Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Weegschalen

Als u in uw bedrijf regelmatig goederen moet afwegen, gewichten controleren en aantallen bepalen, dan kunt u niet zonder een uiterst betrouwbare weegschaal. UDO BÄR heeft tal van weegschalen in het assortiment. Wat dacht u van een handige tafelweegschaal, een telweegschaal om kleine artikelen te tellen of een palletweegschaal? Ons productassortiment is gigantisch, zodat ook u gegarandeerd de juiste weegschaal voor uw bedrijf vindt.
61 resultaten

Verschillende weegschalen online kopen

UDO BÄR biedt ondernemers die op zoek zijn naar een weegschaal een uitstekende service. Met een persoonlijk advies vindt ook u net die weegschaal, die uw bedrijf nodig heeft. Alle producten in ons aanbod zijn van topkwaliteit – en worden bovendien gratis geleverd. Aangezien er geen minimum bestelwaarde is, kunt u ook eerst maar een paar weegschalen bestellen en deze in uw bedrijf testen.

Elke weegschaal die bedrijfsmatig wordt gebruikt, moet geijkt zijn. Een weegschaal heeft tegenwoordig meestal een digitaal display. Zo kunt u zelfs nog het exacte gewicht in grammen en elk cijfer na de komma aflezen, ook al bedraagt het gewicht een paar ton. In de weegschalenshop kunt u in alle rust het assortiment weegschalen van UDO BÄR bekijken. U vindt er duidelijke informatie en foto’s bij elke weegschaal. Zo wordt het aanschaffen van een weegschaal kinderspel. U als ondernemer kunt samen met uw medewerkers online een geschikte weegschaal uitzoeken. Op kantoor wordt een weegschaal eerder gebruikt voor het wegen van brieven, in de meeste magazijnen voor het wegen van kleine pakketten. In grote productiehallen is er behoefte aan een weegschaal die vele honderden kilo's kan wegen.

 

De juiste weegschalen nu bij UDO BÄR bestellen

In elk bedrijf doet zich altijd wel een situatie voor, waarin gewicht moet worden gecontroleerd, goederen moeten worden gewogen of kleine artikelen moeten worden geteld. Vooral dat laatste neemt veel tijd in beslag en een fout is snel gemaakt. Daarom biedt UDO BÄR verschillende weegschalen, waarmee u niet alleen het exacte gewicht, maar ook het exacte aantal stuks kunt vaststellen. Ons assortiment omvat veilige palletweegschalen, hangweegschalen en kraanweegschalen, tafelweegschalen en vloerweegschalen, hoogwaardige telweegschalen en kleine tafelweegschalen. Zo vindt u er voor elke denkbare situatie de geschikte weegschaal en kunt u uw medewerkers nog ergonomischer laten werken.

 

Weegschalen: betrouwbaar, nauwkeurig en praktisch

In het assortiment van UDO BÄR vindt u tal van modellen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Uiteraard zijn alle weegschalen betrouwbaar en nauwkeurig, zodat u en uw medewerkers er altijd zeker van kunnen zijn dat het weergegeven resultaat klopt. De betreffende modellen zijn niet alleen geschikt voor het controleren van gewicht, maar ook voor het tellen van kleine delen. Tafelweegschalen, telweegschalen, hang- en kraanweegschalen of palletweegschalen, u vindt het allemaal in het assortiment van UDO BÄR.

 

De perfecte weegschaal voor het tellen van kleine artikelen

De speciale weegschalen in het assortiment van UDO BÄR zijn uiterst betrouwbaar. De telweegschaal van 0 tot 30 kilo is geschikt voor niet-ijkplichtige wegingen. Met deze precisie weegschaal wordt geen artikel te veel of te weinig aangegeven. Zodra het vooraf ingestelde aantal stuks wordt overschreden, klinkt er een geluidssignaal. Voor optimale stabiliteit is dit model voorzien van vier in hoogte verstelbare voeten en een geïntegreerde waterpas.

 

Hoogwaardige palletweegschalen

Pallets zijn doorgaans erg zwaar. U kunt ze veilig en betrouwbaar en zonder extra krachtinspanning wegen met de speciale weegschalen uit het assortiment van UDO BÄR. Hier hebt u de keuze uit tafel- en vloerweegschalen, zodat u voor de meest uiteenlopende toepassingen wel een geschikte weegschaal vindt. Voor een veilig transport bieden wij eveneens rijplaten.

 

Op de weegschalen van UDO BÄR kunt u vertrouwen

Of u nu een weegschaal nodig hebt om te wegen of om te tellen, in het assortiment van UDO BÄR vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Nauwkeurige resultaten en uiterst gebruiksvriendelijk. Hebt u vragen over een bepaald model? Neem per e-mail of telefoon rechtstreeks contact met ons op. We geven u graag advies!Merken van de categorie Weegschalen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven