Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Zitmeubels

Zitmeubels zijn nodig in de meest uiteenlopende afdelingen van een bedrijf. Voor werknemers zijn er andere stoelen nodig dan voor klanten of gasten. Op kantoor staan andere zitmeubels dan in de ontvangstruimte of de wachtkamer. De vereisten voor stoelen in een vergaderzaal en in grote evenementenruimten zijn dan weer helemaal anders. Eén ding is duidelijk: stoelen voor bedrijven moeten robuust en duurzaam zijn. Ze moeten echter ook het bedrijf vertegenwoordigen – en natuurlijk mag het zitcomfort ook niet ontbreken. Voor elke toepassing bevat de webshop van UDO BÄR een enorm assortiment aan zeer diverse zitmeubels.
U weet nog niet goed welke zitmeubels het best in uw bedrijf passen? Neem gerust contact met ons op, ons team geeft u graag advies!

278 resultaten
Bureaustoel A360-WS met permanent-contactmechanisme
Bureaustoel A360-WS met permanent-contactmechanisme
zitting stof zwart, zitting H x B x D 455-585 x 480 x 365-425 mm, voetkruis zwart, met wielen
binnen 1 week
Bureaustoel SIT-ON met synchroonmechanisme
Bureaustoel SIT-ON met synchroonmechanisme
met verstelbare armleuningen, zitting H x B x D 480-580 x 470 x 470 mm, rugleuning van stof zonder netmateriaal
binnen 1 week
2 witte bistro banken
2 witte bistro banken
2banken, zitting hout wit
binnen 1 week

Topseller

Zitmeubels voor werknemers, bezoekers of klanten

Bij UDO BÄR kunt u wachtkamerbanken, buisstalen stoelen met of zonder hoes, kunststof kuipstoelen, houten kuipstoelen en tal van andere modellen bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en zijn allemaal van topkwaliteit. De fabrikanten zijn gerenommeerde leveranciers voor kantoorinrichting en ons aanbod is zeer breed:

Wachtkamerbanken, houten kuipstoelen en buisstalen stoelen voor ontvangst- en wachtruimtes

In een ontvangstruimte gaat het er vooral om uw bezoekers of klanten de mogelijkheid te geven om te zitten om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken. Wachtkamerbanken zijn hier uitstekend voor geschikt. U kunt het aantal zitplaatsen per bank kiezen en u kunt ze uitbreiden met extra plankjes of tafels. Andere zitmeubels voor de ontvangst- of wachtruimte zijn houten kuipstoelen en metalen stoelen. Voor meer comfort zijn deze ook verkrijgbaar met kussens op de zitting en in de rugleuning. Ook barkrukken  zijn uiteraard een optie!

Buisstalen stoelen met lederen of kunstlederen hoes

Buisstalen stoelen met lederen of kunstlederen hoes zitten niet alleen erg comfortabel, maar hebben ook een degelijke uitstraling. Ze zien er hoogwaardig uit en zitten prettig, bijvoorbeeld in de wachtruimte van de directeur. Ook deze stoelen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen.

Zitmeubels voor vergaderruimtes of zalen

Vergaderruimtes en zalen hebben een groot aantal stoelen nodig. Maar dat is nog niet alles. De stoelen moeten ook gemakkelijk te vervoeren zijn, ruimtebesparend kunnen worden opgeborgen en snel op te stellen en weg te nemen zijn. Al deze vereisten worden perfect ingevuld door stapelbare kunststof kuipstoelen, buisstalen stoelen of houten kuipstoelen. De stapelstoelen nemen maar weinig plaats in en kunnen snel naar de gewenste ruimte worden gebracht.
Sommige modellen in ons assortiment hebben een extra verbindingselement waarmee u de stoelen met elkaar kunt verbinden. Een kunststof kuipstoel heeft het voordeel dat het oppervlak gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Dit model is leverbaar in tal van kleuren en past in elke ruimte. Het frame van een kuipstoel is meestal van robuust buisstaal. Om de vloer niet te beschadigen bij het verschuiven van de stoelen, zijn de voeten voorzien van kunststof glijders.

Bij UDO BÄR vindt u overigens ook de passende vergadertafels.

De klassieke sledestoel als bezoekersstoel

De sledestoel is een klassieke bezoekersstoel. Het frame is zo gebouwd dat het bij belasting licht naar achteren helt. Sledestoelen zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen, in diverse materialen voor zitting en rugleuning, zoals leder, kunstleder of stof. Voor alle zitmeubels uit de shop van UDO BÄR geldt dat er geen verzendkosten worden berekend en dat er geen minimale bestelwaarde is.

Merken van de categorie Zitmeubels

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven