Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Stapelstoelen en vergaderstoelen

U hebt vandaag een heleboel vergaderstoelen nodig, maar morgen moeten ze weer weg zijn? Dan zijn stapelstoelen de oplossing. Deze kunnen op vele manieren worden gebruikt en na gebruik heel ruimtebesparend opgeborgen worden. Bij UDO BÄR vindt u tal van verschillende designs. Zo vindt u gegarandeerd de stapelstoelen die perfect passen in uw bedrijf.
Kijk ofwel zelf even in onze webshop of vraag gratis en vrijblijvend advies aan .

68 resultaten
Houten kuipstoel SIT-ON BB-3
Houten kuipstoel SIT-ON BB-3
ronde buis met 4 voeten, matzwart, Zitschaal zwart, zitting H 485 mm
(PK = 4 PCE)
binnen 1 week
Nowy Styl bezoekersstoel ISO van beukenhout
Nowy Styl bezoekersstoel ISO van beukenhout
zitting en rugleuning gelakt, 4-voetonderstel
(PK = 4 PCE)
5-6 weken

Wat zijn stapelstoelen en vergaderstoelen?

Stapelstoelen zijn eenvoudig gebouwde stoelen met een bijzondere eigenschap: u kunt de stoelen in elkaar plaatsen en gemakkelijk stapelen. Stapelbare stoelen zijn heel veelzijdig. Een groot voordeel is dat u deze vergaderstoelen ruimtebesparend kunt opbergen, wanneer u ze niet nodig hebt. Komt er een evenement aan of hebt u ze om andere redenen nodig, dan haalt u een of meerdere stapels tevoorschijn. Zo plaatst u in een mum van tijd het gewenste aantal stoelen. Transportsystemen  voor de stapelstoelen vindt u hier.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u een grote selectie. Kijk zeker eens in onze webshop en ontdek ons brede assortiment of laat u gratis en vrijblijvend adviseren. Neem nu contact met een van onze experts .
Een paar ideetjes waar stapelstoelen nuttig kunnen zijn:

Banketstoelen

Bij een banket zitten de deelnemers in kleine groepjes aan ronde of hoekige tafels . Deze indeling is ideaal wanneer interactie tussen de deelnemers gewenst is. Met banketstoelen van UDO BÄR schept u voor elke groepsactiviteit de juiste sfeer, maar kunt u ook een volledige zaal van stoelen voorzien. Na het evenement kunt u de banketstoelen weer stapelen en ruimtebesparend opbergen.

Hoogwaardige conferentiestoelen

Vindt er in uw bedrijf een conferentie plaats, dan wilt u uw bedrijfsimago hoog houden. De stoelen in de conferentieruimte moeten hoogwaardig zijn en tegelijk comfortabel zitten. In het assortiment van UDO BÄR vindt u bijvoorbeeld sledestoelen als conferentiestoel. In een sledestoel zit u enerzijds comfortabel, zelfs als de meeting uren duurt. Anderzijds zien sledestoelen er gewoon goed uit. Daarnaast zijn deze conferentiestoelen stapelbaar voor een ruimtebesparende opslag. Conferentietafels vindt u overigens hier .

Stapelstoelen van kunststof of stapelstoelen van plastic

Bent u op zoek naar bijzonder robuuste en vuilafstotende stapelstoelen? Dan zijn stapelstoelen van plastic of kunststof een goede keuze. Na gebruik reinigt u de stoelen gemakkelijk, vervolgens stapelt u ze op elkaar en bergt u ze op tot u ze de volgende keer nodig hebt.

Stoelen voor vergaderruimtes

Stel, vergaderingen in uw bedrijf worden meestal in kleine groepen gehouden, maar plots hebt u toch een meeting met meer deelnemers. Dan is het goed dat u een paar stapelstoelen achter de hand hebt, zodat iedereen kan zitten.

Bezoekersstoelen voor op kantoor

In nagenoeg elk kantoor staan er bezoekersstoelen. Het is handig om het aantal stoelen gemakkelijk aan te kunnen passen. Zo staan er nooit bezoekersstoelen onnodig in de weg. Hebt u er een nodig, dan haalt u er gewoon een van de stapel.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Stapelstoelen en vergaderstoelen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven