Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Barkrukken

De tijden waarin barkrukken alleen in cafés te vinden waren, zijn voorbij. Tegenwoordig worden kantoren, koffiehoeken, ontvangstruimtes of evenementenzalen flexibel en modern ingericht met barkrukken. Ontdek nu veelzijdige aanbod barkrukken van UDO BÄR.
Twijfelt u nog? Dan raden we u het gratis en vrijblijvende advies van een van onze experts aan. Neem nu contact met ons op .

19 resultaten
2 witte bistro banken
2 witte bistro banken
2banken, zitting hout wit
binnen 1 week
barkruk SIT-ON BB-5 met lage rugleuning
barkruk SIT-ON BB-5 met lage rugleuning
zitting zwart, zitting H x B x D 780 x 510 x 530, frame, matzwart
(PK = 4 PCE)
binnen 1 week

Wat zijn barkrukken of barstoelen?

Een barkruk is een hoge, slanke stoel waarmee u comfortabel aan een bar of een toog kunt zitten. Barkrukken zijn gewoonlijk gemaakt van hout, metaal of kunststof. Soms hebben barkrukken een rugleuning, soms niet, maar meestal hebben ze een voetensteun voor extra comfort.
Er zijn tal van verschillende soorten barkrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een gewatteerde of niet gewatteerde zitting. U heeft de keuze tussen een barkruk met of zonder armleuning en met of zonder draaimechanisme. Bovendien kunt u opteren voor een barkruk op vier poten of toch liever gaan voor een barkruk die met een groot oppervlak op de grond staat.
Hoewel barkrukken vroeger vooral in de horeca gebruikt werden, worden ze intussen ook vaak in kantoren of in de ontvangstruimte van bedrijven gebruikt.
Win zeker advies in over de voordelen van barkrukken als zitmeubel in uw bedrijf. Neem nu contact met ons op .
Onze rubrieken Werkstoelen  of Bureaustoelen  kunnen ook interessant voor u zijn.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u heel uiteenlopende barkrukken. We hechten veel waarde aan een grote flexibiliteit, zodat we voor elke klant de geschikte barstoel vinden. Aan de hand van enkele voorbeelden tonen we u hoe veelzijdig het aanbod barkrukken bij UDO BÄR is.

Verstelbare barkrukken

Wilt u een barkruk als vaste zitplaats aan een bar of toog gebruiken, dan is een vaste hoogte voldoende. Als de barkrukken daarentegen wel eens op een andere plaats worden gebruikt, dan zijn in hoogte verstelbare barkrukken zeker aan te raden. Met een hendel stelt u de geschikte hoogte in een handomdraai in en kunt u comfortabel zitten waar u maar wilt.

Stapelbare barkrukken

Gebruikt u de barkrukken niet constant, maar slechts af en toe, bijvoorbeeld tijdens klantenevents? Dan zijn stapelbare barkrukken voor u de juiste keuze. Na het event stapelt u de barkrukken op elkaar en kunt u ze ruimtebesparend opbergen.

Barkrukken met leuning

Barkrukken met leuning of beter zonder? Dat is echt een kwestie van smaak. Toch weet u ongetwijfeld uit ervaring dat zitmeubels met een leuning meestal comfortabeler zijn. Vooral wanneer u er lang op moet zitten. Als u dus de bedoeling hebt om lang op de barkrukken te zitten, dan is het beter voor uw rug als u tussendoor achterover kunt leunen.

Barkrukken voor op kantoor

Zoals de naam al aangeeft, is een barkruk het zitmeubel bij uitstek voor aan een bar. Een bar of een toog vind je echter niet alleen meer in cafés, maar ook in kantoren. Daarom worden daar ook steeds vaker barkrukken gebruikt, vooral in de koffiehoek. Bovendien hoeven de dames en heren achter de ontvangstbalie al lang niet meer de hele dag te staan, maar kunnen ze tussendoor op een barkruk gaan zitten.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Barkrukken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven