Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bureaus met vaste hoogte

24 resultaten
Bureau GW-ANCONA met onderkast
Bureau GW-ANCONA met onderkast
H x B x D 740x1450x1460 mm, rechthoekig blad in noten, sledeframe in zwart
4-5 weken
Bureau GW-ALTINO met sledeframe
Bureau GW-ALTINO met sledeframe
H x B x D 750x1580x790 mm, rechthoekig blad in Basalto-donker, Frame in wit, met zichtscherm
4-5 weken
Bureau GW-LIONI met onderkast en schuifdeur
Bureau GW-LIONI met onderkast en schuifdeur
H x B x D 750x1200x1170 mm, rechthoekig blad in Navarra-eiken, sledeframe in wit
binnen 2 weken
Bureau GW-MONTERIA met afdekking van veiligheidsglas
Bureau GW-MONTERIA met afdekking van veiligheidsglas
H x B x D 750x1600x800 mm, rechthoekig blad en sledeframe in wit
4-5 weken

Waaraan herkent u een goed bureau met vaste hoogte?

U hebt een tafel nodig voor allerlei kantooractiviteiten? Of u nu is om te schrijven, te rekenen of te typen, een bureau biedt altijd het passende werkvlak. Maar het ene bureau is het andere niet. Niet alle modellen ondersteunen u immers bij uw dagelijkse werkzaamheden en voorkomen gezondheidsproblemen.
Een goed bureau met vaste hoogte wordt vaak ook een ergonomisch bureau genoemd. Daarbij moet aan de volgende criteria worden voldaan:
-    minstens 160 cm breed en 80 cm diep
-    hoogte passend bij de lichaamslengte
-    rechte tafelrand, zodat u uw bureaustoel dicht tegen het bureau kunt plaatsen
Als u elke dag urenlang zittend werkt, dan loont het de moeite om te investeren in een exemplaar met een vaste hoogte. Laat u nu gratis en vrijblijvend adviseren door een expert van UDO BÄR .

Bestaat er een standaardhoogte voor bureaus?

Voor de optimale hoogte van een bureau bestaat geen standaardantwoord, want het hangt af van de lichaamslengte. De boven- en onderarmen en de boven- en onderbenen van de persoon die aan het bureau zit, moeten minstens in een hoek van 90 graden staan. De schouders moeten ontspannen zijn, de voeten moeten stevig op de vloer staan. Staat het bureau te laag of te hoog ingesteld, dan kan dat sneller leiden tot rugpijn of spierspanning.
Een standaardhoogte voor bureaus is er niet. Ze varieert doorgaans tussen 72 en 74 cm. De zithouding aan een bureau met vaste hoogte kan worden geoptimaliseerd via een verstelbare bureaustoel. Deze vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR .
Bureaus met vaste hoogte worden gemaakt in diverse vormen en als combinaties. Hiertoe behoren onder andere:

Hoekbureaus

Een hoekbureau heeft een L-vorm of bestaat uit een hoekcombinatie. Het voordeel is dat u meer ruimte hebt voor werkmateriaal of technisch gereedschap. Bovendien kan een hoekbureau vaak uitstekend in een bestaand ruimteconcept worden geïntegreerd.

Computertafels

Computertafels zijn bureaus met speciale vakken of planken voor een computer, een monitor of de muis. Open pc-vakken zijn aangeraden, om de computer te beschermen tegen oververhitting.

Zit-sta-bureau

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat constant zitten aan een bureau negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid en de productiviteit. De vaakst voorkomende klachten zijn spanning in de schouders en de nek, vermoeidheid en verminderde concentratie. Een zit-sta bureau kan hier soelaas bieden, omdat u hiermee gemakkelijk van houding kunt veranderen. Meer details over dit bijzondere bureau vindt u in onze categorieën Statafels , Verstelbare bureaus  of Elektrisch verstelbare bureaus .

Bureau voor het home office

Sinds de coronapandemie wordt er alsmaar meer van thuis uit gewerkt. Denk eraan om ook uw home office uit te rusten met een goed bureau, dat afgestemd is op uw individuele behoeften.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Bureaus met vaste hoogte

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven