line van PE
Opvangbak pro-line van PE
met maximaal 120 l opvangvolume
minstens 2 weken
Mobiele PE-opvangbak met spanband, voor 1 x 200 liter vat
Mobiele PE-opvangbak met spanband, voor 1 x 200 liter vat
v. 1x200l vat, opvangvol. 230l, HxBxD 640x1600x740mm
minstens 2 weken
Bak voor kleine vaten en blikken classic-line
Bak voor kleine vaten en blikken classic-line
van blauw staal, in verschillende maten en uitvoeringen
minstens 2 weken
Palletopzetbak
Palletopzetbak
in verschillende maten, met of zonder rooster, plaatstaal, blauw of verzinkt
minstens 2 weken
Kleurkeuze

Veilige opslag van gevaarlijke stoffen kopen

Om zowel uw werknemers als het milieu zo goed mogelijk te beschermen, bestaan er inmiddels heel wat voorschriften voor de opslag van gevaarlijke stoffen in overdekte ruimtes. Producten die hiervoor bestemd zijn, moeten echter niet alleen voldoen aan alle veiligheidsnormen, maar ook aan de specifieke vereisten van uw bedrijf. In de webshop van UDO BÄR vindt u daarvoor veel verschillende opvangbakken en rekken in verschillende formaten, kleuren en hoogtes.

Als u daar vragen over hebt of meer advies wenst, staat ons team graag voor u klaar.

Lekbakken van staal voor opslag van gevaarlijke stoffen in overdekte ruimtes

De lekbak met PE-inzetstuk is perfect geschikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen tot 1.000 liter. Dit model heeft de afmetingen 623 x 1.472 x 1.472 mm en is vervaardigd van 3 mm dik plaatstaal. Het vloeistofdichte PE-inzetstuk kan erg eenvoudig uitgehaald en op milieuvriendelijke wijze geleegd worden. De bakken beschikken onderaan over een uitsparing van 100 mm, zodat ze met een heftruck vervoerd kunnen worden.

Het inzetstuk is geschikt voor zowel stoffen die schadelijk zijn voor in het water levende organismen als agressieve stoffen en is hoofdzakelijk bedoeld voor de opslag van gevaarlijke stoffen in magazijnen. Uiteraard zijn alle opvangbakken goedgekeurd door de overheid en zijn ze vooraf uitvoerig getest.

Lekbakken van polyethyleen

Lekbakken van polyethyleen zijn uitermate geschikt voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten, zodat allerlei gevaarlijke stoffen veilig kunnen worden opgevangen. IBC-containers, die gevuld zijn met gevaarlijke producten, worden op de daarvoor bestemde opvangbakken geplaatst. Op die manier vormen eventueel lekkende stoffen geen risico voor werknemers of voor het milieu. Met de afmetingen 480 x 2.490 x 1.290 mm is er plaats voor twee IBC-containers.

Veilige opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn met opvangbak met verhoging

Met deze modellen kunt u gemakkelijke meerdere vaten met gevaarlijke producten in één keer opslaan. Gevaarlijke stoffen die eventueel lekken, worden veilig opgevangen in de bak eronder en komen niet in contact met werknemers of het magazijn. Naargelang de grootte biedt zo’n stabiele en vuurverzinkte constructie plaats aan meerdere vaten. Dankzij de erop vastgelaste verhoging kunnen de vaten er gemakkelijk op worden gezet en eraf worden gehaald.

Rekken voor optimale opslag van gevaarlijke stoffen in magazijnen

Om meerdere IBC-containers of vaten veilig en overzichtelijk samen te kunnen opslaan, heeft UDO BÄR verschillende rekken voor gevaarlijke stoffen in het assortiment. Hoe groot het rek moet zijn, hangt ervan af hoe veel vaten en containers erin moeten passen. Ongeacht de grootte zijn alle rekken zeer veilig. Als u ze voorziet van een opvangbak, dan worden gevaarlijke stoffen direct opgevangen en veilig bewaard.

Rekken voor de veilige opslag van kleine recipiënten

Heel wat bedrijven slaan niet alleen vaten en containers op. Gevaarlijke stoffen zitten vaak ook in kleine recipiënten, die eveneens conform de voorschriften bewaard moeten worden. Hiervoor kunt u de basisrekken en de erbij passende uitbreidingen bestellen.

Zeker met de systeemgebonden legplanken garanderen ze een optimale veiligheid voor uw werknemers en de opgeslagen producten. Met een gemiddelde draagkracht kunt u er in de toekomst tal van recipiënten in bewaren volgens de meest actuele voorschriften voor de opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn.

UDO BÄR biedt ook alle passende producten die u nodig hebt in uw bedrijf voor de opslag van gevaarlijke stoffen buiten en de opslag van gevaarlijke stoffen in overdekte ruimtes.

Onze service voor uw opslag van gevaarlijke stoffen

Doe uw werknemers en het milieu een plezier. Kies voor de producten uit het assortiment van UDO BÄR en profiteer van hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met onze experts. Gratis en vrijblijvend.

Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws, Bestsellers en Uitverkoop. U vindt er vast iets dat u van pas komt!

Merken van de categorie Opslag van gevaarlijke stoffen in een magazijn

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven