Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Laadhulpmiddelen

U wilt uw vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen eenvoudiger of efficiënter kunnen laden en lossen? Met verschillende laadhulpmiddelen is dat een fluitje van een cent. UDO BÄR beschikt over een breed assortiment met tal van verschillende laadhulpmiddelen. U vindt er ongetwijfeld een laadhulp die precies is wat u zoekt. We helpen u graag bij uw specifieke verzoek.
13 resultaten
Inklapbare oprijplaat met 270 kg draagvermogen
Inklapbare oprijplaat met 270 kg draagvermogen
B 700/360 mm, aluminium, in verschillende lengtes
minstens 1 week
Laadbrug met greepgaten
Laadbrug met greepgaten
draagvermogen tot 1200 kg, aluminium, in verschillende maten
minstens 2 weken
Laadbrug met vering
Laadbrug met vering
aluminium, in verschillende maten
minstens 3 weken
Laadrail met afglijdbeveiliging
Laadrail met afglijdbeveiliging
draagvermogen tot 665 kg per stuk, aluminium
minstens 2 weken
Lichte laadrail met oplegdeel en aanslaghoek
Lichte laadrail met oplegdeel en aanslaghoek
draagvermogen tot 600 kg per paar, aluminium
minstens 2 weken
Oprijplaten
Oprijplaten
stavlak L x B 500 x 500 mm, oprijhelling L 1000 mm, aluminium
minstens 2 weken
Laadbrug met rubberen profiel
Laadbrug met rubberen profiel
draagvermogen tot 4000 kg, aluminium
7-8 weken
Laadbrug met 4000 kg draagvermogen
Laadbrug met 4000 kg draagvermogen
aluminium, slipvast
7-8 weken
Laadbrug met valbeveiliging
Laadbrug met valbeveiliging
draagvermogen 4000 kg, aluminium
minstens 2 weken
Moravia Stoeprand-oprit
Moravia Stoeprand-oprit
in verschillende hoogtes, met 2 kabelkanalen, elastisch, zwart/geel
minstens 2 weken
Klapdeksel voor kiepbak
Klapdeksel voor kiepbak
in verschillende maten, tweedelig, verzinkt
minstens 3 weken
Rail voor laadbrug verzinkt
Rail voor laadbrug verzinkt
voor vastlassen of -schroeven
minstens 2 weken
Rail voor laadbrug
Rail voor laadbrug
om vast te lassen
minstens 2 weken

Wat zijn laadhulpmiddelen en welke voordelen bieden ze?

Van laadbruggen tot oprijplaten of oprijbokken, er bestaan heel wat verschillende laadhulpmiddelen en allemaal dienen ze hetzelfde doel: laden en lossen van voertuigen gemakkelijker en efficiënter maken en maximale veiligheid garanderen.

UDO BÄR heeft een zeer divers aanbod aan laadhulpmiddelen. Kijk eens welke laadhulpmiddelen aan uw behoeften voldoen en uw werk kunnen verlichten.

Laadbruggen

Laadbruggen of dock levelers zijn constructies die bij een laadramp worden gebruikt zodat het laden en lossen van vrachtwagens of andere bedrijfsvoertuigen efficiënter kan verlopen. Er zijn handbediende laadbruggen en hydraulisch aangedreven laadbruggen. Hydraulische laadbruggen zijn meestal van staal en zijn doorgaans vast verbonden met een laadramp. Handbediende laadbruggen daarentegen zijn flexibel inzetbaar op de plaats waar ze nodig zijn. Vaak zijn deze van aluminium, zodat het gewicht lager is. Ook deze vindt u uiteraard in het assortiment van UDO BÄR.

Drempelplaten

Drempelplaten worden gebruikt om een zware last over een opening te brengen of om een klein hoogteverschil te overwinnen. Drempelplaten maken het bijvoorbeeld mogelijk om een volle palletwagen van de straat naar het tien centimeter hoger gelegen trottoir te brengen. Bovendien zijn drempelplaten erg eenvoudig te hanteren. U legt de drempelplaat gewoon over de opening of de verhoging en u kunt er met het transportmiddel gemakkelijk overheen.

Oprijplaat of drempelhulp

Drempelhulpen zijn perfect om zonder al te veel moeite hindernissen zoals stoepranden of een verhoogde garage-inrit te nemen. Drempelhulpen zijn bij voorkeur van rubber, vanwege het antislipoppervlak. Drempelhulpen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zijn indien nodig uit te breiden, zijn gemakkelijk te transporteren en voldoende weerbestendig om continu te blijven liggen.

Klapbrug

Een klapbrug is een makkelijke en voordelige oplossing om gemakkelijker iets of iemand in een bedrijfsvoertuig of bus te kunnen rijden. Een klapbrug is vooral handig omdat deze weinig plaats inneemt en eenvoudig in gebruik is. Klapbruggen zijn er in verschillende lengtes, afhankelijk van de hellingshoek. Met een geïntegreerde gasdrukcilinder verloopt het uitklappen eenvoudiger. Klapbruggen zijn veelzijdig inzetbaar. Ze worden gebruikt in de logistiek, maar ook om rolstoelen in een voertuig te kunnen rijden of om honden gemakkelijker te laten instappen.

Oprijplaten

Rijplaten of oprijplaten zijn platen met compacte afmetingen. Dat heeft als voordeel dat ze maar weinig plaats innemen. Rijplaten zijn meestal van licht, stabiel aluminium om gewicht te sparen en het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Ondanks de kleine afmetingen en het lichte materiaal zijn rijplaten uit het assortiment van UDO BÄR uiterst veilig.

Oprijwiggen

Oprijwiggen compenseren het hoogteverschil tussen lage voertuigen en laadrampen. Dat hoogteverschil maakt het lossen immers lastiger. Oprijwiggen zijn een flexibele en voordelige oplossing om hoogteverschillen weg te werken. Ze zijn robuust, gemaakt van licht aluminium en hebben een antislipoppervlak, zodat het oprijden veilig kan verlopen.

U wenst gratis en vrijblijvend advies? Wij zijn u graag van dienst! Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Neem zeker ook een kijkje in onze rubriek ‘Bestsellers’. Hier vindt u de meest populaire producten van UDO BÄR!

Laatst bekeken
Alles weergeven