Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Bureaustoelen

Zoekt u geschikte bureaustoelen voor uw bedrijf? Stoelen die voldoen aan de behoeften van uw werknemers en bovendien ergonomisch zijn? Kijk dan zeker in het assortiment bureaustoelen van UDO BÄR. Ontdek ons grote aanbod en vind de perfecte bureaustoel.
We helpen u graag het juiste model te vinden. Neem gerust contact met ons op .

82 resultaten

Wat zijn bureaustoelen?

De allereerste bureaustoelen werden gemaakt om er bijvoorbeeld boekhoudkundige taken al zittend mee te kunnen uitvoeren. Tegenwoordig is zitten tijdens het werk al lang een gewoonte en zijn vooral de gezondheidsaspecten van een bureaustoel van belang. Op een bureaustoel moet men lang kunnen zitten zonder de rug te belasten en zonder moe te worden.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u een grote selectie moderne bureaustoelen. U vindt er ongetwijfeld het juiste model voor u. Kijk gerust even rond in onze shop of neem contact op met onze experts, als u professioneel advies wenst .
Ook onze rubriek Werkstoelen zou interessant voor u  kunnen zijn.
We stellen u graag de meest populaire modellen uit ons assortiment voor.

Bureaustoelen

Met een bureaustoel zit u ontspannen aan een bureau. Uit ervaring weten we immers dat werknemers die ontspannen zitten efficiënter werken. Het is belangrijk dat de zitting in hoogte kan worden afgesteld op de individuele lichaamsgrootte. De voeten moeten altijd plat en in een rechte hoek op de grond staan. Er moet bovendien ongeveer een handbreedte plaats zijn tussen de zitting en de knieholtes.

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ergonomie houdt in dat mensen en werkomstandigheden zich optimaal aan elkaar aanpassen. Ergonomische bureaustoelen kunnen daarbij helpen door dynamisch zitten te ondersteunen. Zo’n bureaustoel past zich aan de verschillende lichaamsbewegingen aan en geeft steun in elke houding.

Draaibare bureaustoel

De zitting van een draaibare bureaustoel kan draaien rond een centraal punt. De stoel naar de andere kant draaien is dus mogelijk zonder de poten van de bureaustoel te bewegen. Draaibare bureaustoelen zijn vaak voorzien van wielen, waardoor u zich kunt verplaatsen zonder op te hoeven staan. Dat is comfortabel en verhoogt de efficiëntie.

Bureaustoelen met hoofdsteun

Bureaustoelen hoeven niet per se voorzien te zijn van een hoofdsteun. Veel mensen zitten licht voorovergebogen op hun bureaustoel, waardoor een hoofdsteun door velen nauwelijks wordt gebruikt. Toch kan een hoofdsteun voor sommige werknemers een groot verschil maken. Is er een hoofdsteun, dan wordt er tijdens het werk vaker kort naar achter geleund. Dat ontlast de spieren in de schouders en de nek en voorkomt spanning.

Sledestoelen voor kantoor

Sledestoelen zijn stoelen zonder achterpoten. De zitting geeft onder het gewicht van degene die erop zit lichtjes mee en helt wat naar achteren. Sledestoelen zijn comfortabel en goed voor de rug. In bedrijven worden sledestoelen vooral gebruikt als bezoekersstoel of stoel voor in vergaderruimtes.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Bureaustoelen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven