Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Bureaus en tafels

U bent op zoek naar een bureau dat afgestemd is op zowel het werk als de gebruiker? Bij UDO BÄR vindt u bureaus en tafels om de ideale ergonomische werkplek te creëren. Wij hebben voor elk wat wils in ons assortiment. U vindt dus ongetwijfeld het model dat perfect bij u past.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem nu contact met ons op .

166 resultaten
Bureau GW-ANCONA met onderkast
Bureau GW-ANCONA met onderkast
H x B x D 740x1450x1460 mm, rechthoekig blad in noten, sledeframe in zwart
4-5 weken

Topseller

Welke soorten bureaus bestaan er eigenlijk allemaal?

Een bureau, soms ook wel schrijftafel genoemd, is een tafel om diverse schrijf- en kantooractiviteiten aan uit te oefenen. Vroeger werden ze vooral gemaakt van massief hout en waren ze rijkelijk versierd. Het was voornamelijk een statussymbool, waaraan men schreef en las. Als gevolg van de industrialisering evolueerden bureaus naar een plaats om te werken en werden er andere materialen gebruikt. Vandaag worden bureaus gemaakt van staal, aluminium of hout in de vorm van spaanplaten, afhankelijk van de vereisten.
Aangezien een bureau een plek is aan te werken, moet het vooral passen bij de taken die eraan moeten worden uitgevoerd. Daarom bestaan er modellen in diverse hoogtes en formaten. Sommige bureaus hebben laden en vakken om materiaal of technisch gereedschap in op te bergen. Andere bureaus hebben een extra groot werkblad. Kantoormateriaal en andere spullen worden in een ladeblok op wielen opgeborgen, die onder het bureau wordt geschoven.
Het is belangrijk dat u een exemplaar vindt dat past bij uw werk en uw individuele behoeften. Daarom hebben wij bij UDO BÄR een breed assortiment, zodat u precies dit exemplaar kunt vinden. Neem nu contact  met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.
Deze modellen uit het assortiment van UDO BÄR zijn heel populair bij onze klanten:

Hoekbureaus en L-vormige bureaus

Hoekbureaus of L-vormige bureaus zijn een uitstekende keuze wanneer u graag een extra groot werkoppervlak hebt. Bovendien kunt u er vaak plaats mee uitsparen, door een hoekbureau slim te positioneren. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en diverse materialen. In het assortiment van UDO BÄR vindt u ongetwijfeld een hoekbureau dat perfect past bij wat u zoekt.

Gewone bureaus

Een bureau is geschikt voor diverse kantooractiviteiten, zoals schrijven, rekenen of computerwerk. Afhankelijk van uw voorkeur zijn er bureaus met werkbladen van verschillende formaten. U kunt een bureau  uitbreiden met een ladeblok op wielen om werkmateriaal in op te bergen of kiezen voor een bureau met vakken en laden.

Verstelbare bureaus

Verstelbare bureaus  hebben speciale tafelpoten die elektrisch of handmatig in hoogte versteld kunnen worden. Zo kunt u er zowel zittend als staand aan werken. Verstelbare bureaus zijn perfect om een ergonomische werkplek te creëren.

Inklapbare bureaus

Werkt u met flexibele teams of wisselende stagiairs? Dan hebt u soms van het ene op het andere moment extra bureaus nodig. In dit geval komt een inklapbaar bureau goed van pas. Een inklapbaar bureau stelt u in een mum van tijd op en kunt u ruimtebesparend opbergen wanneer u het niet nodig hebt.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u bovendien ‘normale bureaus’ en verstelbare bureaus met kleine afmetingen, die eveneens een perfecte aanvulling kunnen zijn op uw bestaande kantoorinrichting.

Wat is een ergonomisch bureau?

In de 18e eeuw werd de hoge lessenaar voor boekhouders ingeruild voor een bureau waaraan men kon zitten. Kantoorwerk zittend uitvoeren was immers veel comfortabeler en een verbetering van de werkomstandigheden was altijd welkom.
Zittend werken is nog altijd comfortabel, maar het brengt echter ook risico’s met zich mee. Continu zitten kan leiden tot spanning in de schouders en de nek. Bovendien vermindert uw concentratie als u de hele dag alleen maar zit en werkt.
Een ergonomisch bureau kan hier uitkomst bieden, omdat het uw werkomstandigheden optimaliseert. Dat houdt onder andere in dat het bureau in hoogte verstelbaar is , zodat u kan wisselen van houding en er zowel aan kunt staan als zitten. Bovendien kunnen vooral elektrisch verstelbare bureaus  perfect aan de lichaamsgrootte worden aangepast. Dat helpt vooral heel kleine of grote mensen om rug- en houdingsproblemen doeltreffend te voorkomen.
Daarnaast heeft het werkblad van een ergonomisch bureau een afmeting van minstens 160 cm x 80 cm. Zo’n groot werkblad bevordert efficiënt werken en vergemakkelijkt het organiseren.

Klein bureau

Ergonomie, allemaal goed en wel, maar soms is er gewoon geen plaats voor een bureau van 160 cm x 80 cm. Daarom bevat het assortiment van UDO BÄR ook kleine bureaus. Uiteindelijk willen wij gewoon dat u vindt wat u zoekt.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Bureaus en tafels

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven