Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Voetensteunen en voetenbankjes

Een comfortabele, ergonomische werkplek biedt heel wat voordelen: enerzijds werkt u efficiënter, anderzijds voorkomt u er actief rugproblemen mee. Bij de inrichting van een ergonomische werkplek spelen verschillende aspecten een rol, waaronder ook voetensteunen en voetenbankjes. Ontdek nu de vele voordelen van voetensteunen en voetenbankjes in het assortiment van UDO BÄR.
We geven u graag ook gratis en vrijblijvend advies over wat de voordelen van deze hulpmiddelen voor uw bedrijf zouden kunnen zijn .

11 resultaten
WEDO voetensteun Relax Plus
WEDO voetensteun Relax Plus
trede B x D 450 x 350 mm, in schuinte en hoogte verstelbaar
binnen 2 weken
WEDO voetensteun Relax
WEDO voetensteun Relax
trede B x D 450 x 350 mm, met geruwd oppervlak, in hoogte en schuinte verstelbaar
binnen 2 weken
Kantelbare voetsteun met knoppen
Kantelbare voetsteun met knoppen
trede BxD 450x390mm, H 48-119/66-220mm, met noppen, in helling verstelbaar, in hoogte verstelbaar
binnen 1 week
WEDO Voetsteun Swing
WEDO Voetsteun Swing
trede BxD 430x300mm, H 20/110mm, geribd, in helling verstelbaar
binnen 2 weken
Kantelbare voetsteun met tapijt
Kantelbare voetsteun met tapijt
trede BxD 450x390mm, H 48-119/66-220mm, m. tapijt, in helling verstelbaar, in hoogte verstelbaar
binnen 1 week
Verwarmde voetsteun met tapijt
Verwarmde voetsteun met tapijt
trede BxD 450x390mm, H 48-119/66-220mm, m. tapijt, verwarmbaar, in helling verstelbaar, in hoogte verstelbaar
binnen 1 week

Wat zijn voetensteunen en voetenbankjes?

Voetensteunen en voetenbankjes zijn kleine krukjes in verschillende hoogtes die u onder uw bureau kunt plaatsen. U kunt er uw voeten comfortabel op laten rusten, om zo vanzelf een ergonomische zithouding aan uw bureau aan te nemen. U verbetert er uw zithouding mee en u voorkomt rugproblemen. Voetensteunen en voetenbankjes zijn vooral belangrijk voor kleine mensen die met hun voeten niet aan de grond kunnen wanneer ze tijdens het werk zitten. Bungelende benen of gestrekte voeten voelen na verloop van tijd erg oncomfortabel aan. Bovendien kan de bloedtoevoer naar de benen en de voeten verstoord raken – met zwellingen en jeuk aan de benen of voeten tot gevolg.
Voetensteunen of voetenbankjes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: losstaand voor onder een bureau of voetensteunen bevestigd aan een bureaustoel. Er zijn in hoogte verstelbare voetensteunen, modellen met een kantelfunctie, een beensteun of een kussen, opblaasbare voetenbankjes en verwarmde voetensteunen. Bij UDO BÄR hechten we veel waarde aan oplossingen op maat die perfect voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten.
Zoek het geschikte voetenbankje voor op kantoor in onze webshop en ontdek welke voetensteunen en voetenbankjes perfect passen bij wat u zoekt. Of neem contact met ons op voor persoonlijk advies .

Waarom is een ergonomische voetensteun zinvol?

Een ergonomische zithouding houdt in dat de bureaustoel  en het bureau  op elkaar en op uw lichaamslengte zijn afgestemd. Dat lukt helaas niet altijd en in die gevallen kan een ergonomische voetensteun een grote hulp zijn. Als het bureau te hoog is, dan zet men vaak de bureaustoel zo hoog dat de voeten bungelen of op zijn minst niet stevig op de grond staan. Spanning en doorbloedingsstoornissen in de benen behoren tot de vaakst voorkomende gevolgen. Met een ergonomisch voetenbankje corrigeert u uw zithouding aan uw bureau.

Verstelbare voetensteunen

Voetensteunen en voetenbankjes moeten een hoogteverschil compenseren. Met een in hoogte verstelbare voetensteun is het gemakkelijker om de juiste hoogte voor een ontspannen zithouding te vinden. Bovendien is een verstelbare voetensteun handig, als in uw bedrijf meerdere personen van verschillende lengtes de voetensteun gebruiken.

Verwarmde voetensteunen

Hebt u zelf constant koude voeten of schiet u nu een werknemer te binnen die vaak over koude voeten klaagt? Met een verwarmde voetensteun is dat eindelijk verleden tijd. U hebt altijd warme voeten en u stimuleert tegelijkertijd een ergonomische zithouding.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Voetensteunen en voetenbankjes

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven