Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Vloerbeschermingsmatten

Hebt u in uw kantoor net een nieuwe, hoogwaardige vloer laten leggen en zoekt u een mogelijkheid om het tapijt of het parket te beschermen tegen al te snelle slijtage? Dan zijn vloerbeschermingsmatten van UDO BÄR precies wat u nodig hebt. Onder deze stoelmatten zal uw vloer er zelfs na jaren nog als nieuw uitzien.
In onze webshop vindt u een grote selectie vloerbeschermingsmatten. Of laat u persoonlijk adviseren door een van onze experts, welke vloerbeschermingsmatten het best passen bij uw individuele behoeften .

7 resultaten
Kensington Antivermoeidheidsmat met gelvulling
Kensington Antivermoeidheidsmat met gelvulling
L x B 900 x 500 mm, antislip, moeilijk ontvlambaar, zwart
binnen 1 week

Wat zijn vloerbeschermingsmatten?

Vloerbeschermingsmatten beschermen alle soorten vloeren zoals tapijt, parket of laminaat tegen slijtage, vooral door het heen en weer schuiven van stoelen. Zelfs op een tegelvloer kan een vloerbeschermingsmat worden gebruikt, omdat ook zo’n vloer kan lijden onder intensieve belasting. UDO BÄR heeft vloerbeschermingsmatten in verschillende materialen. Polycarbonaat, PET en rubber worden het vaakst gebruikt. Voor harde ondergronden beschikken de stoelmatten over twee gladde zijden, terwijl bureaustoelmatten voor op tapijt één zijde met noppen hebben, zodat ze niet kunnen wegglijden.
Laat u zeker adviseren  over het aanbod van UDO BÄR of neem meteen zelf een kijkje:

Bureaustoelmatten of vloerbeschermingsmatten voor bureaustoelen

Een bureaustoel  heeft doorgaans wielen, zodat u gemakkelijker kunt opstaan of naar de dossierkast naast uw bureau kunt rollen. Wat voor u extra comfort betekent, is voor de vloer echter een enorme belasting. Al snel zijn lelijke gebruikssporen en krassen in de vloer zichtbaar. Met een ondermat voor bureaustoelen of een bureaustoelmat beschermt u de vloer. Daarbij maakt het helemaal niet uit of de vloer bestaat uit tapijt, parket of een ander materiaal. Wie een bureaustoelmat gebruikt, kan langer van zijn vloer genieten.

Vloerbeschermingsmatten van rubber

Vloerbeschermingsmatten van rubber zijn heel robuust. Ze beschermen de vloer en zijn bovendien geluiddempend. Daarom worden vloerbeschermingsmatten van rubber vaak in fitnesscentra gebruikt. Voor fitnessapparaten, trainingstoestellen of een halterbank is een vloerbeschermingsmat van rubber een uitstekende keuze.

Doorzichtige vloerbeschermingsmatten vs zwarte vloerbeschermingsmatten

Doorzichtige vloerbeschermingsmatten hebben het voordeel dat uw mooie vloer niet verstopt zit onder de vloermat. Van een afstandje is nauwelijks te zien dat er überhaupt een mat onder de bureaustoel ligt. Sommige klanten willen met een vloerbeschermingsmat echter ook een optisch accent leggen. Dan is een zwarte vloerbeschermingsmat misschien een betere optie. Vloerbeschermingsmatten van rubber zijn trouwens meestal zwart. Uiteindelijk beslist u zelf wat u mooier vindt.

Vloerbeschermingsmatten voor tapijtvloeren

Vloerbeschermers voor tapijtvloeren voorkomen sporen en afdrukken. Uw tapijtvloer blijft gewoon langer mooi. Kleine noppen op de onderkant zorgen ervoor dat de vloerbeschermingsmatten niet wegglijden, maar altijd mooi op hun plaats blijven liggen. De bovenkant is glad en uitstekend geschikt voor de wielen van een bureaustoel.

Vloerbeschermingsmatten voor parket

Vloerbeschermers voor parket zijn vaak van polycarbonaat gemaakt. Dit materiaal is slechts 2 mm dik, maar ligt door zijn gewicht stevig op de vloer, zodat er zich geen stof en vuil onder de mat kan ophopen. Bovendien zorgen het antislipoppervlak van het materiaal ervoor dat de mat op een gladde parketvloer niet wegglijdt.
Op zoek naar nog meer handige oplossingen? Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Vloerbeschermingsmatten

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven