Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Klaptafels en vouwtafels

Verandert u van inrichting? Omdat u bijvoorbeeld een seminar- of vergaderruimte voor een ander aantal bezoekers moet voorbereiden. Dan is het handig dat u gebruik kunt maken van klaptafels en vouwtafels. Flexibeler kan het niet: eenvoudig te vervoeren. Ruimtebesparend op te bergen. In een handomdraai op te bouwen en weer weg te nemen.
Bij UDO BÄR vindt u een grote selectie klaptafels en vouwtafels. Neem meteen een kijkje in onze shop of neem contact  op met een van onze experts.

7 resultaten

Wat zijn klaptafels en vouwtafels?

Klaptafels en vouwtafels zijn flexibele tafels die in een mum van tijd open- en dichtgeklapt kunnen worden. Ingeklapt kunt u ze ruimtebesparend opbergen en eenvoudig vervoeren. Ze zijn dan ook heel licht. Vooral voor bedrijven die ruimtes flexibel moeten inrichten, bijvoorbeeld voor seminars of vergaderingen, is het zinvol om klaptafels en vouwtafels aan te schaffen. Afhankelijk van het aantal deelnemers is een inklapbare tafel in een handomdraai opgebouwd en weer opgeborgen. Komen er onvoorzien een paar personen extra bij, dan vormt dat geen probleem. U klapt of vouwt gewoon een extra tafel open. Als u dan ook nog eens een voorraad stapelstoelen  hebt staan, dan bent u gewapend voor elke situatie.
Bij UDO BÄR vindt u klaptafels en vouwtafels in diverse uitvoeringen. U kunt zelf kiezen of u liever zelf een kijkje neemt in onze webshop om de geschikte klaptafel voor uw individuele behoeften te vinden of misschien liever contact opneemt met een van onze experts. Ons advies is uiteraard gratis en vrijblijvend .

Waarom klaptafels zinvol zijn op kantoor

Klaptafels en vouwtafels zijn vooral uitblinkers qua flexibiliteit. Klanten die dagelijks seminars en vergaderingen organiseren of conferentieruimtes beheren, kunnen niet zonder. Bovendien zijn inklapbare tafels en vouwtafels uitstekend geschikt als mobiele werkplek. Dat kan ter plaatse bij u op kantoor zijn, maar ook extern, bijvoorbeeld op een beurs.

Stabiele klaptafels

Hoewel klaptafels en vouwtafels van UDO BÄR heel licht van gewicht zijn, staan ze stabiel en zijn ze robuust. Het is immers ergerlijk als klanten of gasten aan een wankel bureautje moeten zitten. Bij UDO BÄR weten we dat u een stabiele klaptafel zoekt, die niet onder doet voor een gewone tafel. Pas dan zult u uw multifunctionele klaptafel ook vaak en graag gebruiken.

Vouwtafels op wielen

Gezien hun lage gewicht zijn alle klaptafels en vouwtafels uit ons assortiment gemakkelijk te vervoeren. Voor wie liever geen tafels wil dragen, hebben we ook vouwtafels op wielen. Moet u tijdens een evenement tafels verplaatsen, dan gaat dat met vouwtafels op wielen supersnel en eenvoudig.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Laatst bekeken
Alles weergeven