Newsletter_Subscription
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Gelieve de met twee asterisksen (**) gemarkeerde velden in te vullen. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om onze nieuwsbrief te personaliseren en worden niet aan derden doorgegeven. De informatie die u verstrekt, is vrijwillig. Voor statistische doeleinden voeren wij geanonimiseerde link tracking uit. Om te voorkomen dat deze nieuwsbrief onbedoeld in uw spam-map terechtkomt, verzoeken wij u ons afzenderadres udobaernews@udobaer.nl in uw persoonlijke adresboek op te nemen.Gelieve de met een asterisk (*) gemarkeerde velden in te vullen. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om onze nieuwsbrief te personaliseren en worden niet aan derden doorgegeven. De informatie die u verstrekt, is vrijwillig. Voor statistische doeleinden voeren wij geanonimiseerde link tracking uit. Om te voorkomen dat deze nieuwsbrief onbedoeld in uw spam-map terechtkomt, verzoeken wij u ons afzenderadres udobaernews@udobaer.nl in uw persoonlijke adresboek op te nemen.

U ontvangt de code per e-mail. Promotiecode is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Persoonlijk, bekwaam en snel! Dit is het motto van de UDO BÄR service rondom het uitgebreide productassortiment. Onze stelling: wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Dat maakt het verschil. 

Uw voordelen in één oogopslag

Persoonlijk & Professioneel
Termijn- en vaste prijsgarantie
Alles uit één bron
Duurzame materialen
Hoogwaardige kwaliteit
Corporate Design

Heeft u deskundig advies nodig?
Wij helpen u graag!

UDO BÄR - Een beresterke partner aan je zijde

Als internationale multichannel-distributeur voor bedrijfs-, magazijn- en kantooruitrusting is UDO BÄR al meer dan 30 jaar een competente partner voor klanten uit industrie, handel en nijverheid.

Voor ons vanzelfsprekend.

  • Betrouwbare producten en diensten
  • Deskundig advies
  • Onberispelijke orderverwerking