Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Werkstoelen

21 resultaten
meychair Hoge ESD-werkstoel Workster Komplex
meychair Hoge ESD-werkstoel Workster Komplex
met PU-zitting, in hoogte verstelbaar, voet van ronde buis, verschillende uitvoeringen van frame
binnen 3 weken

Wat zijn werkstoelen?

Werkstoelen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger kon u enkel op een harde houten stoel aan uw bureau zitten, maar tegenwoordig zijn er vele verschillende modellen, die afgestemd zijn op de omstandigheden op de werkplek en individueel aan de persoonlijke behoeften kunnen worden aangepast.
Van ergonomische werkstoelen en in hoogte verstelbare werkstoelen tot draaikrukken met wielen: het assortiment van UDO BÄR is zeer breed en voldoet daardoor aan zeer diverse behoeften.
Kijk gerust rond in ons aanbod en laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden van werkstoelen of laat u gratis en vrijblijvend adviseren. Neem daarvoor contact met ons op . We stellen u graag een paar favorieten uit ons assortiment voor.

Ergonomische werkstoelen

Een ergonomische werkstoel laat bewegingen tijdens het zitten toe en stimuleert dat zelfs. Dat betekent dat u vaak van zithouding kunt veranderen en de wervelkolom ontlast wordt. Tegelijkertijd wordt uw rug door de stoel of de rugleuning optimaal ondersteund. Een ergonomische werkstoel zorgt ervoor dat u ontspannen kunt zitten, zodat uw lichaam niet zo snel vermoeid raakt.

Werkstoelen voor de werkplaats of voor de industrie

In een werkplaats of in de industrie zijn de werkomstandigheden anders dan op kantoor. Hier wordt vaak zwaar gereedschap gebruikt, waardoor werkplaatsstoelen robuuster gebouwd zijn dan werkstoelen voor op kantoor. Soms moeten werkplaatsstoelen ook aan speciale vereisten voldoen, zoals bijvoorbeeld ESD-bescherming. In dat geval zijn de werkstoelen geleidend.

Werkplaatskrukken en werkplaatskrukken op wielen

Een werkplaatskruk op wielen heeft als voordeel dat u of uw werknemers van plaats kunnen wisselen zonder op te hoeven staan. Dat kan erg comfortabel zijn en de efficiëntie verhogen. U kiest beter voor een werkplaatskruk zonder wielen, wanneer u of uw werknemers stabiel moeten zitten om het werk uit te voeren. In dat geval is een kruisvoet aangeraden. Hetzelfde geldt voor draaikrukken of draaikrukken met wielen.

In hoogte verstelbare werkstoelen

De benen moeten tijdens het zitten in de juiste hoek staan, daarom moeten werkstoelen in hoogte verstelbaar zijn. Een werkstoel moet zo ingesteld staan dat de voeten comfortabel en ontspannen op de grond staan. De hoek in de knieën moet tussen 90 en 110 graden zijn. De zitting mag niet tegen de benen duwen.

Stahulp bureau, stastoel bureau, ergonomische stakruk of stahulp voor de werkplaats

Veranderen van zithouding is gezond en helpt rugpijn te voorkomen. Daarom zijn er ook werkstoelen die om ergonomische redenen heel hoog gezet kunnen worden. Zo kunt u makkelijk wisselen van staan naar zitten. Stahulpen, stastoelen of stakrukken hebben vaak ook voetsteunen, zodat u comfortabel hoger kunt zitten.

ESD-werkstoelen

Een ESD-werkstoel wordt gemaakt van speciale materialen, die een elektrische oplading voorkomen of elektrische lading doeltreffend afleiden. Zo wordt een ontlading bij het aanraken van gevoelige onderdelen nagenoeg uitgesloten.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Werkstoelen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven