Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
  Categorie

Stellingen voor gevaarlijke stoffen

Met stellingen voor gevaarlijke stoffen kunt u waterverontreinigende stoffen, brandbare vloeistoffen evenals andere chemicaliën in kleinere of middelgrote vaten conform de wettelijke vereisten veilig en hygiënisch opslaan – en zo mensen en het milieu beschermen. UDO BÄR biedt u een plaatsbesparende, stabiele oplossing voor de correcte opslag van gevaarlijke stoffen in een overzichtelijke stelling op meerdere niveaus.
14 resultaten
Vatkraan met vlamblokkering
Vatkraan met vlamblokkering
buitendraad 3/4"", messing of RVS, hendel verzinkt plaatstaal"
binnen 2 weken
META Aanrijdbeveiligingv. binnenH 400 mmstaalgeel/zwartv. vastschroeven
META Aanrijdbeveiligingv. binnenH 400 mmstaalgeel/zwartv. vastschroeven
binnen 2 weken
Lacont Roostervloer voor gevaarlijke stoffen plank, breedte x diepte 1300 x 600 mm
Lacont Roostervloer voor gevaarlijke stoffen plank, breedte x diepte 1300 x 600 mm
v. stelling voor gevaarlijke stoffen, BxD 1300x600mm, verzinkt
binnen 2 weken
kannendragers
kannendragers
v. aftapstelling
binnen 3 weken

Wat zijn stellingen voor gevaarlijke stoffen?

Stellingen voor gevaarlijke stoffen maken niet alleen het dagelijks hanteren van gevaarlijke stoffen gemakkelijker, maar zorgen ook dat u voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot de deskundige opslag van waterverontreinigende stoffen, brandbare vloeistoffen en overige chemische producten. Bovendien kunt u ter plaatse veilig vullen en overgieten.

Stellingen voor gevaarlijke stoffen zijn van staal, kunststof of roestvrij staal, zijn daardoor gemakkelijk te reinigen en voldoen aan hoge hygiënenormen. Ze bieden plaats aan jerrycans, vaten, schalen, blikken of andere containers. Het bijzondere aan deze stellingen en vatenrekken is dat ze een lekbak of kuipbodem hebben. Zo wordt ongewenste resp. ongehinderde lekkage van de gevaarlijke stoffen heel eenvoudig en effectief verhinderd.

Hoe ziet de opslag van gevaarlijke stoffen er in de praktijk uit?

Bedrijven in de sectoren farmacie, onderzoek, gezondheid of ambachtelijke beroepen werken vaak met gevaarlijke stoffen waarvoor opslag in speciale stellingsystemen wettelijk is voorgeschreven. Een stelling voor gevaarlijke stoffen biedt overzicht, vooral wanneer u de markeringen voor de gevaarlijke stoffen goed aanbrengt.

Het is belangrijk dat u een stelling voor gevaarlijke stoffen op basis van uw specifieke behoefte uitkiest. Wanneer u bijvoorbeeld licht ontvlambare chemicaliën opslaat, gelden andere prioriteiten dan bij de opslag van waterverontreinigende stoffen. UDO BÄR is u graag behulpzaam bij het configureren van een stelling voor opslag van gevaarlijke stoffen of vaten op basis van uw eisen.

Doorslaggevende factoren bij de keuze van de juiste stelling zijn bijvoorbeeld de soort en hoeveelheid van de stoffen, de daadwerkelijke opslagbehoefte, naleving van het verbod op gezamenlijke opslag evenals de controle van de plaatselijke en logistieke situatie.

Met een stelling voor gevaarlijke stoffen die speciaal voor uw magazijn of uw gebouw is samengesteld, is het bovendien gemakkelijker om de toegangswegen tot de stellingen vrij te houden. Zo is het opruimen sneller gebeurd en kan er in geval van nood beter en sneller worden gereageerd.

Stellingen voor gevaarlijke goederen - Waarom aanschaf loont

Wanneer u gevaarlijke stoffen moet opslaan, kunt u niet zonder een stelling voor gevaarlijke stoffen, omdat deze wettelijk voorgeschreven is. Beschouw de deskundige opslag conform de wet echter niet als een lastige plicht, maar denk ook aan de voordelen ervan:

 • Beschermen van het milieu en uw medewerkers
 • Vermijden van ongevallen
 • Gemakkelijker hanteren van gevaarlijke stoffen
 • Passende stellingen voor allerlei gevaarlijke stoffen
 • Hoogwaardige materialen voor een lange levensduur van de stellingen
 • Eenvoudig te reinigen conform hoge hygiënestandaarden
 • Hoge stabiliteit en eenvoudige bediening
 • Flexibel uit te breiden stellingsysteem, in hoogte verstelbaar
 • Voldoen aan wettelijke eisen
 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Neem contact op met UDO BÄR wanneer u graag advies wilt over stellingen voor gevaarlijke stoffen – natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

Merken van de categorie Stellingen voor gevaarlijke stoffen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven