Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bistrotafels en statafels

Heeft u voor uw horecazaak of uw bedrijf kleine tafels nodig, waaraan men kan zitten of staan? Dan zijn bistrotafels of statafels precies wat u zoekt. Bij UDO BÄR vindt u bistrotafels en statafels in verschillende designs, kleuren en vormen. U vindt er ongetwijfeld wat u zoekt. Overtuig uzelf – of laat ons samen zoeken. Neem gerust contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

3 resultaten

Wat zijn bistrotafels en statafels?

Bistrotafels zijn kleine, lichte tafels die inmiddels behoren tot de standaarduitrusting van cafés, bistro’s en restaurants. Dankzij hun praktische, compacte vorm worden bistrotafels ondertussen echter ook in bedrijven of in evenementenruimtes gebruikt.
Er zijn twee soorten bistrotafels: modellen op zithoogte en op stahoogte. Bistrotafels en statafels zijn verkrijgbaar in ronde of hoekige vorm en van verschillende materialen.
Ook in het assortiment van UDO BÄR vindt u bistrotafels en statafels. Kijk zeker eens in onze webshop en ontdek ons ruime aanbod! Bij UDO BÄR hechten we veel waarde aan een ruime keuze, zodat elke klant altijd precies vindt wat hij nodig heeft.
Wilt u graag met een expert overleggen welke bistrotafel of statafel het best past bij wat u nodig hebt? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .
We willen u graag een paar bijzonderheden van de bistrotafels en statafels in ons assortiment meegeven.

Ronde bistrotafel

Beter een ronde of een hoekige bistrotafel? Bij een ronde tafel is er geen kopse kant. Dat betekent dat er geen belangrijkste plaats aan de kop van de tafel is. In plaats daarvan is iedereen aan tafel gelijkwaardig. Iedereen heeft evenveel plaats en krijgt het gevoel dichter bij elkaar te zitten – hoewel ronde bistrotafels meer plaats innemen dan hoekige tafels.

Inklapbare statafel of inklapbare bistrotafel

Als bistrotafels en statafels op één plaats blijven staan, dan is een inklapmechanisme overbodig. Worden ze echter maar af en toe gebruikt, dan is een inklapbare variant erg aan te raden. Inklapbare statafel of inklapbare bistrotafel kunnen gemakkelijker worden vervoerd en na gebruik ruimtebesparend worden opgeborgen.
Transportsystemen voor bistrotafels en statafels vindt u eveneens bij UDO BÄR. Kijk in onze categorieën Transportsystemen  of Transportvoertuigen .

Bistrotafel van metaal of statafel van roestvrij staal

U bent op zoek naar bistrotafels en statafels voor buiten? Dan is het van belang dat de modellen gemaakt zijn van een robuust, weerbestendig materiaal. Metaal of roestvrij staal zijn daar uitstekend voor geschikt.

In hoogte verstelbare bistrotafel

Bij een bistrotafel hebt u de keuze: wilt u aan uw bistrotafel zitten of staat u liever? Kunt u niet beslissen? Dat hoeft ook niet, want beide gaat ook. In het assortiment van UDO BÄR vindt u in hoogte verstelbare bistrotafels. Het zijn echte allrounders – u zult versteld staan van hoe flexibel en praktisch ze zijn.

Bartafel

Statafels worden soms ook bartafel genoemd. Net als een statafel heeft een bartafel ook langere poten. Aan een bartafel staat men recht op zit men op een barkruk .

Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Laatst bekeken
Alles weergeven