Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Conferentietafels en vergadertafels

Bent u op zoek naar conferentietafels en vergadertafels die niet alleen praktisch zijn maar er ook mooi uitzien? Dan vindt u bij UDO BÄR ongetwijfeld wat u zoekt. Ons assortiment bevat conferentietafels en vergadertafels in verschillende formaten en vormen, verschillende materialen en variabele hoogtes. Laat u zeker adviseren over welke vergadertafel het best in uw bedrijf past. Neem nu contact met ons op .

11 resultaten

Wat zijn conferentietafels en vergadertafels?

In een vergaderruimte komen uw werknemers samen aan conferentietafels en vergadertafels. Hier worden ideeën besproken, innovaties gelanceerd, klanten gewonnen en budgetten berekend. De tafels moeten dan ook praktisch zijn en de deelnemers voldoende ruimte bieden voor communicatie en voor de taken die ze moeten uitvoeren. Conferentietafels en vergadertafels moeten echter niet alleen functioneel zijn, ze moeten er ook mooi uitzien, zodat zowel uw werknemers als uw gasten zich er goed aan voelen. Uiteindelijk draagt een aangename sfeer bij tot goede resultaten.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u een grote selectie conferentietafels en vergadertafels. Of u nu op zoek bent naar een vierkante, ronde of hoekige vorm, bij UDO BÄR vindt u het model dat het best past bij de stijl van uw kantoor. Hetzelfde geldt voor de gebruikte materialen.
Wij vinden het belangrijk dat u qua meubels of kantoormateriaal geen compromissen hoeft te sluiten. Daarom beschikken we over een gevarieerd assortiment, zodat iedereen er vindt wat hij nodig heeft.
U vindt bij ons ook statafels  met passende barkrukken  om meetings staand te houden of klaptafels  als aanvulling voor als er meer personen dan gewoonlijk aan een bespreking deelnemen.
Laat u gratis en vrijblijvend adviseren over de vergadertafel voor op kantoor die uw favoriet zou kunnen worden. Neem nu contact met ons op .

In hoogte verstelbare conferentietafels: een speciale soort conferentietafel

Vergaderingen die enkele uren duren, kunnen heel vermoeiend zijn. De deelnemers worden na verloop van tijd moe, hun concentratie verslapt, hun schouders en nek beginnen pijn te doen van de spierspanning.
Een verandering van houding kan een frisse wind doen waaien in elke meeting. Waarom niet eens een vergadering staand voortzetten? Met een in hoogte verstelbare conferentietafel is dat geen probleem.
Het loont ook de moeite om zelfs korte meetings staand te houden. Onze klanten hebben er goede ervaringen mee, spreken van snellere resultaten en meer efficiëntie.

Conferentietafels en vergadertafels zijn multifunctionele tafels

Als u eenmaal een conferentie- of vergaderruimte hebt ingericht met conferentietafels en vergadertafels, dan zult u ongetwijfeld merken dat deze tafels van tijd tot tijd van ruimte wisselen. Deze modellen zijn immers echte allrounders en worden graag als multifunctionele tafel in bruikleen genomen.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Conferentietafels en vergadertafels

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven