Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus

12 resultaten

Wat zijn verstelbare bureaus?

Verstelbare bureaus hebben speciale tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn. Dat kan op twee manieren: mechanisch of elektrisch. Bij de mechanische variant is een inbussleutel nodig, bij de elektrische versie volstaat een druk op een knop om het bureau omhoog of omlaag te bewegen.
Bij verstelbare bureaus kunt u de hoogte van het bureau afstellen op een comfortabel niveau, waardoor u gemakkelijk kunt wisselen van zittend naar staand werken. Maar ze zijn ook nuttig voor erg kleine of grote mensen, die hun bureau zo op hun lichaamslengte kunnen afstellen.
Laat u adviseren welke elektrisch verstelbare bureaus passen bij de behoeften in uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op .

Waarom een elektrisch verstelbaar bureau nuttig is

Zit-sta bureaus zijn heel populair om verschillende redenen. Met een verstelbaar bureau wisselt u heel simpel van zittend werken naar staand werken. Door van houding te veranderen, werkt u ergonomischer en voorkomt u rugproblemen. Minder lang zitten helpt bovendien om de concentratie te verhogen en efficiënter te werken.
Bureaustoelen  voor verstelbare bureaus vindt u overigens ook bij UDO BÄR.

In hoogte verstelbare bureaus: de pro’s!

Kantoorwerk zittend uitvoeren was de norm sinds de ‘uitvinding’ van de bureaustoel in de 18e eeuw. De hoge lessenaar voor boekhouders en kantoormedewerkers werd afgeschaft. Sindsdien hebben onderzoekers echter enkele risico’s ontdekt van zittend werken, zoals:

•    Ontevredenheid en verhoogde prikkelbaarheid
•    Spierspanning, vooral in de schouders en de nek
•    Verminderde concentratie
•    Problemen met de bloedsomloop
Een in hoogte verstelbaar bureau kan deze risico’s minimaliseren. Om de efficiëntie te verhogen, is het voor elke werkgever zinvol om hierover na te denken.

Elektrische statafel of handmatige statafel?

Een verstelbaar bureau is zeker aan te raden, maar moet het dan elektrisch zijn? De handmatige variant is per slot van rekening vaak goedkoper. Om te profiteren van de gezondheidsvoordelen, volstaat het uiteraard dat u de hoogte handmatig kunt instellen. Maar denkt u dat uw werknemers echt twee tot drie keer per dag hun inbussleutel zullen bovenhalen om de hoogte te veranderen? Of wint het gemak en blijven ze gewoon zitten? Dan hebt u uiteindelijk geen winst geboekt. Elektrisch verstelbare bureaus verlagen de drempel om de bureaus ook effectief regelmatig van hoogte te veranderen.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven