Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Verstelbare bureaus

Verstelbare bureaus winnen alsmaar aan populariteit, omdat ze de mogelijkheid bieden om zowel zittend als staand te werken. Is de aanschaf van een verstelbaar bureau de moeite waard? Absoluut! Wisselen van houding is immers bevorderlijk voor de gezondheid én verhoogt de concentratie.
Het assortiment van UDO BÄR bevat een breed assortiment verstelbare bureaus. Overtuig uzelf van hun grote nut of neem contact  op met een van onze experts voor advies, uiteraard gratis en vrijblijvend.

45 resultaten

Wat zijn verstelbare bureaus?

Verstelbare bureaus zijn uitgerust met bijzondere tafelpoten. Deze tafelpoten kunnen immers langer of korter gemaakt worden, waardoor u zowel staand als zittend kunt werken. Bovendien kunnen erg kleine of grote mensen hun bureau zo ook op hun lichaamslengte afstellen.
Het bureau afstellen op de gewenste hoogte kan zowel handmatig als elektrisch gebeuren. Voor handmatige afstelling hebt u een inbussleutel nodig, elektrisch verstelbare bureaus kunt u met een druk op een knop in hoogte aanpassen.
Laat u adviseren welk zit sta bureau  het best past bij wat u zoekt. Neem nu contact op met de experts van UDO BÄR. We helpen u graag verder.

Goede redenen voor een verstelbaar bureau

Verstelbare bureaus zijn aan te raden, omdat ze ergonomisch werken ondersteunen. Een ergonomische werkplek is afgestemd op de lichamelijke en mentale behoeften van de werknemers. Onder andere in hoogte verstelbare bureaus helpen de arbeidsvoorwaarden te optimaliseren, want continu zitten tijdens het werk levert na verloop van tijd problemen op, zoals:

•    Ontevredenheid en verhoogde prikkelbaarheid
•    Rugpijn en spanning in de rug en nek
•    Minder motivatie
•    Problemen met de bloedsomloop
Verstelbare bureaus kunnen helpen om deze problemen te verhelpen of zelfs volledig te voorkomen.

Handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare bureaus?

Handmatig verstelbare bureaus met een inbussleutel zijn goedkoper dan hun elektrische tegenhangers. Bovendien brengen ze geen extra lopende kosten met zich mee, want er is geen stroom vereist. En ook de voorgeschreven elektrische controles zijn niet nodig. Daarnaast is het handig dat de handmatige varianten nagenoeg geen onderhoud vergen. Elektrisch verstelbare bureaus bieden dan weer meer comfort, omdat u ze met een druk op een knop omhoog of omlaag brengt. Ze zijn doorgaans duurder in aanschaf dan een handmatig verstelbaar model.
Neem voor meer details over elektrisch verstelbare bureaus zeker een kijkje in de gelijknamige categorie bij UDO BÄR .

Smalle verstelbare bureaus of verstelbare hoekbureaus

Net als een traditioneel bureau moet ook een in hoogte verstelbare variant in de ruimte passen. Misschien zitten u of uw werknemers momenteel wel aan een extra smal bureau of een hoekbureau, omdat dit model gewoon beter past. Schakelt u over naar verstelbare bureaus, dan hoeft u niet over te stappen op standaard bureaus. Het assortiment bij UDO BÄR is uitgebreid. U vindt er ongetwijfeld wat u zoekt.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Verstelbare bureaus

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven